Vakuutuslääkärikeskusteluun vihdoinkin vauhtia?

Lokakuun 2017 alussa; Finanssiala ry (vahinkovakuutusyhtiöiden erittäin vaikutusvaltainen lobbaus- eli etujärjestö) peräänkuulutti uusia pyöreän pöydän neuvotteluja, koskien vakuutuslääkäreitä. Ajatus on mitä kannatettavin, kunhan mukaan saadaan myös päivänvaloa tähän asti vältelleet vakuutuslakimiehet.

Pyöreään pöytään myös vakuutuslakimiehet –
Julkaistu lokakuu 13, 2017

Parhaiten iso kuva aukeaa, jos ja kun vakuutusala julkaisee ensin oman puutelistansa vakuutuslääkärijärjestelmästä. Sen jälkeen on helpompi kasata; tarkasti ajan tasalla oleva ison kuvan puutelista, jossa mukana ovat myös potilaiden/vakuutettujen huomiot.

Miksei potilaiden/vakuutettujen huomioilla /ehdotuksilla ole ollut mitään painoarvoa?

Kenellä on todellinen valta sosiaalivakuutusten (= lakisääteiset vakuutukset ja sosiaaliturva) saralla?

Mielenkiintoista on nyt seurata, miten isoksi päättäjämme uskaltavat antaa eron ; vakuutuslääkäri- ja vakuutuslakimiesasioissa; virallisen todellisuuden ja todellisen todellisuuden välillä kasvaa.

Eikä tuossa kaikki.

Oletko Sinäkin tahollasi fundeerannut? Miksei syyskuussa 2017 Yleltä tulleeseen ”Voiko vakuutuslääkäriin luottaa?” – ohjelmaan ole tullut jo jatkoa?

Eli onko vakuutuslääkäri – aihe sittenkin tabu? Varsinkin, jos ajatellaan; ihan oikeasti, avoimen vuoropuhelun läpikäymistä.

Uskaltaako vuonna 2018 potilaiden/vakuutettujen aseman korjaamista vaatinut; entinen oikeusministeri Johannes Koskinen/sd. avata jo suunsa?

* * * *

– Artikkelin linkit luettavissa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, ay-liike, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, potilasjärjestöt, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.