Mobiiliflaijeri numero 3

Oheisena Suomi 2017 verkoston kehittämä mobiiliflaijeri. Se sopii nykyajan sähkösanoma-tyyppiseen tiedonvälitykseen. Parhaaksi testeissä havaittu A6 – arkkikoko; taipuu yllättävänkin isojen asioiden esittelyyn.

Mobiiliflaijeri on myös helppoa ladata omalle tabletillesi tai älypuhelimellesi. Jolloin se on nopeasti edelleen jaettavissa; esimerkiksi omalle verkostollesi. Myös omilla saatesanoillasi varustettuna.

Löydät kaikki aiemmin Suomi 2017 verkoston mobiiliflaijeri – sarjan numerot > tästä linkistä. Tutustu kaikessa rauhassa niihin ja laita, niin halutessasi; niistä tietoa eteenpäin omissa verkostoissasi. Lämmin kiitos avustasi, sillä vain yhdessä toimien olemme enemmän. Vaikka monesta asiasta oltaisiinkin eri mieltä.

Tässä Suomi 2017 verkoston mobiiliflaijeri – sarjan numero kolmessa; kerrotaan toimivasta ratkaisumallista, muun muassa vakuutuslääkärien synnyttämiin ja paljon kohua aiheuttaneisiin tapauksiin. Kyse on vuositasolla miljardien eurojen liiketoiminta-alueesta.

Lämmin kiitos; ratkaisumalliin hyviä vinkkejä aikanaan antaneille henkilöille. Kaaviossa kuvattu ratkaisumalli on ollut päättäjien tiedossa jo vuodesta 2006 alkaen!

Parasta siinä on se, että se ei edellytä mitään hitaita lakimuutoksia!

Riittää, kun vakuutusala ja vakuutusoikeus alkavat käyttämään; niiden itselleen lainsäädännössä ottamaa erittäin laaja harkintavaltaa toiseen suuntaan. Niin, että potilas/vakuutettu ei joudu vuosikymmenten mittaiseen ja asiapapereilla tapahtuvaan kafkamaiseen kyykytykseen. Jolloin vakuutusala ja vakuutusoikeus alkavat käyttämään; erittäin laajaa, harkintavaltaansa potilaita/vakuutettuja takaisin mahdollisimman normaaliin elämään palauttavaan suuntaan.

Eikä tässä kaikki.

On hyvä muistaa, että vain yhdessä toimien olemme, huomaamme ja voimme vaikuttaa enemmän. Vaikka tässäkin artikkelissa olevista asioista; eri mieltä oltaisiinkin.

Hyvää joulun aikaa kaikille!

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, ay-liike, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, korporatismi, korruptio, Perustuslaki, potilasjärjestöt, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.