Perussuomalaiset ammattiyhdistysliikkeeseen mukaan ja sisään

Erittäin kannatettava asia, kunhan perussuomalaiset ovat tosissaan. Eivätkä lähde institutionaaliseen korruptioon mukaan.

Alla olevassa kuvakoostessa konkreettinen esimerkkki Suomessa ay-liikkeen rakenteellisen korruption vaikuttavuudesta työssään pysyvästi vammautuneiden ja sairastuneiden työntekijöiden loppuelämään.

– Klikkaa kuvaa hiirelläsi, niin saat sen ruudullesi isommaksi –

SAK:n, Akavan ja STTK:n alaiset ammattiliitot ovat jättäneet työssään sairastuneet ja vammautuneet oman onnensa nojaan.

Tästä linkistä videoreportaaseihin 13.6.2008 Helsingissä pidettyyn ”Menneisyyden hautajaiset – Tulevaisuuden avajaiset”mielenosoitukseen.

Muun muassa keskustan valtiosihteeri Risto Volanen sai potilaiden kirjallisen tietopaketin epäkohdista valtioneuvoston ja oikeuskanslerin tietoon saatettavaksi sekä toimenpiteisiin ryhtymiseksi.

Valtakunnalliset tiedotusvälineet vaikenivat mielenosoituksesta kokonaan.

Presidentin oikeudellinen neuvonantaja, nykyinen perustuslakivaliokunnan valiokuntaneuvos Timo Tuovinen tuli myös informoiduksi vuosikymmeniä jatkuneesta perustuslain vastaisesta toiminnasta. Samalla kun hän sai tietopaketin toimitettavaksi tasavallan presidentti Tarja Haloselle tiedoksi ja toimenpiteisiin ryhtymiseksi.

Perustuslain vastainen toiminta nauttii Suomen valtion ja valtioneuvoston pitkäaikaisesta suojelusta.

Tiesitkö, että Sampo-konsernin eli vahinkovakuutusyhtiö Ifin suurin yksittäinen osakkeenomistaja on Suomen valtio? Siten koko 2000-luvun kattava vaalirahoituksen avaaminen Suomessa on erittäin tärkeää.

* * * *

Päivitys 9/2013
Tästä linkistä Maan tapa läpivalaisuun – linkistä hyvään alkuun. Tärkein juttuhan on se, että tuleeko perustuslakia vieläkään Suomessa noudattaa?

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, ay-liike, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, potilasjärjestöt, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s