Jäljitys

Koronaviruksesta syntyneen pandemian myötä termi jäljitys tulee suomalaisillekin tutuksi.

Ihmetystä saattaa vuonna 2020 herättää se, että vuonna 2009 vakuutusalan asioiden ylimmäksi virkahenkilöksi nimitetyn sidonnaisuuksien jäljitys on edelleen vuonna 2020 kesken!

Mikäli twiitin upotus ei näy, niin klikkaa tästä

Sidonnaisuuksien jäljitys hoidettiin tuoreeltaan ja nopeasti vakuutettujen/potilaiden verkostojen toimesta, mutta tiedotusvälineet ja toimittajat eivät uskaltaneet taikka saaneet tarttua aiheeseen. Ei edes Suomen mittakaavassa jättimäinen Helsingin Sanomat uskaltanut tarttua heille, niin sanotusti lapaan tarjoillusta faktoihin perustuvasta uutisvinkistä. Liekö taustalla pelko, jättimäisten finanssi-, vakuutus- ja eläkeyhtiöiden sekä niiden ekosysteemien, mainosrahoituksen menettämisestä?

Mikäli twiitin upotus ei näy, niin klikkaa tästä

Joten voisiko Sampo konsernin vuoden 2020 yhtiökokous tuoda tilanteeseen ratkaisun? Eli uskaltaako edes Sammon suurin yksittäinen osakkeenomistaja eli Suomen valtio eli me veronmaksajat vaatia yhteisesti omistamamme Solidiumin johtajien myötävaikutuksella, vastauksen tähän Twitterissä 9.12.2019 toistettuun kysymykseen? Kysymys koskee vakuutusalan ylimpänä virkahenkilönä vuosina 2010-2019 Suomessa toimineen Outi Antilan, silloisen puolison eli vakuutuslakimies Taisto Hujalan tarkkaa titteliä ja vastuualuetta If vakuutuksen korkea-arvoisena lakiasiain johtajana?

Mikäli twiitin upotus ei näy, niin klikkaa tästä

Vaan toivottavasti 2020-luvun aikana vastauksen saaminen hyvin yksinkertaiselta kysymykseen onnistuu. Muuten myös nuorempien sukupolvien höplästä veto jatkuu.

Hallitusohjelman sivun 150 kirjaus vakuutuslääkärijärjestelmän täysremontista kannattaakin kaikkien aiheesta omakohtaista kokemusta omaavien ottaa seurantaansa. Valtioneuvoston sivujen mukaan vakuutuslääkärijärjestelmän täysremonttia koskevat hallituksen esitykset on suunniteltu niin, että eduskunta pääsee käsittelemään niitä 8.6.2020 alkavalla viikolla.

Avoimet jäljityskoodit internetiin ovat tässä:
STM140:00/2019 vakuutuslääkärijärjestelmä
STM043:00/2018 vakuutuslääketiede

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa, artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, Euroopan neuvosto, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.