Hyviä uutisia

Suomen poliittisen historian kovimman lupauksen antamisen palkinto menee kokoomukselle. Tämä puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Jyrki Kataisen lupaus on rohkeudessaan ennen kokematon, mutta onneksemme hyvin dokumentoitu.

Toivottavasti miehen sanoilla on katetta.

Kokoomuksen Jyrki Katainen - Hyvinvointi, talous ja rehellisyys

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen - Rehellisyys on meidän leipälaji

HUOM! Kuva ei ole linkitetty edelleen.

KOKOOMUKSEN LEIPÄLAJINA REHELLISYYS

”Ensi kevään eduskuntavaaleihin puolue lähtee politiikassa hieman erikoisella teemalla – kokoomus nimittäin uskoo voittavansa vaalit rehellisyydellä.

Katainen uskoo, että kansa kyllä ymmärtää talouden tosiasiat, kun niistä kerrotaan suoraan.

– Suomalaiset ovat fiksuja ihmisiä jotka vaativat poliitikoiltaan paljon – erityisesti rehellisyyttä. Ja sehän meille sopii, sillä se on meidän leipälaji.”

Lähde: MTV3 uutiset 21.03.2010


– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

MAINOSTOIMISTO BOB ”Vastuullinen markkinatalous on työväen paras ystävä”

Vaalirahoituksen avaaminen tuo vaalirahoituksen salaisuudet kaikkien avoimesti arvioitaviksi.

Kokoomuksen vaalirahoituksen koko 2000-luvun vaalirahoituksen avautumista odotellessamme toivokaamme, että kaikilla eduskuntapuolueilla itsellään on rohkeutta täysimääräisiin ja pikaisiin toimiin kaikkien tiedossa olevien epäkohtien selvittämiseksi.

Lakihan ei aseta mitään rajoitteita takautuvalle vaalirahoittajien nimeämiselle. Kaikki tämä voidaan tehdä rehellisesti lain hengen mukaisesti ilman eurorajoja ja sanktioita.

Kannustetaan yhdessä ainakin kokoomuksen eduskuntaryhmästä ryhmänjohtaja Pekka Ravia ja kansanedustaja Sampsa Katajaa pikaisiin toimiin omien vaalirahoittajiensa kertomiseksi ja vaalirahoitusilmoitustensa päivittämiseksi oikeusministeriön sivuille.

Neuvoa he voinevat herrasmiehinä  kohteliaimmin pyytää kollegaltaan Lenita Toivakalta, joka päivitti omat vaalirahoittajatahonsa esille ennen valintaansa ryhmän varapuheenjohtajaksi Marja Tiuran tilalle.

Aurinko paistakoot ja vakaan vaikenemiset muurit Suomessa murtukoot.

Tehkäämme yhdessä näin toimien vaalirahoituksesta avoin, iloinen ja laajasti hyväksytty alue Suomessa. Ennen eduskuntavaaleja 2011.

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, finanssikusetus, maan tapa, politiikka, talouselämä, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s