Vakuutuskratia – kirjasta

Odotellessa tuota kirjaa syntyväksi on hyvä tuoda esiin toimittaja Senja Larsenin kirjoittama Veikkauskratia– kirja. Tässä kirjasta käytävään keskusteluun ja mahdollisen Vakuutuskratia-kirjan pääaiheisiin Twitterissä.

Jos haluat katsoa lisää Twitteristä, niin klikkaa tai täppää tästä.

Suuren suosion saavuttaneessa Veikkauskratia – kirjan rakenteessa, avainhenkilöiden galleriassa ja ongelmanratkaisun käsittelytavassa piilevät myös toimivan Vakuutuskratia – kirjan menestyksen siemenet. Vain tarpeeksi rohkea ja aiheen läpikotaisin tunteva kirjoittaja sekä kustantaja tai joukkorahoituksen junailija puuttuvat.

Vaalien voittajista huolimatta meno jatkuu härskinä.


Erinomaisesti kirjoitettu ja jäsennelty Veikkauskratia – kirja paljastaa hyvin sen, miten samat henkilöt ja organisaatiot käyttävät niin sanotusti tuoleja vaihtaen lobbaus-, lainsäädäntö- ja toimeenpanovaltaa. Myös osin edustamansa organisaation Veikkaus – rahojen hakijoina ja loppukäyttäjinä.

Kuin yhteensattumana vakuutusmafiaan, Veikkauskratia – kirjassa ovat kyseessä osin samat henkilöt ja organisaatiot, jotka käyttävät lakisääteisten vakuutusten ja sosiaaliturvan alueilla, niin sanotusti tuoleja vaihtaen tosiasiallista lainsäädäntö-, toimeenpano- ja tuomiovaltaa. Myös miljardien eurojen liiketoiminta-alueella.

Joten tuntuu oudolta, etteivät tiedotusvälineet ole halunneet avata pitkäkestoista ja avointa keskustelua vakuutusmafiaan ja vakuutuskratiaan kuuluvien ja erittäin merkittävää valtaa käyttävien >  Päättäjien kaksois-, kolmois- ja nelosrooleista!

Koska eduskuntapuolueet, laillisuusvalvojat, kansalais- ja potilasjärjestöt eivät uskalla vieläkään kaataa Suomen sisäisiä Berliinin muureja, niin Vakuutuskratia – kirja odotellessamme on syytää toistaa tätä avunpyyntöä vakuutusmafian synnyttämien pitkäkestoisten ongelmatilanteiden ja härskiyksien lopettamiseksi Suomessa >
Tule apuun EU! Tai joku muu?

Toinen juttu on tietysti se, että uskaltavatko edes nuoremman sukupolven keskustan johtajat kaataa vuosikymmenten ajan pystyssä pysyneen, vakaan vaikenemisen kulttuurin Berliinin muurin Suomessa?

Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa, artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, kansalaisjärjestöt, korruptio, maan tapa, politiikka, populismi, populisti, potilasjärjestöt, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.