Vakuutuslääkärikeskusteluun vihdoinkin vauhtia?

Lokakuun 2017 alussa; Finanssiala ry (vahinkovakuutusyhtiöiden erittäin vaikutusvaltainen lobbaus- eli etujärjestö) peräänkuulutti uusia pyöreän pöydän neuvotteluja, koskien vakuutuslääkäreitä. Ajatus on mitä kannatettavin, kunhan mukaan saadaan myös päivänvaloa tähän asti vältelleet vakuutuslakimiehet.

Pyöreään pöytään myös vakuutuslakimiehet –
Julkaistu lokakuu 13, 2017

Parhaiten iso kuva aukeaa, jos ja kun vakuutusala julkaisee ensin oman puutelistansa vakuutuslääkärijärjestelmästä. Sen jälkeen on helpompi kasata; tarkasti ajan tasalla oleva ison kuvan puutelista, jossa mukana ovat myös potilaiden/vakuutettujen huomiot.

Miksei potilaiden/vakuutettujen huomioilla /ehdotuksilla ole ollut mitään painoarvoa?

Kenellä on todellinen valta sosiaalivakuutusten (= lakisääteiset vakuutukset ja sosiaaliturva) saralla?

Mielenkiintoista on nyt seurata, miten isoksi päättäjämme uskaltavat antaa eron ; vakuutuslääkäri- ja vakuutuslakimiesasioissa; virallisen todellisuuden ja todellisen todellisuuden välillä kasvaa.

Eikä tuossa kaikki.

Oletko Sinäkin tahollasi fundeerannut? Miksei syyskuussa 2017 Yleltä tulleeseen ”Voiko vakuutuslääkäriin luottaa?” – ohjelmaan ole tullut jo jatkoa?

Eli onko vakuutuslääkäri – aihe sittenkin tabu? Varsinkin, jos ajatellaan; ihan oikeasti, avoimen vuoropuhelun läpikäymistä.

Uskaltaako vuonna 2018 potilaiden/vakuutettujen aseman korjaamista vaatinut; entinen oikeusministeri Johannes Koskinen/sd. avata jo suunsa?

* * * *

– Artikkelin linkit luettavissa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, ay-liike, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, potilasjärjestöt, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.