Yhteistyössä toimien

Pitkäkestoinen mielenosoittaminen ja räyhäkkään pokan pitäminen vaativat varoja sekä pitkää pinnaa. Suomalaisen ay-liikkeen voittanutta ei taida yhteiskunnallisten asioiden väännössä olla? Ainakaan vielä.

Suomessa on parhaillaan käynnissä erilaisten äännekkäiden mielenosoitusten aaltoliike. Äänekkäimmät niistä liittyvät tällä hetkellä polttoaineiden hintoihin. Kuten Torviprotesti – Stop autoilijoiden kurittamiselle ja Convoy Finland 2022. Vaikka molemmilla on tavoitteidensa kärkipäässä polttoainehintojen alentaminen, niin ne eivät mahdu uutistietojen mukaan samaan mielenosoitukseen. Tavoissa toimia lienee eronsa.

Tässä kohtaa on molemmilla, hyvin pyörien päällä rullaavilla protestiliikkeillä, mahdollista ottaa kyytinsä yhteiskunnallisesti erittäin tärkeä aihe, josta olisi syystä pitää paljon ääntä, kunnes sen pitkään tiedossa olleet ongelmat ovat poistuneet. Tästäkään aiheesta ei kukaan meistä pääse omalla elinkaarellaan karkuun.

Jos haluat katsoa lisää Twitteristä, niin klikkaa tai täppää tästä.

Tässä kaikille yhteistyöhön kykeneville mielenosoitus- ja protestiliikkeille ehdotus paikasta Helsingissä, joka on lähellä todellisen vallan ytimiä. Kansalaistorin lisäksi. Jolloin näkyvyys ja kuuluvuus myös todellisten talouselämän ja virkamies päättäjien suuntaan paranee.

Senaatintori on todellisen vallan keskipisteessä ja lähellä todellisia päättäjiä. Parhaiten aina arkisin.

Yhdessä toimien saataisiin paljon enemmän aikaan, mutta kyse mielenosoittamisessa ja protestoinnissa, kuten politiikan teossa ja lobbauksen harjoittamisessa, on eri henkilöiden kyvystä tulla toimeen keskenään. Aika näyttää, mistä kaikesta vuonna 2022 mieltä Suomessa osoitetaan ja minkälaisin kattauksin?

Rauhanomaisessa ja tyylikkäästi toteutetussa kansalaistottelemattomuudessa piilee uusien mahdollisuuksien siemensäkki.

Joten eikun kaikki halukkaat rohkeasti verkostoitumaan sekä harjoittelemaan, suomalaisen ja ulkomaisen uutiskynnyksen ylittäviä, mielenosoittamisen ja protestoinnin saloja. Seuraavat eduskunta- ja presidentivaalit lähestyvät kovaa vauhtia.

Yhdessä toimien olemme enemmän.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa, artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): ay-liike, politiikka, populismi, populisti, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Yhteistyössä toimien

 1. Esko Kärkäs sanoo:

  Lähes 30 vuotta senaatintorintorilla lähes yksin, kuva kertokoon. Paperikulissi ei ole repeillyt, kannattelijat vain vaihtuneet.
  https://www.facebook.com/esko.karkas

  Tykkää

  • Olette tehneet valtavan työmäärän Suomen sisäisten Berliinin muurien kaatamiseksi. Isot kiitokset Teille toimistanne, jotta suomalainen oikeusvaltio ja oikeusvaltioperiaatteet toteutuisivat edes 2020-luvulla. Myös meidän kaikkien katu- ja ruohonjuuristason suomalaisten tosielämässä.

   Koska monet blogimme seuraajista eivät ole facebookissa eli nykyisessä metassa, niin nostamme nuoremmille sukupolville tiedoksi yhden työstämänne ja erittäin tärkeän aiheen, joka tästä linkistä löytyvän faktapohjan suhteen näyttää erittäin pitävältä, mutta suomalainen uutiskynnys osoittautui (tällekin asialle) liian korkeaksi.

   ”EIT-tuomari on saanut valehdella kelpoisuutensa?” – 6.8.2013
   https://www.promerit.net/2013/08/20195/
   Linkki luettu 19.2.2022

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.