Presidentinvaalit 2018 ja gallupit

Yleltä pompsahti 5.1.2018 julkisuuteen ensimmäinen gallup, jossa valitsijayhdistyksen ehdokas Paavo Väyrynen on mukana. Näitä galluppeja rupeaa tippumaan nyt yhä kiihtyvämpään tahtiin.

Tilannekuva tuon Ylen gallupin valossa näyttää totuusleikkuroitujen kannatuslukujen osalta selvältä. Toki kaikki on toisen kierroksen suhteen edelleen auki.

Kuka ehdokkaista saa päälle riittävän kiihdytysvaiheen?

 

Mikä ratkaisee vuoden 2018 presidentinvaalit?

1. Äänestysprosentti?
>>> Äänestysprosentin nousuun voivat kaikki meistä vaikuttaa. Niin mediassa kuin puolueissa. Mitä lähemmäksi 80 prosenttia päästään, niin sitä enemmän vaalien puheenaiheet kiinnostavat äänestäjiä. Tärkeää myös yhteiskuntarauhan kannalta.

2. Läpimurto lähihistorian tapahtumien esille saamisessa?
>>> a. Jää nähtäväksi, mikä painoarvo vaalien lopputuloksessa tulee olemaan Paavo Väyrysen avauksella Suomen euroon liittämiseen johtaneista tapahtumista?
>>> b. Perussuomalaisten Laura Huhtasaaren esityksestä totuuskomission asettamisesta Suomen 1990-luvun pankkikriisin tapahtumien selvittämiseksi?
>>>
c. Uskaltaako ja saako joku ehdokkaista nostaa esiin viimeisimmän perustuslaki ”uudistuksen” todelliset vaikuttavuudet esiin?
>>> d. Entä joko median toimesta onnistuu valitsijayhdistyksen Sauli Niinistön oikeusministerikaudella alkaneiden ja Matti Vanhasen pääministerikauden aikana jatkuneiden; vakuutusalan ylivertaista asemaa entisestään vahvistaneiden toimien päivänvaloon saaminen?

3. Tapahtuuko Suomessa tai lähialueilla jotain ei- toivottua?
>>> Toivotaan yhdessä ja erikseen, että järkyttävistä ja surullisista Turun 18.8.2017 tapahtumista on viranomaisten taholla otettu isosti oppia. Toivottavasti terrori-iskun kohteeksi joutuneiden henkilöiden; kaikki korvausasiat on jo hoidettu, Suomen valtion toimesta viimeisen päälle sujuvasti.

Eikä tuossa vielä kaikki.

Mielenkiintoisten ja rauhanomaisten lähiviikkojen toivossa; on mielenkiintoista seurata ainakin sitä, että miten hyvin ehdokkaat tuntevat, tunnustavat ja tulkitsevat kohta kahden eli lähihistoriamme tapahtumia sekä niiden merkitystä nuoremmille sukupolville.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): EU, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, politiikka, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.