Kansallisvaltio Suomen kohtalo?

Sotshin 2014 olympialaisten menestyksen ja juhlien jälkeen. Paljon mielenkiintoisia jälkimaininkeja käynnissä.

Yksi peruskysymyksistä on se, että onko vasemmistoliiton kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki hoveineen jättimyrskyn keskipisteessä? Eurovaalit 2014 ovat ovella ja myös eduskuntavaalit 2015 – kamppailut ovat täydellä teholla käynnissä.

Oheisesta kuvakoosteesta Sotshista käynnistyneiden asioiden läpikäymiseen lisää jutunjuurta. Väittäisinpä, että tarjolla on isommankin sopan ainekset.

Vasemmistoliitto ajamassa kansallisvaltio Suomen alas?

Vasemmistoliitto ajamassa kansallisvaltio Suomen alas? Voima – lehti 9/2012  Turun komeetta

Vaan, jos kansallisvaltiolla ei ole vasemmistoliiton nuorten puheenjohtajan Li Anderssonin mielestä enää merkitystä, niin miksi vasemmistoliitonkin johto haluaa hengailla juuri kansallisvaltioihin perustuvien maajoukkueiden mukana? Kuten jääkiekko, koripallo ja jalkapallo.

Huhuu Leijonat, Susijengi ja Huuhkajat kannattajineen!

Eihän maajoukkueita kohta voi olla Euroopan unionissa olemassakaan, jos Euroopan Liittovaltio (EuLv) ja Suomen mukana olo siinä, nyt eurovaalien 2014 jälkeen viimeistellään?

Sen six-pack hallituksen toimesta, jossa siis vasemmistoliitto on mukana. Joka siis tuon Voima-lehden haastattelun mukaan vastustaa, ainakin sen nuorisojärjestön mukaan, piinkoviin taloudellisiin arvoihin perustuvan EU Liittovaltion muodostamista?

Myönnän avoimesti. En ole ollut enää pitkään aikaan kartalla, mitä, miten ja kenen asioita vasemmistoliitto puolueena ajaa?

Uutistietojen mukaan ministeri Arhinmäen Sotshin tapaamisissa pääpaino oli kansalaisjärjestöjen tapaamisessa? Tarvitaanko edes niitä, jos itsenäisen kansallisvaltion merkitys on vasemmistoliitolle kerran nolla?

Toivottavasti saamme tietää, minkä nimisiä ja mistä olevia kansalaisjärjestöjä ministeri Arhinmäkin; kansallisvaltion suomalla ministeristatuksella, Sothsissa oikein tapasi?

Vaan, onhan vasemmistoliitto kuitenkin erittäin vahvasti mukana Suomen todellisen, mutta perustuslain vastaisen hallintamuodon ja sen jakosysteemin ytimissä mukana. Nuorista vanhoihin. Työeläkevakuuttajat ry:n (Tela) toimistusjohtajasta alkaen.

Suomi 2017 artikkeleita aiheesta:
– Korporatismi –
– Vasemmistoliitto onkin oikeistoliitto –
– Avoimesti apparatsikkien ahneudesta –

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa julkaisun hetkellä –

* * * *

p.s. Oma veikkauksen Suomen jääkiekon MM-pronssiottelun jälkijuhlista. Ministeri Arhinmäki jatkaa, ellei väitetystä ja ministerin tunnustamasta suomalaiskansallisesta nuupahduksesta avaudu, oikeaksi todennettujen inhorealististen kuvien aallokko, joka karkaa kansallisvaltio Suomen hallituksen käsistä tunneståndiksien (Ylen Kaj Kunnaksen lanseeraama termi Twitterissä) tsunamiksi.

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, EU, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, Suomen ihmisoikeustilanne, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.