Korkein hallinto – oikeus | Osa 3/5

Tiesitkö jo tämän? On olemassa myös oikeuden päätös siitä, että erittäin merkittävää julkista valtaa käyttävien vakuutuslakimiesten nimitiedot ovat julkisia. Aiheesta saatiin lainvoimaiseksi jäänyt päätös jo 22.8.2013. Vastapuolena tuomioistuinkäsittelyssä oli If-vahinkovakuutusyhtiö, josta kuvakooste oheisena.

Tähän mennessä tästä asiasta on uutisoinut ainoastaan Hymy-lehti.
– Klikkaamalla kuvakoostetta hiirelläsi, saat sen ruudullesi isompana –

Hymyllä on edelleen paikkansa yhteiskunnallisten mätäpaiseiden esiintuojana.

Hymyllä on edelleen paikkansa yhteiskunnallisten mätäpaiseiden esiintuojana.

Tänäänhän on kulunut jo yli viisi (5) kuukautta siitä, kun korkein hallinto-oikeus julkaisi, tiistaina 20.5.2014, kello 9:02 nettisivuillaan vuosikirjapäätöksen. Erittäin merkittävän sellaisen.

Tästä seuraavasta linkistä vakuutuslääkärien nimitietoja koskevaan tilannekatsaukseen. Ja KHO:2014:83 päätöksen nimitietoihin  kolme (3) kuukautta sitten eli 20.7.2014. Sekä muun muassa  Älä Sairastu Vakavasti Suomessa – blogiliikkeen tekemään nimitietokatsaukseen vakuutuslääkäreistä.

KOKO KUVAN KATSAUKSEEN JULKISEN VALLAN KÄYTTÄJISTÄ

Vaan toivotaan, että tutkivan journalismin verkostoissa ja kammioissa on valmistumassa useampikin koko kuvan katsaus.

Nimittäin, ensimmäistä kertaa; Suomen historiassa, tiedotusvälineillä on ollut lainvoimaiset päätökset tukenaan, joiden avulla on mahdollista selvittää erittäin merkittävää julkista valtaa käyttävien vakuutuslääkäreiden ja vakuutuslakimiesten:
* pää- ja sivutoimet
* tulot pää – ja sivutoimista
* osakeomistukset
* sidonnaisuudet vakuutusyhtiöihin
* suorat tai välilliset omistukset sote- ja lakialalla toimiviin yrityksiin
* oman firman tai holding-yhtiön kautta tapahtuvat laskutukset

Joten toivotaan, että saamme jatkoa Noste-lehden 1/2013 reportaasiin, joka koski vakuutusoikeuden lääkärijäsenten sidonnaisuuksia vakuutusyhtiöihin.

VAKUUTUSYHTIÖN HYLKÄÄMÄT JA PÄÄHÄN POTKIMAT

Vaikkakaan vakuutusalan edustajat ja virkamiehet eivät voi valitettavasti yksittäisiä tapauksia julkisuudessa kommentoida, niin on tärkeää, että noita valitettavia yksittäisiä tapauksia tulee koko ajan julki. Tapaus Niina Koskela ja Pekka Häkkinen, Yle TV2 Silminnäkijässä 30.10.2014 kello 20 alkaen. Onnittelut heille rohkeudesta astua julkisuuteen. Vain yhdessä toimien voimme olla enemmän.

Uutinen > Vakuutusyhtiön hylkäämät

Uutinen > Vakuutusyhtiön hylkäämät – 16.10.2014

”Vakuutusyhtiön hylkäämät” löytyy ensi esityksen jälkeen myös Yle Areenalta, 29.11.2014 asti. Jakso on Ylen tietojen mukaan katseltavissa myös ulkomailla.

> Päivitys 19.4.2016
Ko. jakso löytyy tekstiksi purettuna Suomi 2017 – blogin osoitteesta:
https://suomi2017.wordpress.com/2015/06/16/uutislukitus-7/

* * * *

Päivitys 12.12.2014
Jakso on katsottavissa Yle Areenalla 28.1.2015.
Katsottu tähän mennessä 6 299 kertaa.
Katso ja laita, niin halutessasi, sanaa aiheesta eteenpäin omissa verkostoissasi. Kiitos.

* * * *

Silminnäkijässä esiintuleva kokonaisuus liittyy tällä sivustolla julkaistuun Uutislukitus – sarjaan. Toivottavasti ohjelmasta saadaan, aiheesta kiinnostuneilla ja sitä seuraaville, vastaavanlainen tekstiksi purettu versio.

PERUSTUSLAKI, IHMISOIKEUDET JA OIKEUSTURVA

Tässä vielä tilannekatsausta koko kuvaan:

← Satakunnan Kansa
Savon Sanomat →
Hitaan syöksykierteen – malli
Posted on toukokuu 16, 2014
by Suomi 2017 – Suomi 2.0

Perustuslain mukaisten ihmisoikeuksien ja oikeusturvan takaavan ”Saattaen vaihdettava” – toimintamallin sijasta Suomessa on, lakisääteisten vakuutusjärjestelmien piirissä, edelleen laajamittaisesti käytössä ”Hitaan syöksykierteen” – malli. Josta oheinen tuore kuvakooste.

Tämäkin malli on ollut myös sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikon vakuutuslääkärijärjestelmän avoimuutta pohtineen työryhmän käytettävissä (STM091:00/2012) kuin myös tapaturma-ja ammattitautilain uudistamisesta annetussa lausunnossa (STM114:00/2009).

Vakuutusoikeuslakiin annettuun lausuntoon (OM/4/32/2006 Velpe ry) tämä malli liittyy myös tiukasti. Tästä seuraavasti selviävät syy- ja seuraussuhteet sille, että miksi kuseen laitettu ja pysyvästi työssään vammautunut ja/tai sairastunut joutuu valittamaan. Vuosien ajan.

Hitaan syöksykierteen – malli ensin kaaviona ja sitten selventävin tekstiselostein:
https://suomi2017.wordpress.com/2014/05/16/hitaan-syoksykierteen-malli/

RAKENNEUUDISTUKSISTA SUURIN JA EDUSKUNTAVAALIT 2015

Lyhyt kertausosio vakuutusalasta tähän loppuun:

Matkaa rakenneuudistuksista suurimpaan on paljon jäljellä.  Suomen suurin sanomalehti, Helsingin Sanomat, 27.2.2014, kiteytti suurimman rakenneuudistuksen tarpeen näin: ”Lainsäädäntövallan luovuttamista eduskunnalta ja ministeriöiltä korporaatioille kutsutaan korporatismiksi.”

Pohjoismaisillakin mittareilla mitattuna; Suomessa on vielä pitkä matka sellaiseen demokratiaan, jonka perustana on avoin ja puolueeton oikeuslaitos. Härskein kuvio on luotu lakisääteisten vakuutusten piiriin. Yli kaikkien totuttujen puolue-, aate-, etujärjestö- ja yhdistysrajojen!

Kun samat henkilöt ja organisaatiot käyttävät lainsäädäntö-, toimeenpano- ja tuomiovaltaa ollaan jo fasismissa. Vielä, kun kuviossa ovat mukana samanhenkisyyttä huokuvat laillisuusvalvojat (kuten Finanssivalvonta, oikeuskansleri, eduskunnan oikeusasiamies ja eduskunnan ihmisoikeuskeskus) niin ollaankin Suomessa ja finanssialan fasismissa.

Lue eduskuntavaaleihin liittyvästä koko kuvasta lisää:
https://suomi2017.wordpress.com/2014/08/20/eduskuntavaalit-2015/

Joten kaikki se nykyajan rikollisuus Suomessa, mitä ei virallisen Suomen toimesta tunnusteta. Niin sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa, julkaisun hetkellä –

 

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, kansalaisjärjestöt, korporatismi, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.