Kokovartalokorruptio osana maan tapaa

Eduskuntavaalien virallinen äänestyspäivä 17.4.2011 lähestyy. Yksi iso epäkohtien alue on ”kokovartalokorruptio” – niminen kokonaisuus, joka liittyy tiivisti käsitteeseen maan tapa.

Hyvin varustetuista kirjastoista ja kirjakaupoista kautta Suomen maan.

Jostain syystä tiedotusvälineet eivät ole asiaa käsitelleet. Vaikka aihetta ansiokkaasti käsittelevä; tohtori Silvo Kaasalaisen Virkanimitysruletti – niminen kirja ilmestyi nyt huhtikuun alussa.

Taustaa ”kokovartalokorruptioon” osa 1/3
| Silvo Kaasalainen, Virkanimitysruletti – Suomen Cosa Nostra.

Taustaa ”kokovartalokorruptioon” osa 2/3 | Silvo Kaasalainen, Virkanimitysruletti – Suomen Cosa Nostra.

Taustaa ”kokovartalokorruptioon” osa 3/3 | Silvo Kaasalainen, Virkanimitysruletti – Suomen Cosa Nostra.


AJANKUVAVIDEOT – toiminnassa ainakin 11.4.2011 kello 13:50

Silvo Kaasalainen kertoo virkanimitysruletin taustalla vaikuttavasta ” Cosa Nostra ’sta” – Video 12:39 –  http://vimeo.com/22073615

Silvo Kaasalaisen kirjan Virkanimitysruletti-kirjan julkistus Osa 1 – Video 30:04 – http://vimeo.com/22052445

Silvo Kaasalaisen virkanimitysruletti-kirjan julkistus Osa 2. Yleisökeskustelua – Video 19:48 – http://vimeo.com/22086421

EDUSKUNTAVAALIEN 2011 ENNAKKOÄÄNTEN TARKISTAMINEN TARVITAAN

Kirjoitin 22.2.2011 tässä artikkelissani ETYJ – vaalitarkkailijoiden Suomeen saapumisesta.

Toivon ensinnäkin, että Suomen suurimman puolueen nukkuvien puolueen 1,5 miljoonaa jäsentä käyttää äänioikeuttaan. Jotta luottamus Suomen valtioon ja poliittiseen järjestelmäämme palautuisi äänestäjien keskuudessa edes hiukkasen, niin ennakkoäänien tarkistaminen ennen vaalitulosten vahvistamista; on nykytilanteessa enemmän kuin paikallaan.

– Aurinko paistakoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit jatkakoot murenemistaan! –

* * * *

Toukokuu 5, 2011 – Suomi 2017 artikkeli aiheesta:
”Sutki sisko” – ja ”Hyvä veli” – järjestelmien anatomiaa

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, ay-liike, Conan, Conan Suomen kuninkaaksi, EU, eurokupla, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, Euroopan neuvosto, finanssikusetus, Finland wants Conan, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, maan tapa, Perustuslaki, politiikka, populismi, populisti, potilasjärjestöt, rasismi, rasisti, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Kokovartalokorruptio osana maan tapaa

  1. K.T. sanoo:

    On hyvä, että tähän käytännössä jo kaiken kattavaan asiaan joku asioista hyvin perillä oleva kansalainen puuttuu! nythänkokoomus,on miehittänyt liki kaikki johtavien, ja muidenkin virkamiesten pallit, vaikka ennen hallitusaikoja nosti hirveen haloon, siitä, että ko. paikat menee politiikan, eikä pätevyyden perusteella!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.