Perustuslain ”uudistaminen” ja uusien kansanedustajien kannat HE 60/2010 suhteen?

Toivottavasti lainmukaista julkisen palvelun tehtävää hoitavassa Yleisradiossa saadaan tehdä selvitys uuden eduskunnan kansanedustajien kannoista; ennen perustuslain HE 60/2010 toista käsittelyä.

Tätä artikkelia saa levittää ja linkittää vapaasti. Jotta asiaa ei saada meiltä tavan kansalaisilta kokonaan piiloon. Lupaan kantaa tästä kaikesta täyden poliittisen vastuun.

– Klikkaamalla kuvaa hiirelläsi, saat sen ruudullesi isompana –


Aiheesta kiinnostuneita suosittelen lukemaan Hyviä uutisia numero 7:n, joka käsittelee perustuslain “uudistamiseen” HE 60/2010 liittyvän maanpetosulottuvuuden.

Hyviä uutisia numero 7 – HE 60/2010 toimivalta
Lähetetty helmikuu 7, 2011 kirjoittanut Suomi 2017 – Suomi 2.0

Artikkelista löytyy myös Yleisradion virallinen; helmikuun alun, luonnehdinta perustuslain vaikuttavuuksiin.

Uuteen eduskuntaan tarvitaan ainakin 67 sellaista kansan edustajaa, jotka ovat tässä perustuslain toisessa äänestyksessä paikalla istuntosalissa ja äänestävät EI.

Eduskunnan puhemiehenä toimiva kokoomuksen Ben Zyskowicz jätti uuden eduskunnan avajaispuheessaan mainitsematta perustuslain muutoksen vaikuttavuudet meihin katu- ja ruohonjuuritason kansalaisiin.

Sen verran vuodesta 1979 kansanedustajana toimineen ja juristitaustan omaavan Zyskowiczin Benin omatunto nähtävästi vielä kolkutteli, että perustuslakiasia tuli mainittua puheessa. Sutkina ja lainsäädäntökuviot erinomaisesti tuntevana hän kuitenkin tietää, että tämän jälkeen perustuslakia ei todellakaan tarvitse muutella, kun kansallisvaltiomme nimeltä Suomi lakkaa pikku hiljaa olemasta.

– Klikkaamalla kuvaa hiirelläsi; saat sen ruudullesi isompana –

Helpolla ei ottane selvää Benistä; vetikö hän meitä kaikkia tällä puheellaan nenistä?

Alla olevan vastauksen sain eduskunnasta, kun tiedustelin perustuslain ”uudistamisen” HE 60/2010 eli toisen ja ratkaisevan eduskuntaäänestyksen ajankohtaa.

– – – – – – – – – – – – – – – – – –

Palautteenne eduskuntaan

Friday, 6 May, 2011 1:01
From: ”Palaute” <palaute @ eduskunta.fi>
To: ”Petri Salo” <petri_salo_2000 @ yahoo.com>

Hei,

Siitä asiasta milloin HE 60/2010 äänestetään ei vielä ole tarkempaa tietoa.

Teidän kannattaa ottaa yhteyttä uudelleen toukokuun  loppupuolella tai seurata eduskunnan päiväjärjestyksiä nettisivuiltamme www.eduskunta.fi


Ystävällisin terveisin

Aila Varis
tiedotussihteeri

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, EU, eurokupla, finanssikusetus, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s