Totuusleikkurointi 5

Taas on syntynyt gallup-lukujen totuusleikkuroinnin historiaa! Hallituspuolueiden kannatus on tippunut ensimmäisen kerran alle 24 prosentin!

Mielenkiintoista on seurata Paavo Väyrysen kansalaispuolueen gallup-taivalta. Milloin se pääsee gallup-mittauksessa pois Muut – karsinasta?

Monelle suomalaiselle on ollut yllätys, kuinka ohuella kannatuksella meitä lopulta hallitaan?

Yhteiskuntarauhan kannalta lienee tärkeintä se, että äänestysprosentti eduskuntavaaleissa ei pääse tippumaan alle 60 prosentin?.

Nimittäin. Suomalaisten äänioikeutettujen määrä on noin 4,4 miljoonaa, niin 40 prosentin epävarmojen osuus äänioikeutetuista tarkoittaa sitä, että eduskuntavaalien äänestäjämarkkinoilla on saatavilla noin 1,8 miljoonan äänen jättipotti!

Tässä tuohon potentiaaliin liittyen; kolme Suomi 2017-artikkelia:

1. Keskustan syöksykierre vakiintumassa?
Keskustan todellinen kannatus jo alle 10 prosentin! –
Julkaistu joulukuu 15, 2017

2. Sinisten syntyhistoria edelleen pimennossa?
Suomi 100 vuotta ja 3 päivää –
Julkaistu joulukuu 9, 2017

3. Evan hiljainen vallankumous sittenkin etenemässä?
Totuusleikkurointi 4 –
Julkaistu lokakuu 26, 2017

Eikä tuossa kaikki.

Mikseivät viralliset tiedotusvälineet uskalla; vieläkään, kertoa puolueiden totuusleikkuroituja eli niiden todellisia kannatusprosentteja?

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): apparaatti, apparatismi, apparatsikki, maan tapa, mediasensuuri, politiikka, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.