Kansalaisaloite 3441

Kyseisellä järjestysnumerolla löytyy Vakuutusoikeuden lakkauttaminen” – niminen kansalaisaloite. Allekirjoittaneita on tätä kirjoitettaessa 2 147 kappaletta.

Tutustu kansalaisaloitteeseen, allekirjoita niin halutessa ja vinkkaa runsain mitoin omalle verkostollesi. Lämmin kiitos avustasi. Tästä linkistä näet tilannekuvan siitä, mitä tapahtui oikeusministerinä 2015 – 2017 toimineen Jari Lindströmin/sin.; vakuutusoikeutta koskeville korjausyrityksille ja – lupauksille 2011-2015.

Kansalaisaloitteen allekirjoittaneiden määrän kasvun myötä; myönteinen paine ison kuvan keskusteluille vakuutusoikeutta koskien kasvaa. Kuten siitä, että miksi laillisuusvalvojien vakuutusoikeutta koskevat huomiot ja lakien vastaisuuksista antamat sanalliset sekä tekstimuotoon kirjoitetut tuomiot; on jätetty yli 20 vuoden ajan huomioimatta!

Aika näyttää, mitä kaikkea tämä vakuutusoikeutta sekä suomalaisten ihmisoikeuksien ja oikeusturvaan liittyvä kansalaisaloite 3441 poikii?

Eduskunnan käsittelyssä tällä hetkellä oleva kansalaisaloite (numerolla 2837) koskien vakuutuslääkäreitä ja tapaturmalakia on ollut melkoinen näkymättömien muurin murtaja. Mitä useampi tietää asioiden ison kuvan, niin sitä vaikeammaksi käy höplästä veto jatkossa.

Esimerkiksi jo esitelty idea kansalaisaloitevaliokunnasta (KaaVa) ja siihen sisältyvästä Arkadianmäen aktiivimallista ovat kiihdyttäneet ja tulevat kiihdyttämään ison kuvan keskusteluja vallankäytöstä Suomessa. Kuin myös perustuslain takaamasta kansalaisten yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta lain edessä.

Vakuutuslääkäreitä ja tapaturmalakia koskeva kansalaisaloite 2837 on saanut eduskunnan käsittelyssä koodinumeron KAA 4/2018 vp. Tästä linkistä pääset lukemaan siihen liittyen ison kuvan katsauksen siitä, kuinka moneen muuhun lakipykälään vastaava lakiteksti on kirjoitettu. Kaikessa hiljaisuudessa. Kysehän ei ole siis mistään pienestä jutusta!

Varsinkin, jos sote – uudistuksen valinnanvapaus menee eduskunnan käsittelyssä läpi siinä laajuudessa kuin Elinkeinoelämän (EK) jäsenjärjestöt haluavat ja kokoomuksen kansanedustajat sen ohjauksessa ajavat.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): vakuutusoikeus Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.