Artikkelit aikajärjestyksessä

Tulen nostamaan tähän kohtaan Suomi 2017 – ajatushautomon artikkelit hiljalleen esiin. Aika- eli ilmestymisjärjestyksessä. Suorina ja klikattavina linkkeinä.

Mitkä ovat uuden tasavallan presidentin moraali- ja arvokäsitykset? Suhteessa valtion vastaaviin? Voiko näin kirjoittamalla vaikuttaa perustuslain vastaisten epäkohtien tunnustamiseen, korjaamisen ja korvaamiseen; perustuslain 88§:n mukaisesti?

Tavoitteenani on suoriutua tästä tehtävästä vuoden 2017 alkuun mennessä.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Tämän Suomi 2017 – ajatushautomon ensimmäinen artikkeli (21.9.2010) ”Hei päätoimittajat – Ketä kannatatte?” yllättää ajankohtaisuudellaan:

”Suomea vietiin 1990-luvulla hyvin erilaiseen EU:iin kuin se nykyisin on. Ainakin itselleni oli vaikeaa selvittää, kuka minkäkin tuolloisen EU-lausuman takana oli. Puolesta tai vastaan

Tuosta ajasta Suomen mediahistoriassa on saatu yksi tuore ulostulo.

MTV Oy:n toimitusjohtaja ilmoitti jopa Iltasanomissa 21.7.2010 katuvansa:

“Pekka Karhuvaara pitää lähtöä lehtitalojen yhteiseen EU-kampanjaan virheenä, joka haisi pahalle.”

Toivottavasti kuulemme lähihistoriaamme kuuluvasta kampanjasta ja avainhenkilöistä lisää. Kyseessähän oli aito propagandasota.

Varsinkin, kun huomioon otetaan se tosiasia, että nyt meneillään olevan perustuslakiuudistuksen (HE 60/2010 vp) myötä hallitukselle ollaan kaikessa hiljaisuudessa antamassa oikeudet liittää Suomi EU:n liittovaltioksi.

Ainakin itseäni ihmetyttää, kun vallan vahtikoiramme vaikenevat tai räksyttävät vain presidentin valtaoikeuksien supistamisen perään.”

Tästä linkistä Suomi 2017 ensimmäiseen artikkeliin 21.9.2010:
Hei päätoimittajat ketä kannatatte

Tunnisteet:

kriittinen journalismi, Suomen ihmisoikeustilanne, Suomen lääkäriliitto, Taxell perustuslaki, vakuutuslääketiede, journalismi, joukkoistaminen, perustuslaki, crowdsourcing, datajournalismi, vakuutuslääkärijärjestelmä, katujournalismi, sosiaali- ja terveysministeriö, tutkiva journalismi, oikeusministeriö, sosiaalinen media (SM), eduskunnan oikeusasiamies, verkkomedia (VM), oikeuskansleri harmaa hallinto, avoimen vaalirahoituksen abcde, valtiontalouden tarkastusvirasto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.