#vakuutuslakimiehet #vakuutuslääketiede #vakuutuslääkärit

Keskiviikkona 29.11.2017 järjestettiin Helsingissä vakuutuslääkärijärjestelmää koskeva seminaari. Kutsuttuina olivat Twitteristä ja internetistä saatujen tietojen mukaan kaikki kansanedustajat. Jolloin tilaisuuden todellinen luonne oli vakuutusalan lobbaus.

”Vakuutuslääkäri-teemasta keskusteltiin keskiviikkoiltana kansanedustajille suunnatussa tilaisuudessa, jonka järjestimme yhteistyössä Finanssiala ry:n, Tapaturmavakuutuskeskuksen ja Vakuutuskeskuksen kanssa.

Tilaisuuden tavoitteena oli rakentaa vuoropuhelua sekä tuoda esiin eri toimijoiden näkökulmia etuuksien myöntämisen menettelyihin ja vakuutuslääkäreiden rooliin viime hallituskaudella tehtyjen uudistusten pohjalta.

Tilaisuudessa kuultiin puheenvuorot Vakuutuslääkäriyhdistyksen, Lääkäriliiton sekä sosiaali- ja terveysministeriön edustajilta.”
Lähde: Tela ry 1.12.2017

Vakuutuslääkärit – lobbaustilaisuus maalittaakin isoimman vastuun vakuutuslakimiehille!

Toivottavasti vastaavia tilaisuuksia järjestetään myös potilaille/vakuutetuille ja heidän lähiomaisilleen. Ympäri Suomen. Avoimesti vuoropuhelua käyden.

Myös vakuutuslakimiehet mukaan päivänvalossa tapahtuvaan vuoropuheluun.

Näin toimien monet epäselvät kohdat tarkentuisivat kasvokkain ja ilman välikäsiä tapahtuvan vuoropuhelun kautta. Samalla, kun vakuutuslääkärijärjestelmän toiminnan keskipisteessä oleva vakuutuslääketiede saadaan viimeinkin kaikille suomalaisille tutuksi. Joka kotiin lähetettävän ja myös internetistä löytyvän tietopaketin avulla.

29.11.2017 vakuutuslääkärit – lobbaustilaisuudessa esitetty materiaali löytyy esimerkiksi Tela ry:n eli Työeläkevakuuttajien nettisivuilta
Vakuutuslääkäri ei hoida sairautta, vaan arvioi oikeutta laissa mainittuun etuuteen” – otsikon alta sekä Finanssiala ry:n eli vahinkovakuutusyhtiöiden lobbausjärjestön nettisivuilta:
”Vakuutuslääkärit infografiikka 23.11.2017”

HUOM!
Mikäli linkit ovat lakanneet toimimasta, niin tee uusi haku otsikon nimellä.

Vaikka vakuutusala käytti 29.11.2017 tilaisuudesta seminaari-nimeä, niin todellisessa todellisuudessa vakuutusala lobbaa; näiden kahden lakialoitteen pysäyttämiseksi eduskunnan valiokuntakäsittelyihin, jotka olivat olleet juuri eduskunnan lähetekeskustelussa 23.11.2017:

LA 75/2017 vpLakialoite laiksi työtapaturma- ja ammattitautilain 121 §:n ja vakuutusoikeudesta annetun lain muuttamisesta
LA 92/2017 vpLakialoite laiksi työtapaturma- ja ammattitautilain 121 §:n muuttamisesta sekä eräiksi siihen liittyviksi laeiksi

Molempien lakialoitteiden tekstit ja allekirjoittajat löytyvät hakukoneita hurauttelemalla. Molempien lakialoitteiden lähetekeskustelu käytiin samanaikaisesti. Niistä tietolinkki seuraavaksi:

Pöytäkirjan asiakohta PTK 123/2017 vp Täysistunto
Torstai 23.11.2017 klo 16.00—19.30
7 Lakialoite laiksi työtapaturma- ja ammattitautilain 121 §:n ja vakuutusoikeudesta annetun lain muuttamisesta

Lakialoite LA 75/2017 vp Lähetekeskustelu
Molemmista lakialoitteista käydyt puheenvuorot löydät eduskunnan osoitteesta:
https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/PoytakirjaAsiakohta/Sivut/PTK_123+2017+7.aspx
HUOM!
Mikä mikäli linkki asiakirjaan on katkennut, niin tee uusi haku asiakirjan nimellä.

Tai lataa puheenvuorot Suomi 2017 verkoston talteen ottamina tästä .pdf – tiedostosta, jonka lopussa avointa ohjausta ison kuvan tarkasteluun:

Lakialoite 24112017_Lähetekeskustelu puheenvuorot_LA 75_2017_laiksi työtapaturma- ja ammattitautilain 121 §n muuttamisesta_Jari Ronkainen_Vakuutuslääkärit_Totuusvelvoite

Eikä tässä kaikki.

Tässä lakialoitteiden tekstiosiot .pdf-muodossa sisältäen kirjavinkin lainsäädäntövallan todellisest todellisuudesta:

Lakialoite 27102017_Tekstiosio_LA 75_2017_laiksi työtapaturma- ja ammattitautilain 121 §n muuttamisesta_Jari Ronkainen_Vakuutuslääkärit_Totuusvelvoite

Lakialoite 17112017_Tekstiosio_LA 92_2017_laiksi työtapaturma- ja ammattitautilain 121 §n muuttamisesta_Sanna Lauslahti_Vakuutuslääkärit_Totuusvelvoite

Lobbaustilaisuuden Twitter – keskusteluissa; Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) Vesa Rantahalvari herätti taas kerran henkiin; jo vuonna 2013 tyrmätyn vakuutusalan idean. Vain HUOM! vakuutuslääkäri voi ottaa kantaa potilaan/vakuutetun työkyvyttömyyteen!

Näin toimien valtaosa valituksen aiheista saataisiin poistettua! Kerralla.

Eikä tässä vielä kaikki.

Pitkän tähtäimen suunnitelmassa on muun muassa finanssi- ja vakuutusalan etujärjestöillä muutakin. Muodollisesti Elinkeinoelämän valtuuskunnan (EVA) kautta eetteriin lähetetyssä ja kokoomuksen ex-kansanedustaja Kimmo Sasin muovaamassa esityksessä perustuslain 124 pykälä halutaan poistettavaksi!

Siitä tilannekuvakatsausta Suomi 2017 – blogin Kimmosasilaiset – artikkelissa.

Päätavoitteena on poistaa ”esteet” perustuslain tarkoittamalle julkisen vallan käytölle yksityisesti omistetuissa yrityksissä. Esimerkiksi lakisääteisiä vakuutuksia ja sosiaaliturvaa koskien. Käynnissä olevaa sote-uudistusta ollenkaan väheksymättä.

Jolloin esimerkiksi; erittäin merkittävää julkista valtaa käyttävien vakuutuslääkärien toimintaa voitaisiin piilottaa uudelleen. Päivänvalolta, tähän asti, visusti piilossa pysyneiden vakuutuslakimiesten toiminnasta vihjaisemattakaan.

Tästä linkistä aiheesta käytävään keskusteluun Suomi 2017 Twitterissä.

Kuinka tuo ylivertaisessa asemassa oleva osapuoli eli vakuutusala noudattaa oikeuden sekä laillisuusvalvojien tekemiä päätöksiä? Jää nyt vain nähtäväksi. Ellei joku pienten ihmisten puolella oleva toimija jaksa lähteä vääntämään siitä, että noita oikeuden antamia ja lainvoimaisia päätöksiä tulee myös noudattaa. Täysimääräisesti. Vaadittuja tietoja myös päivittäen.

Eli se osapuoli, jolla ovat vakuutusrahat voittaa halutessaan aina. Myös sen suhteen, mikä on näiden asioiden virallinen todellisuus.

* * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, korporatismi, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, Suomen ihmisoikeustilanne, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.