Lex Siniset 2019

Vaalitulosten selviämisen jälkeen taustalla käy kova kuhina. Vaihtoehtoisten hallituskokoonpanojen ja – ohjelmien sorvailu on täydessä vauhdissa. Tai sitten kaikki onkin jo valmiiksi sovittuna, kunhan viralliset askelmerkit hallituksen muodostamisessa on käyty läpi.

Yllätyksiä vaaleissa oli useita. Yksi isoimmista oli tämä sinisten alfauroksen ennusteen toteutuminen täysimääräisesti: ”Jos joku lähtee perussuomalaisesta puolueesta tai lähetetään, niin he ovat poliittisesti kuolleita. Ei mitään tulevaisuutta.” – Timo Soini maaliskuussa 2015 Lännen Median videohaastattelussa. Lähde: ”Perussuomalaisten hajoamisen historia” – Lauri Nurmi, Into 2017 (sivu 45 – Soini näyttää voimansa).

Aika näyttää, miten eduskunnasta nyt pudonneille jatkossa käy. Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumisen kannalta surullista on se, että kritisoitu aktiivimalli ei koskekaan kaikkia suomalaisia. Tai toisin päin. Sopeutumisraha ei koskekaan kaikkia ilman töitä jääneitä.

Sitten eteenpäin. Uutis- ja viidakkorumputietojen mukaan myös sdp:n, keskustan ja kokoomuksen sisällä kuohuu. Niiden sisäisten äärilaitojen välille on kuulemma kasautunut puheenjohtajiin ja johtamistapaan kohdistuvia jännitteitä. Joten äänestäjien huonolle tolalle vajonnut kuluttajasuoja on tärkeää saada nopeasti kuntoon. Varsinkin kokoomuksen ultraliberaalien uusien vyörytysten varalle. Siinä menossa saattaa toinenkin iso puolue hajota kahtia.

Pitäisikö perustuslaki muuttaa todellisuutta paremmin vastaavaksi?

Ensin taustaa Lex Siniset laille:

”On tuo kokoomus kyllä aika myrkkyä. Sen taitavuus pelata ..”, Turkkila aloittaa ja pohtii, että keskustalla ja kokoomuksella oli rooli sinisten irtautumisessa perussuomalaisista:

”Jos pitäisi arvata, kummalla puolueella oli isompi osuus siihen 2017 puoluekokouskuvioon, niin juoni lienee kokoomukselta peräisin. Kepu on ehkä vähän kuiskuttanut, mutta tavallaan se inho, mikä täällä jäi sitä Orpon operaatiota kohtaan ..”

Lähde: HS 15.4.2019 – ”Väsymystä, voitonriemua ja katkeruutta – vaali­voiton jälkeinen päivä perus­suomalaisten puolue­toimistolla oli täynnä tunteita”

Eli perussuomalaisten hajottamisessa oli käytettävissä olevan tiedon mukaan vahva ulkopuolinen ohjaus. Nuoremman sukupolven sinisistä tehtiin gonanaisten ja – miesten lakeijoita kahden vuoden ajaksi. Eikä siinä mitään. Mitä enemmän pelkästään nuorempaa polvea nousee valtaan, sitä helpompaa isojen taustavaikuttajien on vetää heitäkin höplästä.

Linkki aiheen isoon kuvaan tämän postauksen lopussa.

Äänestäjien kuluttajasuoja pikaisesti kuntoon!

LEX SINISET IDEA TEKSTINÄ
”Jotain hyvääkin sinisten tarinan surullisessa lopputulemassa on.

Lex Siniset; uuden eduskunnan ja hallituksen toimesta, voimaan 2019 aikana!

Lex Siniset – lakipaketin avulla äänestäjien kuluttajasuoja saadaan himpun verran paremmaksi. Kun äänestäjillä on varmuus, että annettu ääni on valtakirja yhdelle puolueelle ja eduskuntakaudelle. Hallituspuolueen hajotessa tai jakautuessa, hallitus jättää eronpyyntönsä ja valtiojohdon toimesta käynnistetään uusien vaalien järjestelyt.

Nimittäin. Tuskin kovin moni kokoomusta, keskustaa ja nykyisiä sinisiä vuonna 2015 äänestäneistä sekä vaaliohjelmiin luottaneista tiesi antaneensa äänensä, muun muassa sosiaali- ja terveydenhoidon yksityistämisen puolesta sekä megalomaanisen maakuntahallinnon puolesta.

Kokoomus selvisi tällä kertaa omista ”vallinnanvapaus” kuvioistaan kuivin jaloin. Ellei sitten, eduskuntavaalien 2019 vaalirahoituskuvioiden paljastu uusia kohun aiheita.

Lex Siniset – lakipaketin tarkoitus on estää vuonna 2017 tapahtuneet hallituspelissä nähdyt härskiydet. Myös puolueen ulkopäin ideoidun puoluehajotuksen suhteen.

Nimittäin. Yllättäen suurin puolueiden sisäinen ääriliikepaine vallitsee uutistietojen mukaan keskustan sipisläisten ja vanhaslaisten välillä. Kokoomuksessa taas orpolaisten ja stubbilaisten välillä.  Unohtamatta sdp:n rinteeläisten ja urpilaisten välistä reviiritaistelua.

Joten perinteisten valtapuolueiden; äärilaidan ultraliberaaleista johtuvat, sisäiset valtataistelut saattavat roihahtaa seuraavien neljän vuoden aikana kunnon liekkeihin. Ultraliberaalien lobbarikoneistoja ollenkaan väheksymättä.”

KERTAUS LEX SINISET TARPEELLISUUDESTA
Perussuomalaisten Matias Turkkila:
”On tuo kokoomus kyllä aika myrkkyä. Sen taitavuus pelata ..”, Turkkila aloittaa ja pohtii, että keskustalla ja kokoomuksella oli rooli sinisten irtautumisessa perussuomalaisista:

”Jos pitäisi arvata, kummalla puolueella oli isompi osuus siihen 2017 puoluekokouskuvioon, niin juoni lienee kokoomukselta peräisin. Kepu on ehkä vähän kuiskuttanut, mutta tavallaan se inho, mikä täällä jäi sitä Orpon operaatiota kohtaan ..”

Lähde: HS 15.4.2019 – ”Väsymystä, voitonriemua ja katkeruutta – vaalivoiton jälkeinen päivä perussuomalaisten puoluetoimistolla oli täynnä tunteita”

Eli perussuomalaisten hajottamisessa oli käytettävissä olevan tiedon mukaan vahva ulkopuolinen ohjaus. Keitä he olivat ja miten he toimivat; jää vielä arvailujen varaan? Ovat kuitenkin taas taustalla muodostamassa uutta hallitusta ja sen hallitusohjelmaa. Se kuitenkin on selvää, että härskeistä poliittisista peleistä kokemattomista, nuoremman polven sinisistä tehtiin etujärjestötaustaisten gonanaisten ja -miesten lakeijoita kahden vuoden ajaksi. Loppu ei mennytkään niin kuin Strömsössä.

Sinisten synnyn todelliset arkkitehdit
https://suomi2017.wordpress.com/2019/03/26/sinisten-synnyn-todelliset-arkkitehdit/
– Julkaistu maaliskuu 26, 2019

”Perussuomalaisista sinisiin sukkelasti sujahtaneet kansanedustajat; olivat taipuisaa muovailuvahaa keskustan ja kokoomuksen rautakourien käsittelyssä. Muun muassa oikeus- ja työministerinä 2015-2017 toimineen Jari Lindströmin käden jäljestä pääsevät nauttimaan entistä useammat suomalaiset. Esimerkiksi kaikessa hiljaisuudessa kohonneiden oikeudenkäyntimaksujen muodossa.”

Uusi eduskunta on aloittanut järjestäytymistoimensa.

Voisiko olla niin, että tässä Lex Siniset asiassa kaikkien eduskuntapuolueiden kansanedustajien arvot ja arvopohja kerrankin kohtaisivat 100 prosenttisesti?

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, Perustuslaki, politiikka Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.