Virallinen todellisuus vs. todellinen todellisuus

Tältä näytti suomalaisen politiikan iso kuva otsikon aiheesta vuoden 2017 vappuna.

Tuohon artikkelissa olevaan; eduskuntapuolueiden puheenjohtajien kuvagalleriaan saadaan seuraavat päivitykset, kun keskusta ja kokoomus ovat pitäneet puoluekokouksensa kesäkuussa.

Sitten eteenpäin. Tältä näyttävät puolueiden todelliset kannatusluvut  vapun 2018 jälkeen.

Gallup – prosenteissa kuten vesissä on eronsa.

Hallituspuolueiden todellinen kannatus on alle 25 prosenttia! Sinisten todellinen kannatus on tippunut alle yhden prosentin (0,9%)!

Eikä tuossa mitään.

Kohti uusia vaaleja ja pettymyksiä. Varsinkin, jos Sinullakin on ollut mielessäsi pitkään kyteneitä toiveita suomalaisen oikeusvaltion perustan korjaamisesta.

Tärkeintä ei ole enää huomata sitä, että finanssi- ja vakuutusalalla on ollut vuosikymmenten ajan yksittäisiä kansanedustajia ja ministereitä niin sanotusti taskuissaan, vaan se, että nyt hallitaan jo sujuvasti kokonaisia valtapuolueiden ekosysteemejä. Etenkin mentaalipuolen hallinnan ja munaskuiden kutittelun kautta toimien:

Sdp ja keskusta 2017 –
Julkaistu joulukuu 13, 2016
https://suomi2017.wordpress.com/2016/12/13/sdp-ja-keskusta-2017/

Kokoomus 2017 –
Julkaistu joulukuu 9, 2016
https://suomi2017.wordpress.com/2016/12/09/kokoomus-2017/

Vihreät 2017-
Julkaistu marraskuu 30, 2016
https://suomi2017.wordpress.com/2016/11/30/vihreat-2017/

Perussuomalaiset 2017 –
Julkaistu marraskuu 22, 2016
https://suomi2017.wordpress.com/2016/11/22/perussuomalaiset-2017/

Eikä tuossakaan mitään.

Tämä on sitä pitkälle jalostettua vaikuttajaviestintää, jossa sen kuuluisan pienen ihmisen kafkamaisista kokemuksista ei tarvitse hirveästi välittää. Muuta kuin vähän aikaa ja ennen vaaleja.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä.

 

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, maan tapa, politiikka, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.