Blogissa 300 000:n raja rikki

Eilen, keskiviikkona 16.2.2022, Suomi 2017 verkoston blogin pulssimittarissa meni 300 000:n blogista kiinnostuneen raja rikki!

Näinä lyhyen sekä erittäin nopeatempoisen sähkösanoma- ja kuvaviestinnän aikoina määrää voitaneen pitää kohtuullisena. Varsinkin, kun kyse on yhteiskunnallisia aiheita ruohonjuuri- ja katutasolta käsittelevä ja rahallisesti erittäin pienen mainosbudjetin (0 €) blogi.

Lue ”Avoimesti Suomi 2017 verkostosta”

Mobiiliflaijerin Viimeisimmät artikkelit – listan ensimmäinen on:
Yhdessä” (Julkaistu: 7 helmikuun, 2022) ja
viimeinen:
 ”Suomen itsenäisyysprosentti 2020-luvulla”. (Julkaistu: 6 joulukuun, 2020)

Niiden väliin mahtuvissa artikkeleissa piilee seuraavien eduskunta- ja presidentinvaalien kuumimmat aiheet. Jos Suomessa vain päästään siihe kauan odotettuun tilanteeseen, että asioista ja ongelmista aletaan puhua niiden oikeilla nimillä. Myös rauhanomaisen kansalaistottelemattomuuden keinovalikoimaa hyödyntäen.

Vaikka verkostomme kirjoitustahti on hidastanut, niin auki kirjoitettavia yhteiskunnallisia aiheita Suomessa riittää. Lämmin kiitos siitä Teille, jotka olette vuosien aikana antaneet meille hyviä vinkkejä. Eikä haittaa, vaikka monesta asiasta olisimmekin täysin eri mieltä. Blogien universumissa riittää aina tilaa uusille kirjoittajille. Rohkeasti vain mukaan.

On ollut mukavaa huomata, että blogin sisäistä hakukonetta käytetään entistä enemmän. Suosittuja hakusanoja ovat viime aikoina olleet:

Kela
vakuutuslääketiede
vakuutuslakimiehet
vakuutuslääkärijärjestelmä
vakuutusoikeus


Noiden hakusanojen tausta on varmaankin se, että Suomi 2017 verkoston ja sen blogin juuret ovat Oikeusturvan ajankuva – blogissa. Sen syntyaikaan luultiin, että kun lakisääteisten vakuutusten ja sosiaaliturvan ongelmakohdista kirjoitetaan ja niihin esitetään ratkaisumalleja, niin ongelmat poistuvat. Vaan kuinkas oikein kävikään?

Tästä linkistä sen vuoden 2006 syyskuun aiheisiin, jotka ovat edelleen näin 2020-luvulla ajankohtaisia.

Toivotaan, että noista kaikista menneisyyden artikkeleista on apua, kun Sinunkin tulevaisuutesi etenee kohti 2030-lukua. Voimia, valoa ja rohkeutta meille kaikille kertoa, kuinka monet yhteiskunnalliset asiat tosielämässä ovat? Elinkaarellemme sijoitettuina; kehdosta hautaan.

Tärkeintä on mielestämme se, että me yritämme. Yhdessä taikka erikseen toimien. Kaikkien meidän yhteiseksi hyväksi. Oli kyse sitten suomalaisesta hyvinvointi- ja oikeusvaltiosta, jossa toivottavasti myös me ihmiset voimme mahdollisimman hyvin. Vaikkakin monesta asiasta eri mieltä olemmekin.

Lopuksi. Lämmin kiitos kaikille Teille arvoista lukijamme. Erittäin pienen mainosbudjetin (0 €) blogina toivomme, että jaatte omissa verkostoissanne niitä artikkeleita, jotka Teitä kulloinkin kiinnostavat.

Iso kiitos avustanne sekä voimia ja valoa toimiinne! Yhdessä toimien olemme enemmän.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa, artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, politiikka, Suomen ihmisoikeustilanne, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.