Hyviä uutisia

Suomen poliittisen historian kovimman lupauksen antamisen palkinto menee kokoomukselle. Tämä puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Jyrki Kataisen lupaus on rohkeudessaan ennen kokematon, mutta onneksemme hyvin dokumentoitu.

Toivottavasti miehen sanoilla on katetta.

Kokoomuksen Jyrki Katainen - Hyvinvointi, talous ja rehellisyys

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen - Rehellisyys on meidän leipälaji

HUOM! Kuva ei ole linkitetty edelleen.

KOKOOMUKSEN LEIPÄLAJINA REHELLISYYS

”Ensi kevään eduskuntavaaleihin puolue lähtee politiikassa hieman erikoisella teemalla – kokoomus nimittäin uskoo voittavansa vaalit rehellisyydellä.

Katainen uskoo, että kansa kyllä ymmärtää talouden tosiasiat, kun niistä kerrotaan suoraan.

– Suomalaiset ovat fiksuja ihmisiä jotka vaativat poliitikoiltaan paljon – erityisesti rehellisyyttä. Ja sehän meille sopii, sillä se on meidän leipälaji.”

Lähde: MTV3 uutiset 21.03.2010


– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

MAINOSTOIMISTO BOB ”Vastuullinen markkinatalous on työväen paras ystävä”

Vaalirahoituksen avaaminen tuo vaalirahoituksen salaisuudet kaikkien avoimesti arvioitaviksi.

Kokoomuksen vaalirahoituksen koko 2000-luvun vaalirahoituksen avautumista odotellessamme toivokaamme, että kaikilla eduskuntapuolueilla itsellään on rohkeutta täysimääräisiin ja pikaisiin toimiin kaikkien tiedossa olevien epäkohtien selvittämiseksi.

Lakihan ei aseta mitään rajoitteita takautuvalle vaalirahoittajien nimeämiselle. Kaikki tämä voidaan tehdä rehellisesti lain hengen mukaisesti ilman eurorajoja ja sanktioita.

Kannustetaan yhdessä ainakin kokoomuksen eduskuntaryhmästä ryhmänjohtaja Pekka Ravia ja kansanedustaja Sampsa Katajaa pikaisiin toimiin omien vaalirahoittajiensa kertomiseksi ja vaalirahoitusilmoitustensa päivittämiseksi oikeusministeriön sivuille.

Neuvoa he voinevat herrasmiehinä  kohteliaimmin pyytää kollegaltaan Lenita Toivakalta, joka päivitti omat vaalirahoittajatahonsa esille ennen valintaansa ryhmän varapuheenjohtajaksi Marja Tiuran tilalle.

Aurinko paistakoot ja vakaan vaikenemiset muurit Suomessa murtukoot.

Tehkäämme yhdessä näin toimien vaalirahoituksesta avoin, iloinen ja laajasti hyväksytty alue Suomessa. Ennen eduskuntavaaleja 2011.

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, finanssikusetus, maan tapa, politiikka, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.