Soini. Timo Soini. – Tykkäsit tai et.

Eduskuntavaalit ja EU-vaalit 2019 lähestyvät kohisten. Erilaisia gallupeja ilmestyy kiihtyvään tahtiin. Mielenkiintoista onkin nyt seurata, mitkä puolueet ja millä keinoin, saavat heräteltävissä olevat (600 000) ja epävarmat äänestäjät liikkeelle?

Ainakin se on varmaa, että verbaalista värinää kevään vaalikeskusteluista ja spekulaatioista ei tule puuttumaan. Varsinkin, jos toimittaja Lauri Nurmi tai joku muu pystyy tai uskaltaa paljastaa uusivaihtoehdon/sinisten peräkonttisynnytyksen todelliset vaiheet ja arkkitehdit. Aikajanalle avoimesti aseteltuina ja osapuolten vahvistamina. Näin villeimmiltä liikkeellä olevilta huhuilta leikataan siipiä.

Nimittäin. Uskottavalta ei ole missään vaiheessa tuntunut se, että muutaman vuoden eduskunta- ja hallituspolitiikassa olleet nuoremman sukupolven toimijat, pystyivät keksimään perussuomalaiset hajottaneen ja uuden puolueen synnyttäneen sekä SSS-SOS-SOT hallituksen koossa pitäneen kuvion, joka on pitänyt ja pitää näillä näkymin nykyisen hallituskauden loppuun.

Kaiken lisäksi. Perussuomalaisten ulosheittäminen hallituksesta vuoden 2017 kesällä perustui uutistietojen mukaan erilaisiin arvoihin ja arvopohjaan. Muun muassa maahanmuuttoasioissa. Miten nyt, kun myös ulosheittäjien puolueet ovat tulleet maahanmuuttoasioissa perussuomalaisten kannoille? Vielä kun otetaan huomioon, että Ratkaisujen Suomi – hallitusohjelman 29.5.2015 maahanmuuttopolitiikan linjaukset ovat uutistietojen mukaan pitkälti nykyisten perussuomalaisten leiristä.

Jos erilaisten galluppien vauhtien kiihtyy, niin sitä tekee myös erilaisten veikkausten.

Iltalehden 5.2.2019 uutisen mukaan sinisten ulkoministeri Timo Soini saattaa olla asettumassa ehdolle molemmissa kevään vaaleissa. Toimittaja Lauri Nurmen kirjoittamassa jutussa veikkauksen lähteenä on käytetty Timo Soinin plokia.

”Soini vihjaa asettuvansa ehdolle eduskuntavaaleissa ja julkistaa vaalilauseensa” –  ”Tykkäsit tai et – Timo Soini”

Neljä argumenttia puhuu ehdokkuuden puolesta
Keväällä 2017 vihje myös Halla-aholle
Uudellamaalla matalin äänikynnys

Lähde: Iltalehti 5.2.2019

Mikäs sen parempaan kaikkien äänestäjien kannalta. Jos nimekkäitä ja värikkäitä asettuu eri vaaleissa ehdolle. Lähihistoriansa puheet ja teot äänestäjien kanssa uudelleen kokien.

Vaaleihin 2019 osallistuminen mittaa nykyisen suosion kokoluokan.

Soinin Timo tietää englantilaisen jalkapallon kannattajana sen, että omaa suosikkijoukkuetta ei vaihdetta. Vaikkei menestystä tulisikaan managerien vaihtuessa. Se on kannattaja-aatetta parhaimmillaan.

Näin myös puolueiden kantakannattajille tärkeästä aatepohjasta kertoi kokoomuksen kansanedustaja (2011-2015) Lasse Männistö, joka siirtyi keväällä 2015 terveyspalveluja tarjoavan Mehiläisen terveydenhuollon ulkoistuksista vastaavaksi johtajaksi.

”Poliitikot arvostavat hyvin paljon vahvaa aatteellista pohjaa. Muutenhan tämän koko homman voisivat hoitaa koneet.

Jos sitä aatteellista pohjaa ei ole, ei oikein vuosienkaan jälkeen osaa sanoa, onko tyyppi lintu vai kala?”

Lähde: Helsingin Sanomat printtilehti 9.4.2017 sivu A 21 – ”Kuntapolitiikassa pitää osata takinkääntö”.

Entä miten tuo takinkäännön vaatimus toteutuu ja toimii valtakunnan politiikassa? Sen takia olisi erittäin tärkeää tietää, että sinisten todellinen syntyhistoria ja todelliset arkkitehdit?

Siinä taas Soinin Timppa on avainroolissa. Yhdessä adjutanttinsa kanssa. Sillä uutistietojen mukaan sinisten todelliset arvot ja arvopohja ovat vasta rakentumassa.

”Sampo Terhon suurprojekti on rakentaa sielu”
HS 10.11.2019 – sivut A 14 – 15
Toimittaja Tuomas Peltomäki HS

”Sinisten jatkuva ongelma on ollut löytää puolueelle sen tarkoitus. Nyt puheenjohtaja on löytänyt sen.”

Aukeaman kokoisessa HS-jutussa olevasta ”Viisi kysymystä” – osiosta löytyy johdatus sieluun ja sinisten puheenjohtaja Sampo Terhon antamaan uhmakkaaseen vastaukseen; etujärjestöjen vallasta:

1. Ketkä ovat kulissien takaisia vallankäyttäjiä?
”Kaikkialle lonkeronsa ulottaneet edunvalvontajärjestöt, joiden kohtuuton vaikutusvalta vaarantaa kansanvallan toteutumisen.”

Tästä linkistä tuohon kohtuuttoman järjestövallan käyttäjien nimiin ja kansanvallan isoon kuvaan.

Vaalihymiö.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

 

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): politiikka, populismi, populisti, talouselämä, vaalirahoitus Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Soini. Timo Soini. – Tykkäsit tai et.

  1. J. Jörgensen sanoo:

    Jumalavit milloin sitä siirrytään täysin turhanpäiväisestä länkytyksestä tekoihin? Ei tässä mitään Soinipersettä tarvita enää yhtään mihinkään, ei kotimaan eikä varsinkaan EU -politiikassa. Näytöt on annettu, eikä ne juuri mihinkään riittäneet.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.