Kokovartalokorruptio osana maan tapaa

Eduskuntavaalien virallinen äänestyspäivä 17.4.2011 lähestyy. Yksi iso epäkohtien alue on ”kokovartalokorruptio” – niminen kokonaisuus, joka liittyy tiivisti käsitteeseen maan tapa.

Hyvin varustetuista kirjastoista ja kirjakaupoista kautta Suomen maan.

Jostain syystä tiedotusvälineet eivät ole asiaa käsitelleet. Vaikka aihetta ansiokkaasti käsittelevä; tohtori Silvo Kaasalaisen Virkanimitysruletti – niminen kirja ilmestyi nyt huhtikuun alussa.

Taustaa ”kokovartalokorruptioon” osa 1/3
| Silvo Kaasalainen, Virkanimitysruletti – Suomen Cosa Nostra.

Taustaa ”kokovartalokorruptioon” osa 2/3 | Silvo Kaasalainen, Virkanimitysruletti – Suomen Cosa Nostra.

Taustaa ”kokovartalokorruptioon” osa 3/3 | Silvo Kaasalainen, Virkanimitysruletti – Suomen Cosa Nostra.


AJANKUVAVIDEOT – toiminnassa ainakin 11.4.2011 kello 13:50

Silvo Kaasalainen kertoo virkanimitysruletin taustalla vaikuttavasta ” Cosa Nostra ’sta” – Video 12:39 –  http://vimeo.com/22073615

Silvo Kaasalaisen kirjan Virkanimitysruletti-kirjan julkistus Osa 1 – Video 30:04 – http://vimeo.com/22052445

Silvo Kaasalaisen virkanimitysruletti-kirjan julkistus Osa 2. Yleisökeskustelua – Video 19:48 – http://vimeo.com/22086421

EDUSKUNTAVAALIEN 2011 ENNAKKOÄÄNTEN TARKISTAMINEN TARVITAAN

Kirjoitin 22.2.2011 tässä artikkelissani ETYJ – vaalitarkkailijoiden Suomeen saapumisesta.

Toivon ensinnäkin, että Suomen suurimman puolueen nukkuvien puolueen 1,5 miljoonaa jäsentä käyttää äänioikeuttaan. Jotta luottamus Suomen valtioon ja poliittiseen järjestelmäämme palautuisi äänestäjien keskuudessa edes hiukkasen, niin ennakkoäänien tarkistaminen ennen vaalitulosten vahvistamista; on nykytilanteessa enemmän kuin paikallaan.

– Aurinko paistakoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit jatkakoot murenemistaan! –

* * * *

Toukokuu 5, 2011 – Suomi 2017 artikkeli aiheesta:
”Sutki sisko” – ja ”Hyvä veli” – järjestelmien anatomiaa

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, ay-liike, Conan, Conan Suomen kuninkaaksi, EU, eurokupla, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, Euroopan neuvosto, finanssikusetus, Finland wants Conan, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, maan tapa, Perustuslaki, politiikka, populismi, populisti, potilasjärjestöt, rasismi, rasisti, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Kokovartalokorruptio osana maan tapaa

  1. K.T. sanoo:

    On hyvä, että tähän käytännössä jo kaiken kattavaan asiaan joku asioista hyvin perillä oleva kansalainen puuttuu! nythänkokoomus,on miehittänyt liki kaikki johtavien, ja muidenkin virkamiesten pallit, vaikka ennen hallitusaikoja nosti hirveen haloon, siitä, että ko. paikat menee politiikan, eikä pätevyyden perusteella!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.