Mobiiliflaijeri numero 5

Suomi 101 – juhlavuoden kuumin uutuus viestinnän ja mediavaikuttamisen saralla! Tässä on Suomi 2017 verkoston kehittämä mobiiliflaijeri, joka sopii mainiosti nykyajan sähkösanoma-tyyppiseen tiedonvälitykseen. Parhaaksi testeissä on havaittu A6 – arkkikoko, joka taipuu yllättävänkin isojen asioiden esittelyyn. Tässä tapauksessa mobiiliflaijeri kertoo; mainiosta media-alaa valottavasta kirjasta.

Löydät kaikki aiemmin Suomi 2017 verkoston mobiiliflaijeri – sarjan numerot > tästä linkistä. Tutustu kaikessa rauhassa niihin ja laita, niin halutessasi; niistä tietoa eteenpäin omissa verkostoissasi. Lämmin kiitos avustasi, sillä vain yhdessä toimien olemme enemmän. Vaikka monesta asiasta oltaisiinkin eri mieltä.

Kirja, josta kannattaa lukea ainakin mobiiliflaijerin mainostamat luvut.

Kirja täydentää hienosti media-alan isoa kuvaa. Esimerkiksi, yhdessä näiden media-alaa sisältä päin tarkastelevien kirjojen kanssa:

1. ”Huonoja uutisia” – kirja
https://suomi2017.wordpress.com/2012/09/26/huonoja-uutisia-kirjasta/

2. ”Sananvapaus kauppatavarana” – kirja
https://suomi2017.wordpress.com/2013/03/13/journalismi/

3. ”Suora lähetys – Tosiasiaa Yleisradiosta” – kirja
https://suomi2017.wordpress.com/2014/01/10/ylen-julkinen-palvelu/

4. ”20 vuotta Erkon renkinä” – kirja
https://suomi2017.wordpress.com/2016/02/13/20-vuotta-erkon-renkina/

Nämä viisi kirjaa yhdessä avaavat hyvin isoa kuvaa siitä, miksi esimerkiksi kaupallisen median mainostulorekisteri on Suomessakin tarpeellinen.

Eikä tässä kaikki.

Aika näyttää sen, että tuleeko yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen kehitetyistä mobiiliflaijereista yhtä suosittuja kuin esimerkiksi mobiililaitteiden maailmaan luoduista meemeistä. Noista nasakoista kuvien ja lyhyiden tekstien yhdistelmistä.

Nimittäin. Yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen kehitetty mobiiliflaijeri on myös helppoa ladata omalle tabletillesi tai älypuhelimellesi. Jolloin se on nopeasti edelleen jaettavissa; esimerkiksi omalle verkostollesi. Myös omilla saatesanoillasi varustettuna. Jos, niin haluat.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, mediasensuuri, talouselämä, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.