Suomi 2017 verkosto

Sosiaalinen media (some) on monien mahdollisuuksien kovaääninen ja vaikutuskanava.  Laita Sinäkin ajatuksesi kuulumaan ja mielipiteesi vaikuttamaan. Oman elämäntilanteesi sallimassa tahdissa. Yhdellä tai useammalla ilmaisutavalla toimien.

Suomi 100_YHDESSÄ_Suomi 2017_03022016_Maalitaulut

Tässä pienen ihmisen Suomi 2017 – verkostoa somessa 2016:

Suomi 2017 WordPressissä
https://suomi2017.wordpress.com/
> sisältöhakuun blogin sisäinen hakukone tai avoimen internetin hakukoneet.
> klikkaamalla Kategoriat – kohtaa näet, mitä siitä on blogissa jo kirjoitettu.

Suomi 2017 Twitterissä
https://twitter.com/suomi2017
> seuraa valitsemiasi kanavia, poimi kiinnostavia twiittejä tarkasteluusi avainsanalla:
kuten esimerkiksi #politiikka #oikeusvaltio #harmaahallinto #vaalirahoitus

Suomi 2017 Facebookissa
https://www.facebook.com/Suomi2017
> seuraa valitsemiasi kanavia, poimi kiinnostavia postauksia tarkasteluusi avainsanalla:
kuten esimerkiksi #perustuslaki #korporatismi #rahajärjestelmä #Suomi100

Suomi 2017 Instagramissa
https://www.instagram.com/suomi2017/
> seuraa valitsemiasi kanavia, poimi kiinnostavia kuvia tarkasteluusi avainsanalla:
kuten esimerkiksi #likainenharri #journalismi #finngateskandaali #Finland2017

Joten. Kytkeydy Sinäkin rohkeasti mukaan; joko itseäsi kiinnostaviin verkostoihin tai perusta omasi.  Somessa voit laittaa äänesi kuulumaan ja ajatuksesi vaikuttamaan. Niin omin sanoin kuin kuvin. Paikallisesti tai maailmanlaajuisesti. Myös vaalien, valtataistelujen ja elävän elämän valtalinnakkeiden välissä toimien.

Niin kuin aina ennenkin ovat viisaat todenneet. Vain yhdessä toimien voimme olla; ja huomata enemmän. Yli puolue-, yhdistys-, aate-, ikä- ja varallisuusrajojen toisiimme edes vähäsen tutustuen. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Eikä tosielämässä koskaan tavattaisikaan.

Kysymällä ja kokeilemalla Sinäkin pääset yritysten ja erehdysten kautta kiinni somen sujuvaan käyttöön. Kysy rohkeasti läheisiltäsi apua ensi askelissa. Kokeilemalla eri tapoja toimia; löydät itsellesi parhaan mahdollisten virtuaalisten verkostojen yhdistelmän.

Ja muistathan. Vain kommentoimalla, tykkäämällä ja/tai jakamalla Sinua kiinnostavaa tietoa somessa; voit auttaa Sinua kiinnostavien asioiden nousevan esiin ja pysyvän siellä.

Rauhan, rakkauden ja rispektin kukoistaessa. Joko vuoden 2016 aikana? Yhdessä toimien; kohti pohjoismaista ja perustuslakiin pohjautuvaa oikeusvaltiota. Myös Suomessa ja tosielämässä toteutuen?

Aurinko iloisesti keskuudessamme paistakoot ja elämisen näkökulmat eri kanteilta valaiskoot!

 

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): maan tapa, Perustuslaki Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.