Suomi 100 – vuotta

Suomen 100-vuotisjuhlavuosi lähestyy. Joko vuoden 2016 aikana ja ennen vuoden 2017 loppua? Yhdessä toimien; etenemme suomalaisina kohti pohjoismaista ja perustuslakiin pohjautuvaa oikeusvaltiota. Upeaa, jos myös Suomessa ja suomalaisten tosielämässä perustuslain takaamat ihmisoikeudet ja oikeusturva viimeinkin toteutuvat. Yli ikä – ja varallisuusrajojen. Ja mafiamaisesta puolue – ja etujärjestövallasta huolimatta.

Erilaisten sosiaalisen median kanavien kautta; yhdessä toimien.

Erilaisten sosiaalisen median kanavien kautta; yhdessä toimien.

 

Sosiaalinen media (some) on monien mahdollisuuksien kovaääninen ja vaikutuskanava.  Laita Sinäkin ajatuksesi kuulumaan ja mielipiteesi vaikuttamaan. Oman elämäntilanteesi sallimassa tahdissa. Yhdellä tai useammalla ilmaisutavalla toimien. Rauhan, rakkauden ja rispektin kukoistaessa.

Kytkeydy Sinäkin rohkeasti mukaan; joko itseäsi kiinnostaviin verkostoihin tai perusta omasi. Somessa voit laittaa äänesi kuulumaan ja ajatuksesi vaikuttamaan. Niin omin sanoin kuin kuvin. Paikallisesti tai maailmanlaajuisesti. Myös vaalien, valtataistelujen ja elävän elämän valtalinnakkeiden välissä toimien.

Niin kuin aina ennenkin ovat viisaat todenneet. Vain yhdessä toimien voimme olla; ja huomata enemmän. Yli puolue-, yhdistys-, aate-, ikä- ja varallisuusrajojen toisiimme edes vähäsen tutustuen. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Eikä tosielämässä koskaan tavattaisikaan.

Kysymällä ja kokeilemalla Sinäkin pääset yritysten ja erehdysten kautta kiinni somen sujuvaan käyttöön. Kysymällä rohkeasti apua läheisiltäsi; löydät itsellesi parhaiten toimivan tosielämän ja virtuaalisten verkostojen yhdistelmän.

Ja muistathan. Vain kommentoimalla, tykkäämällä ja/tai jakamalla Sinua kiinnostavaa tietoa somessa; voit auttaa Sinua kiinnostavien asioiden nousevan esiin ja pysyvän siellä.

Tässä katu- ja ruohonjuuritason Suomi 2017 – verkostoa somessa 2016:

> Blogi
https://suomi2017.wordpress.com/

> Twitter
https://twitter.com/suomi2017

> Facebook
https://www.facebook.com/Suomi2017

> Instagram
https://www.instagram.com/suomi2017/

Aurinko iloisesti keskuudessamme paistakoot ja elämisen näkökulmat eri kanteilta valaiskoot!

Esimerkkejä avainsanoista eli hashtageista sosiaaliseen mediaan, jonka avulla oma viestisi, kirjoituksesi tai kommenttisi kiinnittyy osaksi suurempaa somen uutisvirtaa:

#Suomi100 #yhdessä #Finland100 #tillsammans #Suomi2017 #together #Finland2017

#perustuslaki #oikeusvaltio #ihmisoikeudet #oikeusturva #laillisuusvalvonta

#politiikka #järjestövalta #parlamentarismi #etujärjestöt #ayliike #vakuutusala

#demokratia #työmarkkinajärjestöt #korporatismi #rakenteellinenkorruptio
#valta #avoimuus #vaaliraha #vaalirahoitus #harmaahallinto #korporativismi #finanssiala

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): Perustuslaki, Suomen ihmisoikeustilanne, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s