Totuusleikkurointi 3

Tällä hetkellä vaaleissa äänioikeutettujen määrä Suomessa on noin 4,4 miljoonaa. (Lähde: Oikeusministeriö > Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset » 2017 » Kuntavaalit 9.4.2017).

Eri vaaleissa jättää äänestämättä noin 30 – 60 prosenttia äänioikeutetuista:
Suurimman eli nukkuvien puolueen 30 prosenttia = 1 320 000 äänioikeutettua.
Suurimman eli nukkuvien puolueen 60 prosenttia = 2 640 000 äänioikeutettua.

Joten yksittäistapauksista ei ole näissäkään asioissa kysymys.

Tällä hetkellä SOT-hallituksella on edelleen; eduskunnassa paikkalukuun perustuva enemmistö. Kuitenkin totuusleikkuroitujen gallup-lukujen valossa tilanne on toisin.

Hallituksella lokakuussa 2017 alle 25 prosentin kannatus!

Mielenkiintoista onkin nyt seurata, että miten pitkään Suomessa gallup-lukujen virallisen todellisuuden ja todellisen todellisuuden välisistä eroista vaietaan?

Eikä tässä kaikki.

Se ihmetyttää, että alhaisin äänestysprosentti on Suomessa ollut jostain syystä eurovaaleissa.

Tuo prosenttiluku on aivan jotain muuta, kuin on esimerkiksi Eurobarometrissä Euroopan unionin kannatusprosentiksi suomalaisille vuosien ajan saatu.

Eikä tässä vielä kaikki.

Ajetaanko Helsingissä 11.10.2017 järjestettävässä EU-symposiumissa työmarkkina- ja etujärjestöjen toimesta Suomea ja suomalaisia, entistä syvemmälle EU-liitovaltion ytimiin?

Hallituksen peesatessa tyytyväisenä ja hiljaisena taustalla, koska juuri nyt SOT – hallituksen hallitusohjelman 2015 tiukaksi luonnehditut EU-linjaukset; uhkaavat pitäessään, kaataa horisontissa häämöttävät ja ministeri- sekä avustajaurien jälkeiset sokerihuurrutetut hillotolpat. Eikä tuossa mitään. Näinhän se maailma ja Suomi jatkossakin pyörivät. Elleivät äänestäjät muuta halua.

Ja sekin on hyvä muistaa, ettei Suomeakaan isosti mediassa toitotetuilla gallup-prosenteilla johdeta. Vaan pienesti mediassa toitotetuilla suhteilla ja maksimaalisesti kohdistetuilla vaali – sekä puoluerahoituksilla. Sekä niihin pohjautuvien, yli puolue -, etujärjestö – ja aaterajojen ulottuvien; koeponnistettujen sisäpiirien sutki sisko – ja hyvä veli – verkostojen avulla.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparaatti, apparatismi, apparatsikki, EU, politiikka, populismi, populisti, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.