Totuusleikkurointi 2

Tällä hetkellä vaaleissa äänioikeutettujen määrä Suomessa on noin 4,4 miljoonaa. (Lähde: Oikeusministeriö > Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset » 2017 » Kuntavaalit 9.4.2017).

Eri vaaleissa jättää äänestämättä noin 30 – 60 prosenttia äänioikeutetuista:

Suurimman eli nukkuvien puolueen 30 prosenttia = 1 320 000 äänioikeutettua
Suurimman eli nukkuvien puolueen 60 prosenttia = 2 640 000 äänioikeutettua

Alhaisin äänestysprosentti on ollut jostain syystä eurovaaleissa. Miksi siis hallituksen toimesta Suomea ja suomalaisia ajetaan; pala palalta, entistä syvemmälle EU-liitovaltion ytimiin?

Osan selittää se, että tällä hetkellä hallituksella on eduskunnassa paikkalukuun perustuva enemmistö. Kuitenkin totuusleikkuroitujen gallup-lukujen valossa tilanne on toisin.

Hallituksella kesäkuussa 2017 reilusti alle 30 prosentin kannatus!

Erityisen mielenkiintoista on nyt seurata, minkälaisen hajonnan puolueiden kannatusprosentteihin tekee Paavo Väyrynen kansalaispuolueensa kanssa? Ja rupeaako hänen ekosysteeminsä puhumaan EU-liittovaltioon liittyvistä asioista ja henkilöistä avoimesti? Kuten termeillä federalisti ja federalismi sekä mitä kyseisillä termeillä Suomen poliittisissa keskusteluissa tarkoitetaan? Entä ketkä kaikki päättäjistämme (poliitikot, virkamiehet, päätoimittajat) ovat EU-federalisteja?

Avainkysymyksenä lienee se, että voiko suomalainen salakiihkeä EU-federalisti olla isänmaan ja suomalaisten asialla? Ja mihin näyttöihin ja arvopohjiin perustuen?

Joten tulevien edustakuntavaalien 2019 tai jopa aiemmin; yksi kärkiaiheista löytyy tästä Suomi 2017 – linkistä > Suomi Euroopan unionissa 2017

Eikä tässä kaikki.

Mielenkiintoista on seurata, että nouseeko SuomiAreena 2017 – tapahtumassa (10.- 14.7.2017) Porissa, EU-asiat keskustelujen kuumimmaksi aiheeksi, niin kaikille avoimissa yleisötilaisuuksissa kuin yleisöltä suljetuissa VIP – tilaisuuksissa?

Eikä tässä vielä kaikki.

Entä miten ja kenen toimesta, kerrotaan eri urheilulajeja seuraavalle niin sanotulle suurelle yleisölle, EU-liittovaltiomallista se, että EU – liittovaltion edetessä, kansallisvaltioihin perustuvat maajoukkueet lopetetaan?

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): apparaatti, apparatismi, apparatsikki, politiikka, populismi, populisti Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.