Perussuomalaiset ammattiyhdistysliikkeeseen mukaan ja sisään

Erittäin kannatettava asia, kunhan perussuomalaiset ovat tosissaan. Eivätkä lähde institutionaaliseen korruptioon mukaan.

Alla olevassa kuvakoostessa konkreettinen esimerkkki Suomessa ay-liikkeen rakenteellisen korruption vaikuttavuudesta työssään pysyvästi vammautuneiden ja sairastuneiden työntekijöiden loppuelämään.

– Klikkaa kuvaa hiirelläsi, niin saat sen ruudullesi isommaksi –

SAK:n, Akavan ja STTK:n alaiset ammattiliitot ovat jättäneet työssään sairastuneet ja vammautuneet oman onnensa nojaan.

Tästä linkistä videoreportaaseihin 13.6.2008 Helsingissä pidettyyn ”Menneisyyden hautajaiset – Tulevaisuuden avajaiset”mielenosoitukseen.

Muun muassa keskustan valtiosihteeri Risto Volanen sai potilaiden kirjallisen tietopaketin epäkohdista valtioneuvoston ja oikeuskanslerin tietoon saatettavaksi sekä toimenpiteisiin ryhtymiseksi.

Valtakunnalliset tiedotusvälineet vaikenivat mielenosoituksesta kokonaan.

Presidentin oikeudellinen neuvonantaja, nykyinen perustuslakivaliokunnan valiokuntaneuvos Timo Tuovinen tuli myös informoiduksi vuosikymmeniä jatkuneesta perustuslain vastaisesta toiminnasta. Samalla kun hän sai tietopaketin toimitettavaksi tasavallan presidentti Tarja Haloselle tiedoksi ja toimenpiteisiin ryhtymiseksi.

Perustuslain vastainen toiminta nauttii Suomen valtion ja valtioneuvoston pitkäaikaisesta suojelusta.

Tiesitkö, että Sampo-konsernin eli vahinkovakuutusyhtiö Ifin suurin yksittäinen osakkeenomistaja on Suomen valtio? Siten koko 2000-luvun kattava vaalirahoituksen avaaminen Suomessa on erittäin tärkeää.

* * * *

Päivitys 9/2013
Tästä linkistä Maan tapa läpivalaisuun – linkistä hyvään alkuun. Tärkein juttuhan on se, että tuleeko perustuslakia vieläkään Suomessa noudattaa?

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, ay-liike, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, potilasjärjestöt, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.