Suomi 100 – vuotta

Suomen 100-vuotisjuhlavuosi lähestyy. Joko vuoden 2016 aikana ja ennen vuoden 2017 loppua? Yhdessä toimien; etenemme suomalaisina kohti pohjoismaista ja perustuslakiin pohjautuvaa oikeusvaltiota. Upeaa, jos myös Suomessa ja suomalaisten tosielämässä perustuslain takaamat ihmisoikeudet ja oikeusturva viimeinkin toteutuvat. Yli ikä – ja varallisuusrajojen. Ja mafiamaisesta puolue – ja etujärjestövallasta huolimatta.

Erilaisten sosiaalisen median kanavien kautta; yhdessä toimien.

Erilaisten sosiaalisen median kanavien kautta; yhdessä toimien.

 

Sosiaalinen media (some) on monien mahdollisuuksien kovaääninen ja vaikutuskanava.  Laita Sinäkin ajatuksesi kuulumaan ja mielipiteesi vaikuttamaan. Oman elämäntilanteesi sallimassa tahdissa. Yhdellä tai useammalla ilmaisutavalla toimien. Rauhan, rakkauden ja rispektin kukoistaessa.

Kytkeydy Sinäkin rohkeasti mukaan; joko itseäsi kiinnostaviin verkostoihin tai perusta omasi. Somessa voit laittaa äänesi kuulumaan ja ajatuksesi vaikuttamaan. Niin omin sanoin kuin kuvin. Paikallisesti tai maailmanlaajuisesti. Myös vaalien, valtataistelujen ja elävän elämän valtalinnakkeiden välissä toimien.

Niin kuin aina ennenkin ovat viisaat todenneet. Vain yhdessä toimien voimme olla; ja huomata enemmän. Yli puolue-, yhdistys-, aate-, ikä- ja varallisuusrajojen toisiimme edes vähäsen tutustuen. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Eikä tosielämässä koskaan tavattaisikaan.

Kysymällä ja kokeilemalla Sinäkin pääset yritysten ja erehdysten kautta kiinni somen sujuvaan käyttöön. Kysymällä rohkeasti apua läheisiltäsi; löydät itsellesi parhaiten toimivan tosielämän ja virtuaalisten verkostojen yhdistelmän.

Ja muistathan. Vain kommentoimalla, tykkäämällä ja/tai jakamalla Sinua kiinnostavaa tietoa somessa; voit auttaa Sinua kiinnostavien asioiden nousevan esiin ja pysyvän siellä.

Tässä katu- ja ruohonjuuritason Suomi 2017 – verkostoa somessa 2016:

> Blogi
https://suomi2017.wordpress.com/

> Twitter
https://twitter.com/suomi2017

> Facebook
https://www.facebook.com/Suomi2017

> Instagram
https://www.instagram.com/suomi2017/

Aurinko iloisesti keskuudessamme paistakoot ja elämisen näkökulmat eri kanteilta valaiskoot!

Esimerkkejä avainsanoista eli hashtageista sosiaaliseen mediaan, jonka avulla oma viestisi, kirjoituksesi tai kommenttisi kiinnittyy osaksi suurempaa somen uutisvirtaa:

#Suomi100 #yhdessä #Finland100 #tillsammans #Suomi2017 #together #Finland2017

#perustuslaki #oikeusvaltio #ihmisoikeudet #oikeusturva #laillisuusvalvonta

#politiikka #järjestövalta #parlamentarismi #etujärjestöt #ayliike #vakuutusala

#demokratia #työmarkkinajärjestöt #korporatismi #rakenteellinenkorruptio
#valta #avoimuus #vaaliraha #vaalirahoitus #harmaahallinto #korporativismi #finanssiala

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): Perustuslaki, Suomen ihmisoikeustilanne, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.