Kokoomus 2017

Faktaa vai fiktiota? Kokoomuksen nuoremman polven (alle 50 vuotta) noustessa entistä enemmän valtaan; lobbarit ja lobbaustoimistot jäävät näillä kuvakoosteen näytöillä tarpeettomiksi! Tai sitten tuo nuorempi sukupolvi siirtyy entistä nopeammin; pois politiikasta ja kuitenkin erittäin hyvin palkattuihin; kokoomuksen sateenvarjon alla toimivan ekosysteemin tarjoamiin, töihin. Kuten sote – uudistus on jo toteen näyttänyt. Esimerkkeinä muun muassa kokoomuksen nimet Laura Räty, Joonas Turunen ja Lasse Männistö. Eikä tuossa mitään. Kunhan kuulemme noistakin sote-uudistuksiin liittyvistä rekrytoinneistä lisää. Myös valittujen keskuudessa vallitsevasta palkkatasosta.

Sen minkä nuorena oppii, niin sillä vanhempana tekee sitten isoa tiliä.

Sen minkä nuorena oppii, niin sillä vanhempana tekee sitten isoa tiliä.

 

Kokoomus on puolueena kiistaton menestystarina. Vuodesta 1987 alkaen aina hallituksessa! Lukuun ottamatta vuosia 2003 – 2007, jolloin kokoomus onnistui luomaan nahkansa kokonaan uudelleen ja suuntaamaan viestinsä myös Sari Sairaanhoitajille.

”Ensi kevään eduskuntavaaleihin puolue lähtee politiikassa hieman erikoisella teemalla – kokoomus nimittäin uskoo voittavansa vaalit rehellisyydellä.

Katainen uskoo, että kansa kyllä ymmärtää talouden tosiasiat, kun niistä kerrotaan suoraan.

– Suomalaiset ovat fiksuja ihmisiä jotka vaativat poliitikoiltaan paljon – erityisesti rehellisyyttä. Ja sehän meille sopii, sillä se on meidän leipälaji.”

Lähde: MTV3 uutiset 21.03.2010 – Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen.

Politiikassa pitää osata pelata useilla korteilla ja korttipakoilla. Sattumaa vai ei? Viattoman ulkokuoren omaava ja rehellisyydellä ratsastanut Jyrki Katainen onkin nykyisin Suomen EU-komissaarina Brysselissä.

Komissaari Kataisen jälkeen kokoomuksen puheenjohtajaksi noussut Alexander Stubb; yritti jatkaa rehellisyyden linjalla ja lausui Iltalehdessä 16.12.2015:

”Stubb: Emme ole yhdenkään etujärjestön marionetti”

Tehden puheenjohtajana melkoisen kardinaalivirheen, koska kielsi julkisesti oman puolueensa tärkeimmät rahoittajat ja tukijat. Kokoomuksenkaan taloudellinen tilanne ei ollut hyvä 1990-luvun kuohunnassa. Ja jostain löytyivät puolueen isolla rahalla pelastaneet. Vaan se on sitten aihe, josta kokoomus halutessaan kertoo faktat. Ja saattaa olla. että joku ”puolueettomista ja riippumattomista” tiedotusvälineistämme on aiheen avannut.

Kokoomuksen ekosysteemin onneksi; kuvakoosteessa oleva kokoomuksen varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Antti Häkkänen on palannut kokoomuksen perinteiden mukaisille linjoille. Ainakin hänen suuhun laitettujen kommenttien perusteella.

Mielenkiintoista onkin nähdä, mihin suuntaan sdp:n riveissä kovassa nousussa oleva toinen Antti; kansanedustaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman sdp:tä reivaa? Entä joko iso kuva puolueiden välisistä yhteneväisyyksistä EU- ja euroasioissa alkaa tulemaan isolle yleisölle tutuksi?

Kenen asialla six-packin kokooja kokoomus ja päällepäsmäri sdp todellisuudessa ovat?

Eikä tässä vielä kaikki.

Vuosien ajan sosiaalisessa mediassa on kiertänyt tietoa mahdollisesta asiakirjaväärennöksestä. Jos joku tietää tai löytää tähän kokoomukseen liittyvän tietolähteen, jossa kumotaan tämän bloggauksen väitteet, niin tietoa voi laittaa kohteliaimmin tulemaan tämän artikkelin kommentteihin.

Faktaa vai fiktiota?

Onko Jyrki Katainen rehellinen asiakirjaväärentäjä?

Toinen mielenkiintoinen nimi kyseisissä väittämissä on Juho Romakkaniemi. Wikipediassa olevan tiedon mukaan; hänen kerrotaan olevan suomalainen kokoomusta edustava poliitikko ja virkamies. Hän on toiminut syksystä 2014 lähtien Jyrki Kataisen kabinettipäällikkönä Euroopan komissiossa.

Eikä tuossakaan mitään.

Nyt on tärkeää, että tuo väitetty asia käsitellään kokoomuksen toimesta; ennen seuraavia kuntavaaleja ja eduskuntavaaleja. Tässä kohtaa onkin mielenkiintoista nähdä se, että uskaltaako kokoomuksen puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Petteri Orpo käsitellä asian ensin puolueen sisällä ja sitten tuoden aiheen julkiseen käsittelyyn.

Nimittäin porttiteoriaa mukaillen. Pieni kokoomusten jäsenten välinen asiakirjavilunki on voinut johtaa myös mahdolliseen Suomen ja EU:n tasolla tapahtuvan asiakirjavilungin hyväksymiseen.

Aiheesta kirjoitti yhdestä näkökulmasta sdp:n entinen kansanedustaja Mikko Elo; uusi Uusi Suomi Puheenvuoron blogissaan:

”Ministerien CV:t oikeuskanslerin tutkintaan?”

Eikä tässä ollut vielä ihan kaikki.

Esimerkkiä paremmasta voi näyttää omalla toiminnallaan. Muistatteko vielä tämän?

Kokoomuksen eduskuntavaalien 2015 alla lanseeraaman korjausliikkeen voima voisi olla oman kotipesän läpivalaisu. Vaikkakin kaikki todellisesta menosta ja vaalirahanjalanjäljistä Suomessa paljastuukin, niin silloin päästään tulevissa vaaleissa keskittymään isompiin asioihin. Yhdessä toimien.

Ensi alkuun populismin käsite avaten. Sillä tavalla, että se ymmäretään mahdollisimman samalla tavalla yli puolue-, media- ja aaterajojen. Näistä EU-komissaari Jyrki Kataisen ulostuloista aloittaen:

Jyrki Katainen nuhteli populisteja: Pitääkö vaaliohjelmille säätää K-18-ikäraja?
Iltasanomat 18.11.2016

Jyrki Katainen: Populismi uhkaa ajaa Euroopan tuhoon – ”Sivilisaation loppu”
Savon Sanomat 8.11.2016

Jyrki Katainen Verkkouutisille: Populismia vastaan taisteltava
Iltalehti 29.7.2016

Kokoomuksen nuorten esiin marssin takaa löytyy Vielä virtaa – tv sarjan henkilötyyppejä. Kokoomusversion herrojen harmittomalta näyttävä habitus hämää. Näillä herroilla on tietoa, taitoa ja valtaa tehdä ”uudistus” esityksiä isollakin pensselillä maalaten. Yksi niistä ja ehken tähän mennessä härskimmistä; on tosimielellä tehty ehdotus perustuslain 124 §:n poistamiseksi.

Tuon kuvion toteuttamisen kautta, kun julkisen vallan tehtäviä voidaan antaa ilman perustuslain pidikkeitä myös yksityisille yrityksille, niin soten valinnanvapaus muuttuu kokoomuksen ekosysteemille todelliseksi rahantekokoneeksi ja samalla vakuutuslääkärijärjestelmän avaaminen voidaan haudata lopullisesti unohduksen suohon. Vaikkakin se on yksi aikuisiän härskimmistä syrjäyttäjistä yhteiskunnassamme. Tosielämässä pysyvästi vammautuneesta/sairastuneesta tulee vakuutuslääkärijärjestelmän käsittelyssä työkykyinen ja terve. Tosin vain paperilla.

Menikö tämä kaikki pääministeriksi nousseen Alexander Stubbin kokoomuksen ekosysteemiltä saaman ohjeistuksen mukaisesti? Helpommin ohjailtavaksi valitun sosiaali- ja terveysministeri Laura Rädyn roolia ollenkaan väheksymättä:

– Vakuutusasioiden käsittelyn neuvottelukunta –
Julkaistu toukokuu 24, 2016

”Tämä eksoottiselta vaikuttava neuvottelukunta on syytä nostaa avoimeen tarkasteluun. Neuvottelukunnan ainoan kokouksen pöytäkirja on nyt hävinnyt tai vaihtanut paikkaa internetissä! Iso kiitos asian huomanneelle henkilölle ja siitä vinkanneelle.

SISÄLLYSLUETTELO
Isot ylävitoset ministeri Risikolle yrityksestä murtaa mafiaa
Vakuutuslääkärijärjestelmä työryhmän loppuraportit
Vakuusasioiden käsittelyn neuvottelukunta aloittaa
Pöytäkirja neuvottelukunnan ainoasta kokouksesta (2 sivua)
Liite neuvottelukunnan pöytäkirjaan (9 sivua)”

Toivottavasti tiedotusvälineet saavat kaivettua esille, mukana olleiden, potilas- ja kansalaisjärjestöjen näkökannat aiheesta julkisuuteen. Varsinkin tästä edellä kerrotusta vaiheesta.

Avainkysymyksiä on kokoomuksen suuntaan ainakin kolme (3):
1. Kuinka isoksi kokoomus ekosysteemeineen uskaltaa antaa eron kasvaa, kun verrataan virallista todellisuutta ja todellista todellisuutta?
2. Kenellä on todellinen valta lakisääteisten vakuutusten ja sosiaaliturvan alueilla?
3. Miksi ja mihin sopimukseen tai lakiin perustuen?

* * * *

Blogin lisäksi Suomi 2017 – verkosto löytyy sosiaalisessa mediassa (SM):
> Facebookista
https://www.facebook.com/Suomi2017

> Twitteristä
https://twitter.com/suomi2017

> Instagramista
https://www.instagram.com/suomi2017/

Mikäli linkin toiminta on jostain syystä estetty, niin ole hyvä ja hae kanava esiin hakukoneiden avulla. Esimerkiksi hakusanayhdistelmällä Suomi 2017 Twitter

Huomioithan, että parhaiten saat tietoa avoimeksi perustetuista some-kanavista kirjautumalla niiden käyttäjäksi ja valitsemiesi kanavien seuraajaksi.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, finanssikusetus, keskusliitot, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, politiikka, talouselämä, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.