Rkp – Hallitusneuvottelut 2023 ja hallitusohjelma 2023 -2027

Ruotsalainen kansanpuolue (rkp) voisi olla kokoaan isompi. Jos vain rohkeus riittäisi.
Pitkään puolueen puheenjohtajana toiminut Anna-Maja Henriksson on toiminut kahteen otteeseen oikeusministerinä. Hän tuntee finanssialan juristina aiemmin toimineena, puolueen ekosysteemin ytimeen kuuluvan Vakuutuslääkärin työn taloudellinen motiivi – artikkelin ongelmakohtien ratkaisemisen haasteet erinomaisen hyvin.

Mikseivät rkp:n kansanedustajat uskalla puhua mobiiliflaijerin aiheista?

Otsikko 1 Helsingin Sanomat 20.6.2012 ”Arvosteltu vakuutusoikeus menee remonttiin lähivuosina”
Vahvan finanssialan taustan ja yhteydet omaavan rkp:n puheenjohtajan ja tällä hetkellä kaksinkertaisen oikeusministerin, Anna-Maja Henrikssonin lupaus odottaa vuonna 2023 toteutumistaan. Lue aiheen isosta kuvasta Vakuutusoikeus (Vako) – artikkelista

Otsikko 2 Helsingin Sanomat 20.6.2012 ”Koskelo moittii vakuutusoikeutta”
Korkeimman oikeuden presidenttinä vuosina 2006 – 2015 toiminut Pauliine Koskelo toimii tällä hetkellä Suomen ihmisoikeustuomarina Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa, Ranskan Strasbourgissa. Lue aiheen isosta kuvasta Uutislukitus 7 – artikkelista.

Otsikko 3 Helsingin Sanomat 20.6.2012 ”Edellinen ministeri syyttää työmarkkinajärjestöjä”
Uutisen ministeri on vihreiden oikeusministerinä vuosina 2007 – 2011 toiminut Tuija Brax. Hän toimii tällä hetkellä Ulkoministeriön ja Helsingin yliopiston yhteistyönä perustaman Oikeusvaltiokeskuksen johtajana. Englanniksi Rule Of Law Center.

Lue aiheen isosta kuvasta Persutkin tekivät vain vihreät – artikkelista.

Vuoden 2023 hallitusneuvotteluihin osallistuvalla rkp:llä löytyy kyllä tietoa ja taitoa tämän artikkelin esille nostamien ongelmakohtien ratkaisemiseen. Vaan riittääkö heilläkään rohkeus suomalaisten ihmisoikeuksien ja oikeusturvan pelastamiseksi?

Vinkkinä rkp:n ekosysteemin isoon kuvaan Suomi 2017 verkoston blogin, ”Näin rahasampo luodaan ja pidetään käynnissä” – artikkeli. Onko tämänkin takana Björn?

* * * *

Artikkelin linkit toiminnassa, artikkelin julkaisun hetkellä

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, korporatismi, korruptio, Perustuslaki, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.