Oikeusvaltio Suomi 2016

Mainio Noste – lehti on käsittääkseni nyt lopetettu. Harmin paikka, ettei tämä Noste – lehden uutinen vakuutusoikeuden lääkäreiden kytköksistä levinnyt ison yleisön tietoisuuteen. Varsinainen uutispommi tulee olemaan taas se, jos jonkun toimittajaryhmän tutkimusten tuloksena valmistuu vastaavan ison kuvan katsaus tapaturma-asioiden tai työeläkeasioiden muutoksenhakulautakunnan kytköksistä vakuutusyhtiöihin. Ensin alkuun, vaikka aikaväliltä 2000 – 2016.

Vuonna 2013 luultiin ison kuvan viimeinkin aukeavan!

Vuonna 2013 luultiin ison kuvan viimeinkin aukeavan!

Tästä seuraavasta kuviosta puhumattakaan.

Nimittäin. Vanhasen pääministeri kaudella 2003 – 2007 saatettiin voimaan kahden lääkärin loukku – lakipaketti. Ohi hallitusohjelman. Kaikessa hiljaisuudessa. Tuon perustuslainkin vastaisen lakipaketin ansiosta vakuutusyhtiöiden ylivertaista asemaa vahvistettiin entisestään. Nyt vakuutusyhtiö voittaa halutessaan aina. Samalla vakuutusyhtiöt voivat sysätä ”laillisesti” sille kuuluvat korvausvastuut maksettaviksi yhteiskunnan kukkaroilta!

Suomi ei ole vielä vuonna 2016 oikeusvaltio. Ainakaan, jos esimerkiksi työssään vammautuu tai sairastuu pysyvästi tai pitkäkestoisesti. Kaukana ovat näistä seuraavista kuvioista suomalaisten perusoikeuksien, ihmisoikeuksien ja oikeusturvan toteutuminen.

Tämän seuraavan ison kuvan katsauksen lopussa; vakuutusalan kafkamainen kyykytyskoneisto nivoutuu finanssialan eli Suomen 1990 – luvun pankkikriisin tapahtumiin. Samat instituutiot ovat edelleen tiukasti vallan kahvassa:

Harmaa hallinto ja Suomen ihmisoikeustilanne 2011
Julkaistu heinäkuu 17, 2011
by Suomi 2017 – Suomi 2.0

Hallitus ja eduskunta saattoivat vuosina 2003 – 2007 voimaan ”kahden lääkärin loukku” – lakipaketin nimellä tunnetun potilaiden niittokoneiston. Nostaen samalla vakuutuslääketieteen täysin ylivertaiseen asemaan. Vakuutuslääketiede tunnetaan myös Suomen Akatemian alaisissa tiedepiireissä puhtaana pseudo- eli valetieteenä. Siksi vakuutuslääketiedettä ei löydy Suomen Akatemian tiedeluetteloista. Ei ole koskaan löytynytkään, mutta rahallahan on ennenkin saanut aika lailla aikaiseksi.

SISÄLLYSLUETTELO ARTIKKELILLE

Nelikanta on osa isoksi kasvanutta harmaata hallintoa
Kahden lääkärin loukku – lakipaketti
Laillisuusvalvonta Prinsessa Ruususen 100-vuotiaassa unessa?
Harmaa hallinto on osa lähihistoriamme avaamatonta perimää
Vasemmiston työelämälinjaukset sivuraiteille
Vakiintunut maan tapa täyttää järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkit
Suomen ensimmäinen kansallinen ihmisoikeusohjelma vahvistuu 2011!
Hallitusohjelman tekijät 2011
Hallitusohjelman juridinen painoarvo on pyyhinpaperin luokkaa

Aiheeseen liittyvä Suomi 2017 artikkeli:
← Suomalainen sosiaaliturva EU:n alle
Suomen sisäiset Berliinin muurit murtumassa? →
– EU:n ja maan tapa esiin rehellisyydessä sekä avoimuudessa –

Lue ison kuvan katsausta vaietusta lähihistoriastamme osoitteessa:
https://suomi2017.wordpress.com/2011/07/17/harmaa-hallinto-ja-suomen-ihmisoikeustilanne-2011/

* * * * *

Kooste – Noste 1/2013 Vakuutusoikeuden lääkäreillä kytköksiä vakuutusyhtiöihin
>>> Liitteessä lehden artikkeli nivottuna vakuutusalan isoon kuvaan.
>>> pdf. – liitteen lukemiseen tarvitsen ilmaisen Acrobat Reader -ohjelman.

Noste 1_2013_Vakuutusoikeuden lääkäreillä kytköksiä vakuutusyhtiöihin_RAKENTEELLINEN KORRUPTIO_VAKUUTUSOIKEUS_PAULA SALLINEN_VAKUUTUSLÄÄKÄRIT_VAKUUTUSLÄÄKETIEDE

Katsaus – Kirjallisesti ja suljetusti toimiva vakuutusoikeus
> Ison kuvan katsaus sanahirviöön; vakuutusoikeudellinen erityistuomioistuinjärjestelmä
> Vakuutusoikeuslakiin viimeisen sanan sanovat EK ja SAK

Lue ison kuvan katsaus vakuutusoikeudesta:
https://suomi2017.wordpress.com/vako/

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa, artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, ay-liike, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.