Pyöreään pöytään myös vakuutuslakimiehet

Toivotaan, että tähän uuteen ja vakuutuslääkärien rooleista käytävän keskustelun kärkeen nostetaan potilaan/vakuutetun valinnanvapaus olla menemättä, tietämättään myös vakuutuslääkärinä toimivan vastaanotolle.

Vaikka tieto lisää tuskaa, niin tässä kohtaa se kannattaa ottaa. Siis, jos tämän seuraavan kuvakoosteen aihepiiri kiinnostaa. Avainkysymys on se, että kenellä on todellinen valta näissä kuvakoosteen ja kohta seuraavan Suomi 2017 artikkelin aiheissa? Sekä mihin tuo valta perustuu?

Jouluksi 2017; joka kotiin”Vakuutuslääketiede kaikille tutuksi!” – infopaketti.

Tässä samassa yhteydessä on tärkeää marssittaa vakuutuslakimiehet vakuutuslääkärien rinnalle julkisuuteen. Molemmat korkeasti koulutetut ammattiryhmät ovat erittäin merkittäviä julkisen vallan käyttäjiä. Myös vakuutuslakimiesten nimitietojen julkisuudesta löytyy hallinto-oikeuden päätös!

Paluu tulevaisuuteen käynnistynyt!

Miksi Finanssiala ry (ex-Finanssialan keskusliitto) haluaa jatkaa jo viisi (5) sitten sosiaali- ja terveysministeriön toimesta käynnistämän, vuonna 2013 läpikäydyn ja itsensä kertaalleen kaataman vakuutuslääkärijärjestelmän kehittämistä?

”Pyöreän pöydän keskustelu tarpeen vakuutuslääkärien roolista”

”Finanssiala ry ehdottaa jatkotoimia sosiaali- ja terveysministeriön (STM) vakuutuslääkärijärjestelmää kehittäneen työryhmän linjauksiin.”

– –

”Pyöreän pöydän keskusteluun pitäisi kutsua edustukset potilasjärjestöistä, vakuutetuista, vakuutuslääkäreistä ja Lääkäriliitosta STM:n ja vakuutusalan lisäksi.” Lähde: Finanssiala ry – 9.10.2017 kello 15:19 – Yhteyshenkilö Piritta Poikonen

Harmi, ettei Finanssiala ry mainitse vakuutuslääkärien roolien selvittelystä kertovassa tiedotteessaan vakuutuslakimiehiä!

Taustatietoa aiemmista korjausyrityksistä internetissä:
kooste kuluttajaparlamentista 2012
STM091:00/2012 loppuraportti
STM047:00/2014 pöytäkirja

Jos pitkään tiedossa olleita epäkohtia halutaan korjata, ihan oikeasti, niin siihen tarvitaan todella iso pyöreä pöytä. Tai eduskunnasta löytyviä istuntosaleja, joissa on mahdollisuudet lähettää kokoukset suorina netissä ja ladata kokoustallenteet kaikkien kiinnostuneiden saataville nettiin.

Juuri nyt. Tärkeintä on, että myös iso yleisö tuntee vakuutusalan lähihistorian (2012-2014) tapahtumat. Etenkin potilaan/vakuutetun näkökulmista katsottuina.

Tästä kohta seuraavasta Suomi 2017 artikkelista löydät:
1. Vakuutuslääkärijärjestelmä työryhmän loppuraporttiin (2012) jätetyn; eriävän mielipiteen.
2. Tapaturma- ja ammattitautilakiin (2014)
3. Vakuutusoikeuslakiin (2014)
jo vuonna  2014 tehdyt korjausehdotukset.

Hyvä muistaa. Vain yhdessä toimien voimme huomata, vaikuttaa ja olla enemmän. Vaikka monessa asiassa oltaisiinkin eri mieltä. Yli puolue-, yhdistys- , diagnoosi- ja aaterajojen. Yhdessä toimien voidaan pikku hiljaa päästä tilanteeseen, jossa virallisen todellisuuden ja todellisen todellisuuden välinen ero tulee myös suurelle yleisölle tutuksi.

Kukkosen listasta – Julkaistu lokakuu 15, 2013
”Kehittyneiden maiden, kuten Suomen, perustuslain takaamien ihmisoikeuksien ja oikeusturvan toteutumisen seuranta on jäänyt ajastaan jälkeen. Kaikki artikkelin linkit toiminnassa artikkelin julkaisun hetkellä.

Vakuutuslääkärit julkisen vallan käyttäjinä kaikille tutuiksi.

SISÄLLYSLUETTELO
Päivitetty 10.9.2015 kello 12:17
> Valtioneuvoston hankerekisteri piilotetttu
Lakisääteinen tapaturmavakuutus päivänvaloon
Vakuutuslääkärit julkisen vallan käyttäjinä
Vaalirahoituksen vaikuttavuudesta vakuutusalalla
Vakuutusalan vaalirahoitus 2000 – luvulla päivänvaloon
Alla olevasta linkistä tapahtumiin vaiheittain
Päivitys 22.1.2014 – Vakuutuslääkärijärjestelmä työryhmän loppuraportti
> Yksi erittäin merkittävä eriävä mielipide
Päivitys 22.4.2014 – Oiva ry:n lausunto tapaturma – ja ammattitautilaki ”uudistukseen”
Päivitys 22.5.2014 – Velpe ry:n lausunto vakuutusoikeuslain ”uudistukseen”
Päivitys 22.6.2014 – Stm:n lakihanke hylkäävien päätöksien perustelemiselle
> Ei sanktioita lakia rikkoville
Kirjallinen kysymys 1997 – Hylkäävien päätöksien perustelemisesta
Ison kuvan katsauksia korporatismi aiheesta

”Tärkeää tiedostaa. Etu- ja työmarkkinajärjestöjen sekä niiden takana olevien suuryritysten; On Sovittu Että (OSE) – järjestelmän toiminta on korporaatioiden ylivaltaa. Onkin hyvä kerrata tosiasia; niiden edustamasta korporatismista. Se, että mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Sitä mitä ei ole virallisesti olemassa, sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata.”

Lue lisää Suomi 2017 – blogista:
https://suomi2017.wordpress.com/2013/10/15/kukkosen-listasta/

Jos iso kuvaa kiinnostaa Sinua, niin lue myös Suomi 2017 – artikkelit:

Harmaa valta →
← Korporatismi

Ja lopuksi lyhyt kertaus, joka koskee erinomaisen hyvin, kaikkea tässä artikkelissa esiin tullutta.

Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata.

Muistakaa lukea Seppo Konttisen Lakien synty – kirjaa, niin ei tarvitse niin paljon ihmetellä, miksei vakuutusalan asioissa(kaan) tapahdu tarvittavia korjauksia. Siis potilaan/vakuutetun kannalta katsottuna parempaan suuntaan.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa, artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston X:stä (ex-Twitter). 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, ay-liike, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, Euroopan neuvosto, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, potilasjärjestöt, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.