Vihreät 2017

Faktaa vai fiktiota? Vihreätkin ovat olleet jo vuosien ajan On Sovittu Että (OSE) – järjestelmän syöttö- ja juottopisteillä. Samanhenkisten seuran ja eri tapahtumissa rakentuvien kontaktien kautta; avautuvat myös vihreiden edustajille henkilökohtaisten uraputkien aukot. Hitaasti edeten, kiusallisen omatunnon äänen vaimentuminen tapahtuu vihreilläkin kuin huomaamatta.

Eikä tuossa mitään.

Monet ison rahan työpaikat työmarkkina -, etu -, kansalais- ja potilasjärjestöissä ovat olleet luontevia työpaikkoja politiikan sisäpiireissä kyntensä näyttäneille. Kun avainpaikoille tulee niin sanotusti omaa ja vuosien aikana testattua väkeä, niin valtaa ei lipsu eduskuntapuolueiden muodostamien ekosysteemien kontrollin ulkopuolelle.

Maan tapaa tämäkin. Pienen ihmisen asialla ollaan sitten aina vaalien alla.

Maan tapaa tämäkin. Pienen ihmisen asialla ollaan sitten aina vaalien alla.

Vihreiden ex-puoluesihteeri Panu Laturi teki jonkin aikaa johtajan uraa Soste ry:n (Suomen sosiaali ja terveys) palveluksessa. Siirtyen sitten erittäin voimakkaassa kasvussa olevalle viestintä- ja lobbaustoimistojen alalle. Näin poliittisen ja järjestötoiminnan uran aikana luotu kontaktiverkko yhdistyy ilman katkoksia hyvin palkatuille viestintä-, propaganda- ja lobbaustoiminnoille.

Eikä tuossa mitään.

Nimittäin. Vihreiden puoluelehti Vihreä lanka kirjoitti ja varoitteli aiheesta; 14.9.2007 numerossaan otsikolla ”Viides valtiomahti”. Lisäten ja täydentäen aihetta näillä artikkeleilla:
Suuri puhallus 14.9.2007
Oliko tässä mitään järkeä? 14.9.2007
Lobbaustoimistot Suomessa 14.9.2007

Monessa mukana ollut ja oleva Paavo Väyrynen kirjoitti blogissaan aiheesta seuraavasti:
”Mihin viestintätoimistojen vaikutusvalta perustuu? Siihen, että ne kykenevät verkostojensa avulla toimimaan koordinoidusti eri medioiden ja poliittisten puolueiden suuntaan. Suhdetoimintaan on käytettävissä runsaasti varoja. Ei olisi ihme vaikka toimeksiantajat lupailisivat välikäsien kautta myös rahoitusta vaalitoimintaan.”
Lähde: Viestintätoimistot – Paavo Väyrynen – 21.11.2016

Aiheeseen liittyvä uutinen yhden ison tiedotusvälineen osalta:
Vihreä lanka 8.11.2010 – ”Vihreät vahvoilla Aamulehden toimituksessa”. Mitkähän ovat vihreiden kannatusosuudet muissa tiedotusvälineissä? Entä kuka paljastaa tiedotusvälineiden päätoimittajien ja toimitusten johdon poliittiset kannat?

Eikä tuossakaan mitään. Kunhan myös medioiden isot kytkentäkuviot ja etenkin vaalirahanjäljet ovat myös äänestäjien tiedossa.

Vihreiden oikeusministerinä, vuosina 2007 – 2011 toiminut Tuija Brax tekee tiliä ja uraa Sydänliiton pääsihteerinä. Ja on varmuudella pätevä tuota edunvalvonta- ja lobbaustointaan hoitamaan. Harmi, ettei hänkään onnistunut vakuutusoikeuden korjaamisessa ja vakuutuslääkärien sidonnaisuuksien avaamisessa.

Toivottavasti vihreillä riittää potkua ja rehellisen avointa rähinämieltä vakuutuslääkärien sidonnaisuuksien avaamisen suhteen. Ennen sote – uudistuksen lopullista lukkoon lyöntiä.

Toivoa sopii myös, että edes vihreät kertovat viimeisimmän perustuslaki ”uudistuksen” todelliset vaikuttavuudet; Suomen itsemääräämisoikeuden kannalta katsottuina. Vaikka kuntavaalit 2017 ja eduskuntavaalit 2019 välisenä aikana. Oikeusministeri Tuija Braxin mukaan tuo julkinen keskustelu olisi pitänyt käydä ennen eduskuntavaaleja 2007 ja 2011.

Perustuslain ”uudistukseen” liittyen. Mikä oli hinta, että vasemmistoliitto pääsi pääministeri Kataisen hallitukseen? Toivotaan, että edes vasemmistoliittoa äänestäneet ovat tietoisia tuosta takin, housun ja alushousujen käännöksestä. Tiedotusvälineiden vaikeneminen ihmetyttää. Tässä(kin) kohtaa.

Sitten eteenpäin. Entisenä Soste ry:n johtajana, Finanssialan keskusliiton juhlien kuvakoosteessa oleva Panu Laturi voi halutessaan selvittää ja kertoa, miksi juuri Soste ry oli avainroolissa vakuutuslääkärijärjestelmän avaamisen pysäyttämisessä?

Eikä noissakaan mitään, kunhan saamme vain tietää, että ovatko myös vihreät jo maastovärjääntyneet, mafiamaisen On Sovittu Että (OSE) – järjestelmän täysivaltaiseksi jäseneksi?

Avainkysymyksiä on ainakin kolme (3):
1. Kuinka isoksi vihreät uskaltavat antaa eron kasvaa, kun verrataan virallista todellisuutta ja todellista todellisuutta?
2. Kenellä on todellinen valta lakisääteisten vakuutusten ja sosiaaliturvan alueilla?
3. Miksi ja mihin sopimukseen tai lakiin perustuen?

* * * *

Blogin lisäksi Suomi 2017 – verkosto löytyy sosiaalisessa mediassa (SM):
> Facebookista
https://www.facebook.com/Suomi2017

> Twitteristä
https://twitter.com/suomi2017

> Instagramista
https://www.instagram.com/suomi2017/

Mikäli linkin toiminta on jostain syystä estetty, niin ole hyvä ja hae kanava esiin hakukoneiden avulla. Esimerkiksi hakusanayhdistelmällä Suomi 2017 Twitter

Huomioithan, että parhaiten saat tietoa avoimeksi perustetuista some-kanavista kirjautumalla niiden käyttäjäksi ja valitsemiesi kanavien seuraajaksi.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, korporatismi, maan tapa, talouselämä, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.