Avoimesti Suomi 2017 verkostosta

Toimimme ilman keskusjohtoa. Yli erilaisten raja-aitojen.

Vaikka olemmekin monesta yhteiskunnallisesta ja tosielämään liittyvästä asiasta useiden päättäjien sekä vallan vahtikoirina (ainakin teoriassa) toimivien tiedotusvälineiden edustajien kanssa täysin eri mieltä, niin elämme yhteiskunnallisten valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä faktapohjaan nojautuvassa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin.

Pitkäkestoisen päivänvalon kohteita 2020-luvun Suomessa.

Mottomme 2020-luvulle:
Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata.

Seuraa, niin halutessasi, sosiaalisen median kanaviamme, jos Sinäkin tunnet, että yhteiskuntarauhan säilyttäminen Suomessa on tavoittelemisen arvoinen asia. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Nyt ja jatkossa.

Suomi 2017 verkoston sosiaalisen median kanavat ovat:
> Suomi 2017 blogi
https://suomi2017.wordpress.com/

> Suomi 2017 Twitter
https://twitter.com/Suomi2017

> Suomi 2017 Facebook
https://www.facebook.com/Suomi2017

> Suomi 2017 Instagram
https://www.instagram.com/suomi2017/

Me ainakin yritämme. Yhdessä ja erikseen toimien. Verkostomme koostuu, siellä sun täällä, Suomessa ja ulkomailla, asuvista henkilöistä.

Pyrimme fyysisesti hajallaan olevina henkilöinä, kohtaamaan ja yhdistämään yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneita suomalaisia. Yli henkisten puolue-, aate-, arvopohja-, yhdistys-, etujärjestö-, media-, ikä-, varallisuus-, maakunta- ja valtakunnanrajojen sopuisasti luikahtaen. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin.

Toivomme avoimesti, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen enää 2020-luvun Suomessa jatku. Ainakaan niissä aiheissa, joita olemme sosiaalisen median kanavillamme tuoneet jo pitkäkestoiseen päivänvaloon.