On Sovittu Että (OSE) – järjestelmä 2

Tämän aiheen iso kuva kiinnostaa ainakin niitä 500 000 äänestäjää, jotka ovat työelämässä ollessaan altistuneet ja/tai sairastuneet pysyvästi sisäilmamyrkyistä.

Muuttuuko mikään; parempaan suuntaan, jos ja kun sdp nousee pääministeripuolueeksi?

Sisäilmamyrkkyihin liittyvät asiat ovat olleet päättäjien tiedossa vuosikymmenten ajan. Tässä seuraavassa mobiiliflaijerissa entisen kokoomuksen valtiovarainministerin ja vakuutusyhtiö Pohjolan pääjohtaja Iiro Viinasen sekä sisäilmamyrkyistä sairastuneiden asioiden tilaan; omakohtaisen sairastumisen kautta perehtyneen Pekka Nikkolan keskustelua Satakunnan Kansan lehden palstoilla vuodelta 2017.

Joko aika on vuonna 2019 kypsä ison kuvan keskusteluille?

Mitä kaikkea me emme vieläkään; työmarkkinajärjestöjen ja vakuutusalan etujärjestöjen sekä valtion muodostamasta pitkäaikaisesta konsortiosta tiedä?

”Työmarkkinajärjestöillä on Suomessa poikkeuksellinen valta lainsäädäntöön.

HS selvitti, miten paljon puhuttu kolmikanta aikanaan syntyi ja miten sen natiseminen nivoutuu hallituksen ja ay-liikkeen riitaan.”

– –

”Vaikka pääministeri Paavo Lipponen ei suinkaan ollut kaikkein ay-myönteisin demari, hänen kahden hallituksensa hallitusohjelmat suorastaan pursusivat yhteistyötä ja kolmikantaista lainvalmistelua.”

HS 21.10.2018 – Otsikko printtilehdessä sivu A 12:
”Ay-liike taistelee nyt vallastaan”

Otsikko digilehdessä:
”Miksi ay-liike voi Suomessa uhmata vaaleilla valittuja päättäjiä? Selitys löytyy vuosikymmenten takaa”

Eikä tuossa työelämää koskevan lainsäädännön työstämisessä olisi muuten mitään, mutta mihin lakiin tai sopimukseen perustuu se, että samat henkilöt ja organisaatiot voivat olla käyttämässä myös; niin sanotusti tuoleja vaihtaen, lainsäädäntö-, toimeenpano- ja tuomiovaltaa?

Siitä kertoo seuraavaksi, vuosina 2011 – 2015 eduskunnan II varapuhemiehen Anssi Joutsenlahden/ps. erityisavustajana toiminut Pekka Nikkola.

Tätä tietoa 1990-luvun tapahtumista lakisääteisten vakuutusten ja sosiaaliturvan alueilla; et varmuudella löydä yhteiskuntaopin oppikirjoista, etkä kuule yliopistojen luentosaleissa. Rauhallisesti etenevä puhe sisältää jäätävää tietoa ja on hyvin lähdeviittein varustettua.

”Mitä ja miksi meille valehdellaan?”
Verkkomedia Perussuomalaiset -Julkaistu 1.10.2018
Pekka Nikkola, biokemisti (eläkkeellä), kokemusasiantuntija

Ja Pekka Nikkolan faktaperusteinen esitys mobiiliflaijeriksi jalostettuna.

Uskaltavatko edes perussuomalaiset avata aiheen ison kuvan?

Eikä tuossa kaikki.

Jos sisäilma- ja ulkoilma-asioiden iso kuva kiinnostaa Sinua, niin löydät
”Rakennetun ympäristön aiheuttamat sairaudet ja sosiaaliturvan puute”- seminaarin 29.9.2018 luentomateriaalit/pp – esitykset täältä:
https://drive.google.com/open?id=1kUoWK-8Zmww1_800bM8KMr2M77HF-qpc
Linkki luettu 26.2.2019

Eikä tuossa vielä kaikki.

Jos aiheen iso kuva kiinnostaa Sinua, niin kohta seuraavassa mobiiliflaijerissa olevia ”Da Suomi 2017” – hakukoodeja hyödyntämällä pääset muodostaman oman näkemyksesi siitä, mitä todellisia korjauksia asioiden tilaan on tehty tai jätetty viime vuosina tekemättä.

Tutustu rauhassa hankkeiden asiakirjoihin ja hallituksen esityksiin annettuihin lausuntoihin.

Lopuksi.

Kyse myös tässä asiakokonaisuudessa on asetelmasta; virallinen todellisuus vs. todellinen todellisuus. Joten on hyvä muistaa.

Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata.

Tältä näytti Iiro Viinasen mainitsemien asbestista sairastuneiden tilanne. Yli kymmenen vuotta sitten.

1. Presidentinvaalit 2012 Sisäilmamyrkyistä sairastuneiden tilanteet pääaiheeksi

– –

Pohjola – Yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 17.2.2006 klo 08.05 1(93)
(koko 93-sivuinen pörssitiedote tämän artikkelin liitteenä)

1.2 Vahinkovakuutusriskit – sivu 34

2. Potilaat kertovat – Kukaan ei korvaa, kun asbesti vie terveyden

Ison kuvan avauksia aiheesta eri puolueilta ja tulevia hallitusneuvotteluja sekä hallitusohjelmaa odotellessa.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): ay-liike, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, Euroopan neuvosto, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, korporatismi, maan tapa, Perustuslaki, politiikka, potilasjärjestöt, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.