Rakenteellinen korruptio 2

Vuonna 2016 bloggaamalla tapahtunut rakenteellisen korruption kutittelu ei johtanut mihinkään. Hymiö.

Iso kuva näyttää maallikon näkökulmasta vuonna 2019 tältä.

Pitäisikö vain; olemassa olevat harmaan vallan alueet ja toimintatavat laillistaa?

Tämän kansanedustaja Harry Harkimon/ln. 20.2.2019 ilmestyneen vloggauksen myötä heräsi taas pieni toivon väre siitä, että kiinnostusta ison kuvan avaamiseen saattaa olla myös nuoremmilla sukupolvilla. Ainakin hetkellisesti ja ennen eduskuntavaaleja.

Vaalihymiö.

”Suomi on korruptoinut maa”

Hjallis – Julkaistu 20.2.2019 YouTube – pituus 4 minuuttia 33 sekuntia.
”Rakenteellinen korruptio ja maan tapa estää kunnollisen päätöksenteon.”

Joten on mielenkiintoista seurata, jos Suomi on kerran näin pahasti korruptoitunut maa, niin ketkä pystyvät, milloin ja minkälaisin todistein sen toteennäyttämään? Entä ketkä Suomen ulkopuoliset viranomaiset ja miten toimien sekä millä aikataululla tulevat tekemään tarvittavat tutkimukset, hoitamaan oikeusprosessit ja laittamaan tarvittavat korjaukset käyntiin?

Joten nyt olisi; yhdellä tai useammalla pilliin puhaltajalla eli whistleblowerilla elämänsä tilaisuus. Tehdä ainakin yksi päivänvalon mentävä; kurkistusaukko isolle yleisölle, tähän(kin) vakaan vaikenemisen, mutta ihka suomalaiseen versioon Berliiniin muurista.

Voisiko pilottikohde olla tässä? Mutta sen tutkintaan tarvitaan Suomen ulkopuolinen taho ja sellaisesta maasta, jossa noudatetaan oikeusvaltioperiaatteita tosielämässä kattavammin kuin Suomessa.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, ay-liike, EU, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, politiikka, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.