Mobiiliflaijeri numero 4

Suomi 100-juhlavuoden kuumin uutuus viestinnän saralla! Tässä on Suomi 2017 verkoston kehittämä mobiiliflaijeri, joka sopii nykyajan sähkösanoma-tyyppiseen tiedonvälitykseen. Parhaaksi testeissä on havaittu A6 – arkkikoko, joka taipuu yllättävänkin isojen asioiden esittelyyn.

Löydät kaikki aiemmin Suomi 2017 verkoston mobiiliflaijeri – sarjan numerot > tästä linkistä. Tutustu kaikessa rauhassa niihin ja laita, niin halutessasi; niistä tietoa eteenpäin omissa verkostoissasi. Lämmin kiitos avustasi, sillä vain yhdessä toimien olemme enemmän. Vaikka monesta asiasta oltaisiinkin eri mieltä.

Kolmas avainpariskunta; lakisääteisten sosiaalivakuutusten muovaamisessa vakuutusalaa suosivaksi.

Tuossa Suomi 2017 verkoston mobiiliflaijeri – sarjan numero neljässä; kerrotaan työntekijäpuolen mandaattia (SAK/SDP-akselia) pitkään edustaneesta pariskunnasta, jolla on ollut ja on edelleen paljon valtaa; muun muassa vakuutuslääkärien synnyttämiin ja paljon kohua aiheuttaneisiin tapauksiin. Kyse on vuositasolla miljardien eurojen liiketoiminta-alueesta, josta käytetään harmittomalta vaikuttavaa sosiaalivakuutus – termiä

Hyvää asiassa on se, että tulevissa presidentinvaaleissa ehdolla on ainakin kaksi sellaista henkilöä, jotka ymmärtävät, mistä kaikesta (vuosina 2003 – 2007 voimaansaatetussa) kahden lääkärin loukku – lakipaketissa olikaan kysymys?

Toinen heistä on kuvakoosteessa oleva; entinen sosiaali- ja terveysministeri Tuula Haatainen/sd. ja toinen taas on entinen pääministeri Matti Vanhanen/kesk.

Eikä tässä kaikki.

Aika näyttää sen, että tuleeko yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen kehitetyistä mobiiliflaijereista yhtä suosittuja kuin esimerkiksi mobiililaitteiden maailmaan luoduista meemeistä. Noista nasakoista kuvien ja lyhyiden tekstien yhdistelmistä.

Nimittäin. Yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen kehitetty mobiiliflaijeri on myös helppoa ladata omalle tabletillesi tai älypuhelimellesi. Jolloin se on nopeasti edelleen jaettavissa; esimerkiksi omalle verkostollesi. Myös omilla saatesanoillasi varustettuna. Jos, niin haluat.

Lämmin kiitos avustasi. Ja hyvää uutta vuotta 2018 Sinulle ja läheisillesi!

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, ay-liike, korporatismi, korruptio, maan tapa, Perustuslaki, politiikka, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.