Suomalainen sosiaaliturva EU:n alle

Tätä lopussa olevaa videota ei kannata katsoa, jos haluat, että kun HE 60/2010 eli perustuslain ”uudistaminen” hyväksytään myös uudessa eduskunnassa, niin käytännön vaikuttavuuksia Suomessa ovat esimerkiksi:

* Suomi EU-liittovaltion osavaltioksi
* Suomi Nato-jäseneksi
* Suomi luovuttaa budjettivallan EU:lle
* Suomi luovuttaa verokanto-oikeuden EU:lle
* Suomi luovuttaa maanalaisten materiaalien hallinnan EU:lle
(mineraalit, pohjavesi, ydinjätesäilytykset)
* Suomen työeläkeiän ja työeläkeasioiden päätäntävalta EU:lle
* Suomen työasioiden sopiminen, kuten palkka-asiat EU:lle
* Suomen sosiaaliturvan ja sen tason päättäminen EU:lle

Mihinkään näistä kohdista ei tarvitse enää perustuslain toisen eduskuntakäsittelyn jälkeen kysyä kansan mielipidettä! Vain hallituksen esitys kaatamalla näiden asioiden siirtyminen EU:lle voidaan estää.

Perustuslain toiseen käsittelyyn uudessa eduskunnassa tarvitaan varmuudella ainakin 67 sellaista kansan edustajaa, jotka ovat tässä perustuslain toisessa äänestyksessä paikalla istuntosalissa ja äänestävät EI.

Tosiasioitahan Suomessa ei tunnusteta, vaan niistä vaietaan. Varsinkin, jos uhkana on omien valta-asemien menetys. Onneksi kristillisdemokraattien meppi Sari Essayah on uskaltanut ottaa asian esille.

Tilaisuuteen osallistuivat kd meppi Sari Essayahin lisäksi vasemmistoliiton emeritusmeppi Esko Seppänen ja sdp:n kansanedustaja Erkki Tuomioja, joilta voi kysyä aihekokonaisuudesta tarkempia lisätietoja. Klikkaa kuvaa, niin pääset katsomaan videoraportin aiheesta, jonka pituus on 6:39.

Suomen Eurooppa-ministeri Astrid Gunilla Margareta Thorsin avoimuusmalli!

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, ay-liike, EU, eurokupla, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, Euroopan neuvosto, finanssikusetus, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, maan tapa, Perustuslaki, politiikka, potilasjärjestöt, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Suomalainen sosiaaliturva EU:n alle

 1. Vierailija sanoo:

  Tästä suomalaisten hyvinvoinnin alasajosta o nollutpitkä seuranta jo vuosien ajan seuraavassa blogissa, josta otan yhden esimerkin:

  ”maanantai, lokakuu 31, 2005
  Köyhimpien ostovoima alentunut vuodesta 1990
  EU:n köyhyysrajalle
  matkaa 150 euroa”

  http://hirvasnoro.blogspot.com/2005/10/kyhimpien-ostovoima-alentunut-vuodesta.html

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s