Kansanedustaja Petri Salo tapaa katutason Petri Salon

Pääsin tapamaan kokoomuksen kansanedustaja Petri Saloa eduskuntatalon edessä.

Tässä vuoden 2009 haastattelussa käy mielestäni hyvin ilmi se, että kansanedustajien toimeenkuvaan on saatava pikaisesti tarkennukset.

Muuten eduskunnan ja kansanedustajien tärkein tehtävä eli lainsäädäntötyö kärsii laadullisesti; erittäin paljon, eduskunnan ulkopuolisista ”muista kiireistä.”

Kansanedustaja Petri Salo kertoo vaalirahoitustilanteista 2009
– My Space palvelussa oleva nauhoite, pituus 19:13
– linkki korjattu ja on toiminnassa 8.10.2013

”Suo­men todellinen ih­mi­soi­keus­ti­lan­ne on ai­na si­dok­sis­sa vaa­li­ra­hoi­tuk­sen avoi­muu­teen. Ins­ti­tu­tio­naa­li­nen kor­rup­tio ulot­tuu yh­teis­kun­nan kai­kil­le alueil­le. Ko­koo­muk­sen kan­san­edus­ta­ja Pet­ri Sa­lo ker­too aja­tuk­si­aan muun muas­sa vaa­li­ra­hoi­tuss­kan­daa­lis­ta. Haas­tat­te­lu on teh­ty 1.10.2009 tors­tai­na. ”

Tämän ajankuvaa hyvin henkivän reportaasin vaalirahoituksesta, rakenteellisesta korruptiosta ja vakuutusyhtiöiden ylivallasta  voi hyvin kuunnella myös pitkällään.

* * * *

8.10.2013 päivityksen poikanen ja ajatuksen tyttönen

Suomi 2017 artikkeleja aiheesta:

– Eduskunnan puhemiesten vaalirahoittajat taas piilossa –
– Eurovaalit 2009 ja avaamattomat vaalirahoitukset päivänvaloon –
– Maan tapa vakuutusalalla läpivalaisuun? –

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, ay-liike, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, keskusliitot, maan tapa, Perustuslaki, politiikka, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s