Rakenteellinen korruptio 2

Vuonna 2016 bloggaamalla tapahtunut rakenteellisen korruption kutittelu ei johtanut mihinkään. Hymiö.

Iso kuva näyttää maallikon näkökulmasta vuonna 2019 tältä.

Pitäisikö vain; olemassa olevat harmaan vallan alueet ja toimintatavat laillistaa?

Tämän kansanedustaja Harry Harkimon/ln. 20.2.2019 ilmestyneen vloggauksen myötä heräsi taas pieni toivon väre siitä, että kiinnostusta ison kuvan avaamiseen saattaa olla myös nuoremmilla sukupolvilla. Ainakin hetkellisesti ja ennen eduskuntavaaleja.

Vaalihymiö.

”Suomi on korruptoinut maa”

Hjallis – Julkaistu 20.2.2019 YouTube – pituus 4 minuuttia 33 sekuntia.
”Rakenteellinen korruptio ja maan tapa estää kunnollisen päätöksenteon.”

Joten on mielenkiintoista seurata, jos Suomi on kerran näin pahasti korruptoitunut maa, niin ketkä pystyvät, milloin ja minkälaisin todistein sen toteennäyttämään? Entä ketkä Suomen ulkopuoliset viranomaiset ja miten toimien sekä millä aikataululla tulevat tekemään tarvittavat tutkimukset, hoitamaan oikeusprosessit ja laittamaan tarvittavat korjaukset käyntiin?

Joten nyt olisi; yhdellä tai useammalla pilliin puhaltajalla eli whistleblowerilla elämänsä tilaisuus. Tehdä ainakin yksi päivänvalon mentävä; kurkistusaukko isolle yleisölle, tähän(kin) vakaan vaikenemisen, mutta ihka suomalaiseen versioon Berliiniin muurista.

Voisiko pilottikohde olla tässä? Mutta sen tutkintaan tarvitaan Suomen ulkopuolinen taho ja sellaisesta maasta, jossa noudatetaan oikeusvaltioperiaatteita tosielämässä kattavammin kuin Suomessa.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, ay-liike, EU, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, politiikka, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.