Kenen asialla six-packin kokooja kokoomus ja päällepäsmäri sdp todellisuudessa ovat?

Uutta hallitusta ja eurokuplaskandaalia pukkaa. Toisaalla viikonloppuna Tampereella pidettävä perussuomalaisten puoluekokous tuo omat mausteensa valtakunnan liedellä porisevaan soppaan.

Sosiaalisessa mediassa on pystytty jo varmistumaan siitä, että hallitusohjelmaan tulee jäämään tälläkin kertaa porsasrekan mentäviä aukkoja.

Euroopan unionin ja eurokuplan tehneiden maiden suunnassa on nousemassa uusi kupla. Yllättäen se ei olekaan seuraavaksi veikkailtu Espanja.

Onneksemme saimme tietää jo 4.3.2011, että Italian pääministeri Silvio Berlusconin antaa mielellään paikkansa pitävää tilannekatsausta Italian eurokuplasta suomalaisille; kokoomuksen puheenjohtajan Jyrki Kataisen kautta. Mieleeni juolahti, että Suomi taitaa olla valtiovelkoineen Italiankin suhteen vasta piirikunnallisen tason harrastelija.

Italian valtionvelka jo yli 1890 miljardia euroa – Uusi IE on syntynyt!

Toteutuuko koskaan kansantahto?

Mikäli perustuslain vastainen kansallinen korporatismimme entisestään uuden hallituksen myötä kovenee, niin se tarkoittaa myös sitä, että EU-tason korporatismi pahenee.

Ennen ilmaista vapautta kuin kallista velkavankeutta!

Tosin juuri nyt monissa eurokupla maissa tapahtuu. Ja nimenomaan katulähetyksen tasoilla. ”Global corruption is connecting common people”.

Onko tämä paras keino lisätä uskoa ja luottamusta päättäjiimme?

Uusi hallitus vakuuttaa aina hallitusohjelmansa alussa sitä, että se tulee toiminnassaan noudattamaan perustuslain, eurooppaoikeuden, Euroopan ihmisoikeussopimuksen ja YK:n yleismaailmallisen ihmisoikeuksien julistuksen velvoitteita. Ainakin Suomessa ja suomalaisia koskien.

Sekä tunnustamaan ja korvaamaan vuosikymmeniä jatkuneiden, muun muassa lakisääteisissä vakuutuksissa tapahtuneet; ihmisoikeuksien ja oikeusturvan loukkaukset myös rahallisesti. Korkojen kera. Perustuslain 88§:n mukaisesti.

Ja vahvistukseksi vielä tasavallan presidentin, oikeuskanslerin ja hallitusohjelman pääneuvottelijoiden allekirjoitukset. Tällöin päästäisiin Suomessa pikku hiljaa toimien pois tältä kafkamaiselta kärkipaikalta:

”Suomi Pohjoisen Albania – Johtavin ihmisoikeusrikosvaltio lännessä.”

– – – –
– – – –

Suomalaisille ei kerrota mitä EU-asioissa tällä hetkellä tapahtuu

Perustuslain ”uudistamisen” eli HE 60/2010 mahdollistamista uskomattomista toimivaltasiirroista Suomea itseään koskien vaietaan valtamediassa edelleen.

Asiasta järjestetty ja EU-liittovaltiota vastustanut mielenosoitus, Helsingissä 4.3.2011, vaiettiin myös Ylen uutisissa, vaikka mielenosoittajat olivat toimittajien tavattavissa Hotelli Kämpin edessä useiden tuntien ajan.

Yle kuvaa EU-liittovaltiota vastustavaa mielenosoitusta Hotelli Kämpin kulmalla.

Yle haastattelee EU-liittovaltiota vastustaneen mielenosoituksen järjestäjää Vesa Styrgeä.

Käsittääkseni ensimmäistä kertaa globaalissa mielenosoitushistoriassa suomalaiset ja italialaiset olivat yhdistäneet rintamansa. Rauhan, rakkauden ja rispektin keinoin.

Italialaiset olivat tehneet näin tyylikkään kollaasin. Mikähän kolmen herran koplaa yhdistää?

Kuitenkin suomalainen uutiskynnys jäi tästä legendaarisesta ja hyvin sujuneesta yhteistyöstä ylittymättä. Tosin suomalaiset tv-kanavat joutuivat tekemään EU-liittovaltiota vastustaneen mielenosoituksen pois rajausten suhteen tarkkaa ja hidasta editointia.

Näin toimien Berlusconia vastustaneesta mielenosoituksen osasta sentään uskallettiin uutisoida ja näyttää elävää uutiskuvaa Suomessakin.

– – – –
– – – –

Kansanvaltahan ei toimi, jos kansa ei tiedä

EU kulkee kohti liittovaltiota automaattiohjaus päällä. Euroihmisen aatteen hengen ankaran laulun sanat on kirjoittanut Jean Monnet ranskalaisesta Cognacin kaupungista:

”Euroopan kansakuntia pitäisi ohjata kohden supervaltaa ilman, että niiden ihmiset ymmärtävät, mistä on kysymys.”

Demokratia on sananmukaisesti kansan (= demos) valtaa (= kratos), eikä demokratiaa voi olla ilman kansaa. Eurooppalaiset eivät ole kansa(kunta), ja niin ollen kansanvalta liudentuu siirrettäessä asioita jäsenmaan kansan vallasta ylikansalliseen ”eurooppalaiseen” päätöksentekoon.

Ylikansallinen valta on demokratian vihollinen.

Lähde: EU:n suuntana liittovaltio, Esko Seppänen, Ydin-lehti 06/03/2009
– linkki toiminnassa 16.6.2011 kello 19:18

– – – –
– – – –

Kokoomusta lähellä oleva Verkkouutiset siis uutisoi 14.6.2011 seuraavaa:

Italian valtionvelka on noussut uuteen ennätykseen, kertoo maan keskuspankki. Italialla on nyt velkaa 1890,6 miljardia euroa.

Maaliskuusta velka on noussut 22 miljardilla eurolla ja viime vuoden lopusta 2,5 prosenttia. Vuoden 2010 lopussa velka oli 1843 miljardia euroa, eli viidessä kuukaudessa maa on ottanut lisää velkaa 47,6 miljardia euroa.

Huhtikuusta 2010 kuluvan vuoden huhtikuun loppuun uutta velkaa on hankittu 75,2 miljardia euroa, kertoo Bollettino Statistico di Banca d’Italia.

Myös paikallishallinnon virastot ja laitokset ovat kunnostautuneet velanotossa, niiden velka on nyt 114 miljardia euroa. Uusi ennätys sekin.”

– – – –
– – – –

Mitä kaikkea sovittiin Helsingissä 4.3.2011, kun patavanhoillisten eli konservatiivien oikeistojohtajien kerma Euroopasta kokoontui Helsingissä? Kokoomuksen eduskuntavaalien 2011 vaalikampanjan ja Suomen historian kalleimpaan vaalitilaisuuteen.

”Kenen viulukoteloa kannat; vain sen lauluja laulat” – Italialainen kansanviisaus

Yle Uutiset 4.3.2011 – Katainen isännöi konservatiivijohtajien kokousta

Helsingissä pidetään tänään perjantaina Euroopan kansanpuolueen EPP:n huippukokous, jonka myötä Helsinkiin saapuu yli kymmenen presidenttiä, pääministeriä ja EU-toimielinten johtajaa.

Kokouksen kutsui koolle valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok.)

Paikalle saapuvien konservatiivijohtajien joukkoon kuuluvat muun muassa EU:n komission puheenjohtaja José Manuel Barroso, EU:n presidentti Herman van Rompuy, Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Italian pääministeri Silvio Berlusconi.

Muuten. Onko jo julkisuuteen annettu paikkansa pitävä tieto siitä, kenen piikkiin kokoomuksen vaalimainoskokouksen kustannukset menivät? Turvajärjestelythän olivat erittäin massiiviset.

Uusi Suomi 4.3.2011Katainen myönsi: tässä on Helsingin kokouksen todellinen syy
– linkki toiminnassa 16.6.2011 kello 19:19

– Tilaisuus on varta vasten järjestetty Helsingissä, sillä ”kollegat haluavat kannustaa kokoomusta vaalimenestykseen”.

– – – –
– – – –

Miksi liittovaltio on niin suuri mörkö?

On älyllisesti epärehellistä väittää, ettei EU kehittyisi liittovaltion suuntaan, kirjoittaa EU-asiantuntija Alexander Stubb. Kun se siihen suuntaan menee, voittajia ovat hänen mielestä demokratia, tehokkuus ja pienet jäsenmaat.

”EU on aina kehittynyt askel askeleelta kohti jonkinlaista liittovaltioita. Yhdentyminen yhdellä alueella on johtanut paineisiin yhdentyä jollain toisellakin. Tällä tavalla EU on vuosien mittaan kasvanut tulliunionista yhteiseksi talous- ja raha-alueeksi.

EU:n laajentumiset ovat perinteisesti vahvistaneet kehitystä liittovaltion suuntaan. Viimeistään nyt tulisi pohtia, millainen kehitys sopii EU:lle ja miten Suomi haluaa olla mukana siihen vaikuttamassa.

Eduskuntavaalit ja EU:n tulevaisuuskonventti ovat oiva mahdollisuus käydä avointa ja rehellistä keskustelua Euroopan unionista ja sen kehityksestä.

Suomalaisessakin keskustelussa liittovaltiosta tulisi siirtyä populismista analyysiin.”

Alexander Stubb – Julkaistu 15.12.2002
– linkki toiminnassa 16.6.2011 kello 19:21

Esimerkkinä elävää ajankuvaa Suomessa vuonna 2011 vallalla olevasta avoimuuden ja rehellisyydestä tilasta EU-asioiden suhteen. Kuvauspäivä 4.3.2011 ja Hotelli Kämpin edusta Helsingissä.

Protestit perustuslakimuutosta ja Berlusconia vastaan – pituus 2:51
Iltalehden toimittaja Olli Waris kommentoi perustuslaki ”uudistusta”

– – – –
– – – –

”Rehellisyys on meidän leipälaji”

Suomen nykyinen poliittinen ja taloudellinen järjestelmä kaatuu, jos on niin tehdäkseen, tämän kokoomuksen puheenjohtaja sekä pääministeriehdokas Jyrki Kataisen antaman Suomen historian kovimman poliittisen lupauksen pitävyyden mukaan.

Mitä rehellisyys on Suomen Kataisen ja Italian Berlusconin mittareilla? Bluff Brothers?

– – – –
– – – –

Mielestäni ennen hallitusneuvottelujen loppuunsaattamista on erinomaisen tärkeää avata seuraavat kolme asiaa julkisesti, jotta vältytään skandaaleilta. Ainakin pikaisilta sellaisilta.

1.
Uuden hallituksen ministereiden vaalirahoittajat 2011?

2.
Perustuslain “uudistaminen” ja uusien kansanedustajien kannat HE 60/2010 suhteen?

3.
EU:n ja maan tapa esiin rehellisyydessä sekä avoimuudessa

Nämä aiheet paikkansa pitävästi avaamalla pääsemme arvioimaan tarkemmin kokoomuksen standardeja avoimuudesta ja rehellisyydestä.

Sdp:n, rkp:n, vihreiden, kristillisten, vasemmistoliiton ja keskustan vastaavia standardeja ollenkaan unohtamatta.

Siten ajatuksen poikasta ja idean tyttöstä hautumaan.

Mikä meille voi Six-Packin jälkeen enää tulla hallituksen kokoonpanoksi, jos uusi hallituspohja sattumalta kaatuu viekkaasti valmistettuihin, mutta valmiiksi blondattuihin valheisiin?

Seven Down ja One Up.

Muuten.

20.6.2011 alkaen, kun eduskuntavaalien 2011 vaalirahoitusilmoitukset on jätetty, niin pääsemme näkemään, mikä on oleva käytännön vaikutus hallitusohjelmassa lehdistölle suunnitteilla olevan arvonlisäveron suhteen?

Vai tuleeko asiassa viime hetken hiljainen diili? Ja vallan vahtikoirat vaipuvat taas säyseinä Prinsessa Ruususen 100-vuotiseen pinkkiin uneen.

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, ay-liike, EU, eurokupla, finanssikusetus, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, politiikka, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.