Hyviä uutisia numero 10

Vaalirahoituksen salaisuudet, Euroopan velkojen verkosto ja Suomen ihmisoikeustilanne ovat nousemassa kaikkien 2010-luvun vaalien avainalueiksi. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä edes perusasioita omasta yhteiskunnastaan, sidonnaisuuksista ja sen päättäjistä.

Hyvä uutinen Suomesta on se, että eduskunnassa on tällä hetkellä ainakin 26 kansan edustajaa.

Tuo joukko muodostuu tällä hetkellä vasemmistoliiton ja perussuomalaisten kansan edustajista. Vahvistettuina sdp:n kansan edustaja Esa Lahtelalla ja kd:n kansan edustajilla Leena Rauhalalla sekä Tarja Tallqvistilla.

Tämän artikkeli kuvamateriaalit ovat poimitut eduskunnan internet – sivustolta.

– Klikkaamalla valitsemaasi kuvaa hiirelläsi; saat sen ruudullesi isompana –

Eduskunnan tiedotusyksikkö jättää olennaisia asioita kertomatta!

Surullista on mielestäni se, että myös eduskunnan oma tiedotusyksikkö jättää kertomatta perustuslain ”uudistamiseen” HE 60/2010 liittyvät maanpetokselliset elementit ja selkeät puutteet. Maan tapaa rehellisyydessä ja avoimuudessa tämäkin?

Ensimmäinen askel kohti EU-liittovaltion osavaltioksi alistumisessa?

Tästä EU-jäsenyyden kirjaamisasiasta katu- ja ruohonjuuritasolla; olevien tietojen mukaan, tällaista vaatimusta EU-jäsenyyden kirjaamisesta perustuslakiin edes itse EU ei ole esittänyt Suomelle!

Tähän Suomen toimivaltaan liittyvään (perustuslain 1§) kohtaan pitää liittää myös Suomen seuraavat jäsenyydet:

YK
Euroopan neuvosto
OECD
IMF
ETYJ jne.

Mahdollistaa Suomen toimivallan siirron myös Natolle, Afrikan unionille, Arabimaiden liitolle jne.

Tapio Salminen kirjoitti Helsingin Sanomissa 4.2.2011 tästä perustuslain kohdasta erittäin osuvasti:

”Muutosesityksen häkellyttävät kohdat eivät kuitenkaan vielä lopu mainittuun lauseeseen. Perustuslain pykälään 94 ehdotetaan seuraavaa lisäystä: ”Jos ehdotus (siis eduskunnalle annettava ) koskee Suomen täysivaltaisuuden kannalta merkittävää toimivallan siirtoa Euroopan unionille, kansainväliselle järjestölle tai kansainväliselle toimielimelle, se on hyväksyttävä päätöksellä, jota on kannattanut vähintään kaksi kolmasosaa annetuista äänistä.”

Miksi Suomen perustuslaissa pitää varautua luovuttamaan Suomen täysivaltaisuuden kannalta merkittävä toimivalta jollekin ulkopuoliselle?

Erikoista asiassa on sekin, että tämän tärkeysluokan asioista ei tiedoteta millään tavalla, vaan ne valmistellaan päätettäviksi kabineteissa kaikessa hiljaisuudessa ilman minkäänlaista julkista keskustelua.”

Artikla 95 kohdalla mainitaan eduskunta. Artikla 94 kohdalla mainintaa ei ole?

Yhtä kaikki perustuslain ”uudistamisen” vaikuttavuus ja Suomen toimivalta EU:ssa sekä suomalaisia koskevissa asioissa on radikaalilla tavalla vähentymässä.

Tuore audiovisuaalinen raportti kertoo mielestäni totuuden perustuslain vaikuttavuudesta:

Finland lost independence! | Eduskunta siirsi Suomen EU:n valtaan! | YouTube Multilingual Presentation – Length 1:23

Onko meillä todellakin näin kova kiire ja kiima; jonkin isomman vallan ja voiman alle?

Perustuslain perusta on mielestäni näillä edellä kerrotuilla toimilla härkisti raiskattu. Korkeasti koulutettujen oikeusoppineiden ja tiedotusvälineiden hiljaisuus ihmetyttää? Jälleen kerran.

Toisaalta itse osasin odottaa tällaisia vetoja, kun kuulin siitä, kuka ja mistä puolueesta perustuslakia ”uudistavan” työryhmän/komitean vetäjä tulee.

Vakuutuslääketiede, perustuslain uudistaminen ja Christoffer Taxell

Ja korostan, että tässä kirjoituksessa on käsitelty vasta osittain perustuslain ”uudistamisen” vaikuttavuutta Suomen ja suomalaisten toimivaltaan.

Itse toivon, että eduskunnan ulkopuoliset puolueet saavat yli 2 miljoonaa nukkuvien puolueen jäsentä liikkeelle. Viimeistään 17.4.2011 voimme itse kukin vaikuttaa äänioikeuttamme käyttämällä siihen, että saamme eduskuntaan enemmistön kansan edustajia. Kansainvälisten korporaatioiden ja kieron kansallisen korporativismin edustajien sijaan.

Uusi eduskunta voi nimittäin hylätä tämän korruptio eduskunnan yksinkertaisen enemmistön ja hallituksen esityksen perustuslain ”uudistamiseksi”! Heränneiden puolueen voitto tulee olemaan siten äänestyspäivänä parasta mitä Suomen historiassa on koskaan tapahtunut!

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, EU, eurokupla, finanssikusetus, keskusliitot, Perustuslaki, politiikka, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s