#pääministeriksiJermu

Mukana ollaan.

Onko toimittajan ilmeeseen syynä pääministeri Jermun ”Tule apuun EU!” jytkäytys?

Ja lopuksi mobiiliflaijerin sisältö tekstiversiona:

Mediatiedote
Heti julkaisu – ja levitysvapaa

A. Suomalaista yhteiskuntaa käsittelevissä oppikirjoissa ja yliopistojen luentosaleissa ei kerrota, että Suomessa on vielä 2020-luvullakin julkiseen vallankäyttöön perustuvia alueita, joissa olevien ongelmakohtien ratkaisuun ei voi vaikuttaa äänestämällä.

B. Olemme liittyneet avoimeen ja iloiseen yhteiskunnalliseen liikkeeseen. Sen ideana on merkitä niiden sosiaalisen median postauksien yhteyteen, joihin ei voi oman elämänkokemuksen mukaan edes eduskuntavaaleissa äänestämällä vaikuttaa; asiatunnuksella #pääministeriksiJermu

C. Tutustu Sinäkin aiheeseen ja jos idea tuntuu hyvältä, niin liity rohkeasti mukaan. 👍

Iloisin ja valoisin terveisin
Suomi 2017 verkosto

* * * *

– Artikkelin ”Tule apuun EU! Tai joku muu?” – linkki toiminnassa, artikkelin julkaisun hetkellä. –Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, korporatismi, korruptio, maan tapa, Perustuslaki, politiikka, populismi, populisti, vaalirahoitus Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: #pääministeriksiJermu

  1. esko kärkäs sanoo:

    Kyllä, kyllä! Eduskunnan pääsihteeri Maija-Leena Paavola laati ja yksin allekirjoitti minulle ilman mitään perusteluja olevan vastauksen, jonka mukaan eduskunnan perustuslakivaliokunnan ja puhemiesneuvoston eräisiin kokoonpanoihin kohdistamani, hyvin perusteltu syyttämislupapyyntö on perustelemattomana perusteeton ja aiheeton. Prof Mikael Hidenin oikeusohjeen mukaan kansanedustajaan kohdistetun syyttämislupapyynnön käsittelee ensi asteena perustuslakivaliokunta. Paavolan ”vastaus” ei sisälly hänen päätöspöytäkirjaluetteloon ko. vuodelta. JÄIKÖ PYYNTÖ VIREILLE?

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.