Vasemmistoliitto onkin nyt oikeistoliitto!

Sosiaalisen median (SM) uutisia.  7.8.2011 kello 00:01.

Klikkaamalla uutisartikkelin  kuvia hiirelläsi, saat kuvan ruudulle isompana. Lopussa oleva kokonainen viestiketju on .pdf-muodossa.

Tätä kysyttiin pääministeri Kataiselta ja varapääministeri Jutta Urpilaiselta. Useita kertoja. Alkaen 22.6.2011:

Saiko vasemmistoliitto eri vapauden äänestää EU-liittovaltiota ja Natoa vastaan?

Ja näin viimein vastattiin 4.8.2011. Sosiaalinen media (SM) kiittää.

Vasemmistoliitto äänestää kiltisti EU-liittovaltioon ja Natoon liittymisen puolesta! Tyhjiä ja poissaoloja ei huomioida.

Muutosten vauhti on Suomessa tällä hetkellä valtavan kova. Tämän tiedon myötä perussuomalaisille voi vain povata jytkyaallon jatkumista! Vasemmistoliitto onkin nyt oikeistoliitto.

Vasemmistoliitto äänestää siis EU-liittovaltioon ja muun muassa Natoon liittymisen puolesta!

Vaikka koko vasemmistoliitto äänesti puheenjohtaja Paavo Arhinmäen johdolla ensimmäisessä eduskunnan käsittelyssä kyseisiä asioita vastaan (HE 60/2010 perustuslain ”uudistaminen”).

Noh. Ei tässä mitään ihmeempiä. Ensin koko viestiketju alkuperäisenä ja sitten liitteenä (.pdf-muodossa).

Sosiaalinen media (SM) toivoo, että vasemmistoliiton puheenjohtaja ja ministeri Arhinmäki muistaa jossain vaiheessa kertoa tästä merkittävästä sekä Suomen historian merkillisimmästä muutoksesta omille äänestäjilleen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vasemmistoliiton kaikkien aikojen isoin takinkääntö on juuri varmistunut! 4.8.2011.

Surullista. Toivottavasti sosiaalinen media jaksaa seurata perustuslain ”uudistamisen” HE 60/2010 ja itsenäisen Suomen alasajon loppuun saakka.

Lue ensin tämä artikkeli:
Taxellin komiteasta ja pääministeri Jyrki Kataisen ensimmäisestä nukkehallituksesta
Lähetetty kesäkuu 26, 2011 kirjoittanut Suomi 2017 – Suomi 2.0

Vasemmistoliitolla eri vapaus äänestää hallituksen esitystä vastaan? Miten isoa ja sitovaa setelisolidaarisuus on sixpackin sisällä? Millä keinoin kasvavaa harmaata hallintoa hallitaan?

https://suomi2017.wordpress.com/2011/06/26/taxellin-komiteasta-ja-paaministeri-jyrki-kataisen-ensimmaisesta-nukkehallituksesta/


Lähettäjä: Petri Salo [mailto:petri_salo_2000 @ yahoo.com]
Lähetetty: 2. elokuuta 2011 21:32
Vastaanottaja:

Katainen Jyrki VNK; Urpilainen Jutta VM; jyrki.katainen@eduskunta.fi; jutta.urpilainen@eduskunta.fi; Kirjaamo VNK

Kopio:

Mattlin Ilse VNK; Nummikoski Velipekka VNK; Kekkonen Jussi VNK; Kirstilä Juha VNK; Romakkaniemi Juho VNK; Kaltio Maarit VNK; Rajala Pasi VNK; Vänskä Antti VNK; Turunen Joonas VNK; Seppälä Tiina VM; Hirvola Matti VM; Virtanen Arto VM; LIndberg Tage VM; juuso.ronnholm@eduskunta.fi; ilmari.nalbantoglu@eduskunta.fi; taru.tujunen@kokoomus.fi; mikael.jungner@sdp.fi; nasima.razmyar@eduskunta.fi; VN Info VNK; anssi.joutsenlahti@eduskunta.fi; pekka.ravi@eduskunta.fi; eero.heinaluoma@eduskunta.fi; jouni.backman@eduskunta.fi; jan.vapaavuori@eduskunta.fi; pirkko.ruohonen-lerner@eduskunta.fi

Aihe:
Vasemmistoliitto ja eri vapaus HE 60/2010?


To:
jyrki.katainen@vnk.fi, jutta.urpilainen@vm.fi, jyrki.katainen@eduskunta.fi, jutta.urpilainen@eduskunta.fi, kirjaamo@vnk.fi

Cc:
ilse.mattlin@vnk.fi, velipekka.nummikoski@vnk.fi, jussi.kekkonen@vnk.fi, juha.kirstila@vnk.fi, juho.romakkaniemi@vnk.fi, maarit.kaltio@vnk.fi, pasi.rajala@vnk.fi, antti.vanska@vnk.fi, joonas.turunen@vnk.fi, tiina.seppala@vm.fi, matti.hirvola@vm.fi, arto.virtanen@vm.fi, tage.lindberg@vm.fi, juuso.ronnholm@eduskunta.fi, ilmari.nalbantoglu@eduskunta.fi, taru.tujunen@kokoomus.fi, mikael.jungner@sdp.fi, nasima.razmyar@eduskunta.fi, info@vnk.fi, anssi.joutsenlahti@eduskunta.fi, pekka.ravi@eduskunta.fi, eero.heinaluoma@eduskunta.fi, jouni.backman@eduskunta.fi, jan.vapaavuori@eduskunta.fi, pirkko.ruohonen-lerner@eduskunta.fi


Liite: tiedustelu .pdf-muodossa

Hyvää päivää Teille,

Aloitin kysymään hyvin yksinkertaista ja helposti vastattavissa olevaa asiaa sähköpostin kautta 22.6.2011:

” Vasemmistoliitto ja eri vapaus HE 60/2010?
Wednesday, 22 June, 2011 11:29
From: ”Petri Salo” petri_salo_2000@yahoo.com

To: kirjaamo@vnk.fi

Pääministeri Jyrki Katainen (kok)
Pääministerin sijainen, valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sdp)

Hyvää kesäpäivää Teille,

Onnitelut uusien tehtävienne johdosta.

Tiedustelen Teiltä kohteliaimmin sitä, että saiko vasemmistoliitto hallitukseen tullessaan eri vapauden äänestää hallituksen esitystä vastaan perustuslain ”uudistamisen” eli HE 60/2010 toisessa eduskuntakäsittelyssä?

Paikkansa pitävää vastausta odotan Teiltä ensi tilassa.

Ystävällisin terveisin ja kiitoksin
Petri Salo
Sosiaalinen media”

– – – – – – – – – – – – – – – — – – –

VS: Vasemmistoliitto ja eri vapaus HE 60/2010?
Wednesday, 22 June, 2011 22:13
From: ”VNK.Kirjaamo@vnk.fi” VNK.Kirjaamo@vnk.fi
To: petri_salo_2000@yahoo.com

Sähköpostiviestinne on vastaanotettu valtioneuvoston kirjaamossa.
Ert e-postmeddelande har mottagits av statsrådets registratorskontor.
Your message has been delivered to the Registry of the Council of State

– – – – – – – – – – – – – – – — – – –

Hallitusta muodostettaessa julkisuuteen annettiin tieto pääministeri Kataisen toimesta, että hallitukseen lähtevien puolueiden ei sallita äänestävän tai toimivan hallituksen kantaa tahikka esityksiä vastaan.

Vasemmistoliittohan äänesti ensimmäisessä perustuslain ”uudistamista” koskevassa eduskunnan äänestyksessä HE 60/2010 vastaan. Miksi vastauksen saaminen tässä asiassa on suomalaisten kannalta erittäin merkityksellinen?

Perustuslain “uudistaminen” ja uusien kansanedustajien kannat HE 60/2010 suhteen?
Lähetetty toukokuu 8, 2011 kirjoittanut Suomi 2017 – Suomi 2.0

”Toivottavasti lainmukaista julkisen palvelun tehtävää hoitavassa Yleisradiossa saadaan tehdä selvitys uuden eduskunnan kansanedustajien kannoista; ennen perustuslain HE 60/2010 toista käsittelyä.”

Lue lisää Suomen ja suomalaisten kannalta erittäin tärkeästä aiheesta osoitteessa:
https://suomi2017.wordpress.com/2011/05/08/perustuslain-uudistaminen-ja-uusien-kansanedustajien-kannat-he-602010-suhteen/

Tänään on jo 2.8.2011 ja odotan edelleen paikkansa pitävää tietoa valtioneuvoston kansliasta:

Onko hallituspuolue vasemmistoliitolle annettu vapaus äänestää hallituksen esitystä vastaan? Kyseessä perustuslain ”uudistaminen” eli HE 60/2010 ja sen toinen äänestys eduskunnassa.

Mikäli vastausta tiedusteluuni ei tulla antamaan, niin pyydän Teitä kohteliaimmin antamaan perusteena olevan lainkohdan kokonaisuudessaan. Kansanvalta ei toimi, jos kansa ei tiedä.

Ystävällisin terveisin ja kiitoksin
Petri Salo
sosiaalinen media


VS: Vasemmistoliitto ja eri vapaus HE 60/2010?
Tuesday, 2 August, 2011 21:50

From:
”VNK.Kirjaamo@vnk.fi” VNK.Kirjaamo@vnk.fi

To:
petri_salo_2000 @ yahoo.com

Sähköpostiviestinne on vastaanotettu valtioneuvoston kirjaamossa.  Ert e-postmeddelande har mottagitts av statsrådets registratorskontor.  Your message has been delivered to the Registry of the Council of StateVS: Vasemmistoliitto ja eri vapaus HE 60/2010?
Thursday, 4 August, 2011 4:17

From:
”Joonas.Turunen@vnk.fi” Joonas.Turunen@vnk.fi

To:  petri_salo_2000 @ yahoo.com

Cc:
Sirkka.Kallioniemi@vnk.fi

Hyvä Petri Salo,

kiitos pääministeri Jyrki Kataiselle lähettämästänne viestistä. Pahoittelen, että vastaus asiaa koskeviin viesteihinne on viivästynyt.

Edellinen eduskunta hyväksyi perustuslain muutoksen (HE 60/2010 vp: laki Suomen perustuslain muuttamisesta ja laki sotilaallisesta kriisinhallinnasta annetun lain 2 §:n muuttamisesta) lepäämään ensimmäisiin eduskuntavaalien jälkeisiin valtiopäiviin.

Pääministeri Jyrki Kataisen hallitus on sitoutunut saattamaan loppuun perustuslain muutoshankkeen (ks. hallitusohjelman 4. luku: ”Saatetaan loppuun perustuslain muutoshanke.”).

Kaikki kuusi hallituspuoluetta ovat sitoutuneet hallituksen ohjelmaan.

Välitän lähettämänne terveiset eteenpäin.

Ystävällisesti,
Joonas Turunen
Pääministerin erityisavustaja (eduskunta-asiat)
puh. 09 160 22366, joonas.turunen@vnk.fi
Valtioneuvoston kanslia
Snellmaninkatu 1 A, Helsinki, PL 23, 00023 Valtioneuvosto

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Huhuu? Kuuleehan pohjoisen media?

Uusi hallitus_Kysymys Katainen_Urpilainen_HE 60-2010_Vasemmistoliiton eri vapaus_5

 

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparatismi, finanssikusetus, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.