Totuusleikkurointi 5

Taas on syntynyt gallup-lukujen totuusleikkuroinnin historiaa! Hallituspuolueiden kannatus on tippunut ensimmäisen kerran alle 24 prosentin!

Mielenkiintoista on seurata Paavo Väyrysen kansalaispuolueen gallup-taivalta. Milloin se pääsee gallup-mittauksessa pois Muut – karsinasta?

Monelle suomalaiselle on ollut yllätys, kuinka ohuella kannatuksella meitä lopulta hallitaan?

Yhteiskuntarauhan kannalta lienee tärkeintä se, että äänestysprosentti eduskuntavaaleissa ei pääse tippumaan alle 60 prosentin?.

Nimittäin. Suomalaisten äänioikeutettujen määrä on noin 4,4 miljoonaa, niin 40 prosentin epävarmojen osuus äänioikeutetuista tarkoittaa sitä, että eduskuntavaalien äänestäjämarkkinoilla on saatavilla noin 1,8 miljoonan äänen jättipotti!

Tässä tuohon potentiaaliin liittyen; kolme Suomi 2017-artikkelia:

1. Keskustan syöksykierre vakiintumassa?
Keskustan todellinen kannatus jo alle 10 prosentin! –
Julkaistu joulukuu 15, 2017

2. Sinisten syntyhistoria edelleen pimennossa?
Suomi 100 vuotta ja 3 päivää –
Julkaistu joulukuu 9, 2017

3. Evan hiljainen vallankumous sittenkin etenemässä?
Totuusleikkurointi 4 –
Julkaistu lokakuu 26, 2017

Eikä tuossa kaikki.

Mikseivät viralliset tiedotusvälineet uskalla; vieläkään, kertoa puolueiden totuusleikkuroituja eli niiden todellisia kannatusprosentteja?

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): apparaatti, apparatismi, apparatsikki, maan tapa, mediasensuuri, politiikka, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.