Perussuomalaiset 2017

Faktaa vai fiktiota? Myös perussuomalaiset liukuvat vääjäämättä, kohti mafiamaisen On Sovittu Että (OSE) – järjestelmän nielua. Tai sitten perussuomalaiset ovat joutuneet; yllättäen ja pyytämättä, Suomen rahakkaimman ja vaikutusvaltaisimman toimialan propagandakoneiston uhreiksi. Ainakin tämän finanssialan oman uutisen kuvatekstin mukaan.

Kestääkö lobbauksen keinovalikoima päivänvalon? - ”Politiikan ja etujärjestöjen vuoropuhelu toimii”

Kestääkö lobbauksen keinovalikoima päivänvalon? – ”Politiikan ja etujärjestöjen vuoropuhelu toimii”

Juhannukseen 2017 mennessä tiedämme, missä perussuomalaisten suhteen; lakisääteisten vakuutusten ja sosiaaliturvan asioissa sekä konkreettisten lakiehdotusten suhteen mennään? Tämän hetkisen tiedon mukaan myös vakuutusoikeuden selvityshenkilö ja hänen työnsä tulokset ovat tuolloin selvillä.

Avainpointtina myös perussuomalaisten suhteen on tietysti se, että missä vaiheessa sitkeinkin sielu antaa periksi; runsaille tarjolla oleville ruumiin nautinnoille ja selkeän setelisateen tarjoavalle uraputkinäkymälle? Nykyisin, OSE – järjestelmän pieninä annoksina tarjoilema; äänetön omatunnon ohitusleikkaus tapahtuu huomaamattomasti. Järjestelmän osaksi liukuminen tapahtuu vaiheittain, kun myös perussuomalaisten edustajat vierailevat kutsuttuina kiihtyvään tahtiin; ilmaisten buffet-tyyppisten ruoka- ja juomatarjoiluiden parissa. Samoin kuin OSE – järjestelmän tarjoamissa erilaisissa V.I.P. – kutsuvierastapahtumissa, kuten konserteissa, urheilutapahtumissa sekä yön yli seminaareissa. Myös ulkomailla.

Pelottavinta tässä kaikessa on se, jos myös perussuomalaiset pettävät katu- ja ruohonjuuritason suomalaiset. Nimittäin. Yksi perussuomalaisten eduskuntavaalien 2015 vaaliohjelman pääteemoja oli Ei Saa Kiusaa. Sen alta löytyi ”vakuutuslääkärijärjestelmää parannettava” – vaalilupaus, jonka etenemisestä yli 1,5 vuoden tarkkailujaksolla ei ole julkisuudessa näkyneitä merkkejä.

Isoja avainkysymyksiä on ainakin kolme (3):
1. Kuinka isoksi perussuomalaiset uskaltavat antaa eron kasvaa, kun verrataan virallista todellisuutta ja todellista todellisuutta?
2. Kenellä on todellinen valta lakisääteisten vakuutusten ja sosiaaliturvan alueilla?
3. Miksi ja mihin sopimukseen tai lakiin perustuen?

* * * *

Blogin lisäksi Suomi 2017 – verkosto löytyy sosiaalisessa mediassa (SM):
> Facebookista
https://www.facebook.com/Suomi2017
> Twitteristä
https://twitter.com/suomi2017
> Instagramista
https://www.instagram.com/suomi2017/

Mikäli linkin toiminta on jostain syystä estetty, niin ole hyvä ja hae kanava esiin hakukoneiden avulla. Esimerkiksi hakusanayhdistelmällä Suomi 2017 Facebook

Huomioithan, että parhaiten saat tietoa avoimeksi perustetuista some-kanavista kirjautumalla niiden käyttäjäksi ja valitsemiesi kanavien seuraajaksi.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, korporatismi, korruptio, maan tapa, populismi, populisti, potilasjärjestöt, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.