Mobiiliflaijeri numero 1

Oheisena Suomi 2017 verkoston kehittämä mobiiliflaijeri. Se sopii nykyajan sähkösanoma-tyyppiseen tiedonvälitykseen.

Mobiiliflaijeri on helppoa ladata omalle tabletillesi tai älypuhelimellesi. Jolloin se on nopeasti jaettavissa; edelleen esimerkiksi omalle verkostollesi. Myös omilla saatesanoillasi varustettuna.

Löydät kaikki tulevat Suomi 2017 verkoston mobiiliflaijeri – sarjan numerot > tästä linkistä. Tutustu kaikessa rauhassa niihin ja laita, niin halutessasi; niistä tietoa eteenpäin omissa verkostoissasi. Lämmin kiitos avustasi, sillä vain yhdessä toimien olemme enemmän. Vaikka monesta asiasta oltaisiinkin eri mieltä.

Tässä mobiiliflaijeri numero yhdessä; kerrotaan joulukuun 2017 Eeva-lehdestä. Josta löytyy lisätietoa muun muassa pysyvän vammautumisen ja vakuutuslääketieteen vaikutuksista tosielämään. Lämmin kiitos; tästä lehtijutusta vinkin antaneelle henkilölle.

Mobiiliflaijeri on A6-arkkikokoon sovitettu tietoisku.

Toivotaan, että Eeva-lehden esille nostamasta ja lakisääteiseen vakuutusalaan liittyvästä aiheesta saadaan kattava vuoropuhelu aikaiseksi. Myös eri osapuolet kasvokkain saman pöydän ääressä istuen ja/tai samassa suorassa tv/radio-lähetyksessä toisiaan tavaten. Useammankin kerran.

Odotusaikana kannattaa tutustua tarkasti; ainakin tuohon Eeva-lehden kertomaan tosielämän tapaukseen. Lehti löytyy luettavaksesi hyvin varustetuista kirjastoista. Tai voit ostaa lehden omaksesi lähimmästä Lehtipisteestä.

Toivottavasti tuo joulukuun 2017; Eeva-lehden esille nostama; tapaus Anu Wacklin saa osakseen maksimaalista julkisuutta. Hänen tapauksensa ei ole varmasti yksittäistapaus. Upeaa, kun myös lääkärinä toiminut henkilö on uskaltautunut; oman tapauksensa kanssa julkisuuteen! Kertoen myös sen, miten hän on yrittänyt selviytyä loppuelämän muuttaneesta vammautumisestaan.

Jutussa kerrotaan myös potilaiden/vakuutettujen kohtaamasta todellisesta todellisuudesta, kun syy-yhteys vammoihin kiistetään. On aika karua luettavaa. Taas kerran. Joten toivottavasti mahdollisimman moni aihetta tunteva löytää ja lukee jutun.

* * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): Perustuslaki, Suomen ihmisoikeustilanne, vakuutuslääkäri Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.