Perussuomalaiset 2

Kesäkuussa perussuomalaisilla on valittuna, näillä näkymin, uusi puoluejohto ja uusia ministerinimiä hallituksessa. Tuore oikeusministerin eropyyntö (12.4.2017) hämmentää hallituskuvioita ja puolueen puheenjohtajan valintaa. Kuin myös nähtävästi hidastaa oikeuskanslerin valintaa.

Klikkaamalla artikkelin kuvakoosteita hiirelläsi tai täppäämällä mobiilaitettasi sormellasi, saat kuvakoosteet ruudullesi tarkempana. Halutessasi lukea artikkelin kokonaisuudessa, tee haku internetiin uutisen otsikolla.

Minkälaista toimintalinjaa puheenjohtajaehdokkaat perussuomalaisille ajavat?

Hyvin vähän on ollut tietoa uutisvirrasta siitä, että minkälaista toimintalinjausta perussuomalaisille ehdottavat puheenjohtajaehdokkaina olevat, kansanedustajat Veera Ruoho ja Leena Meri?

SISÄLLYSLUETTELO
Eroava oikeusministeri esittelee uuden oikeuskanslerin
Perussuomalaiset ovat viimeinen oljenkorsi
On Sovittu Että (OSE) – järjestelmä
Vaasan yliopiston tutkimus piilokorruptiosta

EROAVA OIKEUSMINISTERI ESITTELEE UUDEN OIKEUSKANSLERIN
Entä, joko Suomen todellinen hallintamuoto ja todelliset hallitsijat ovat tulossa viimein meille kaikille suomalaisille tutuksi sekä tiedossa olevat perustuslain vastaisuudet korjattua? Tuo edellä mainittu ison kuvan avaaminen hankaloituu huomattavasti, jos perussuomalaiset luopuvat oikeusministerin salkusta.

Jymyuutinen, joka ei ole vielä 20.4.2017 aamupäivällä ylittänyt valtakunnallista uutiskynnystä!

Tämä kaikki tässä artikkelissa kerrottu riippuu myös siitä. kenestä tulee oikeuskansleri Jaakko Jonkan siirtyessä eläkkeelle. Oikeusministerin Jari Lindströmin/ps  esitys uudesta oikeuskanslerista piti tulla julki tänään torstaina. Uutistietojen mukaan esityksen antaminen on siirretty ensi viikkoon:

”Oikeuskanslerin virkaan haki yhteensä yhdeksän ihmistä. Heidän joukossaan olivat muun muassa alivaltiosihteeri Tuomas Pöysti, apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin ja oikeusneuvos Mikko Puumalainen. Myös Turun yliopiston professorit Veli-Pekka Viljanen ja Raimo Siltala hakivat virkaa. Muut hakijat olivat oikeuskanslerinviraston kansliapäällikkö Kimmo Hakonen, hovioikeudenneuvos Jukka Lindstedt, valiokuntaneuvos Matti Marttunen ja oikeuskanslerinviraston esittelijäneuvos Maija Salo.

Valtioneuvoston oikeuskansleri ja eduskunnan oikeusasiamies ovat ylimpiä laillisuusvalvojia Suomessa. Oikeuskansleri valvoo hallituksen ja ministeriöiden sekä presidentin virkatoimien laillisuutta. Hän valvoo myös, että tuomioistuimet, viranomaiset ja virkamiehet sekä muut julkista tehtävää hoitavat noudattavat lakia. Lisäksi oikeuskanslerilla on asianajajien valvontaan liittyviä tehtäviä.”
Lähde: Ilkka/STT 19.4.2017 > Hallitus otti aikalisän oikeuskanslerin valinnassa – esitys vedettiin pois viime metreillä

PERUSSUOMALAISET OVAT VIIMEINEN OLJENKORSI
Kysymys tässä kaikessa perussuomalaisiin liittyvässä kirjoittelussa on ollut myös siitä, että miten isoksi päättäjämme uskaltavat antaa eron kasvaa, kun vastakkain ovat virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus.

Tuossa linkissä oleva tilannekuvakatsaus vahvistaa sen jättimäisen markkinaraon johon perussuomalaiset tieto-taidoillaan ovat jo osuneet. Nyt on kyse siitä, että uskaltavatko edes perussuomalaiset uuden puoluejohdon toimesta avata kafkamaisen ja mafiamaisen kokonaisuuden?

Mikäli oikeusministeri ja puolue oikeusministeriössä vaihtuvat, niin nämä perussuomalaisten vakuutuslääkärijärjestelmää ja vakuutusoikeutta koskevat ehdotukset ohjataan sivuraiteille. Taas kerran.

Perussuomalaiset ovat viimeinen oljenkorsi tarkoittaa sitä, että kaikki muut eduskuntapuolueet ovat olleet jo hallituksessa. Useampaankin kertaan. Eikä mitään todellisia korjauksia olemassa olevaan ja päättäjien hyvin tiedossa olevaan tilanteeseen ole tapahtunut.

ON SOVITTU ETTÄ (OSE) – JÄRJESTELMÄ
Virallisten tiedotusvälineiden synnyttämässä uutisvirrassa on vilahdellut parin viime vuoden aikana termi > korporatiivinen järjestelmä

Ja se on ilahduttava asia. Mistä kaikesta mahtaa olla kyse?

Yhdestä asiasta voi olla kuitenkin varma.

Jos perussuomalaiset lähtevät uuden puoluejohdon myötä viimeinkin avaamaan ja korjaamaan tämän kokonaisuuden epäkohtia sekä perustuslain vastaisuuksia, niin he tulevat luoneeksi itselleen kaikkien aikojen reseptin vaalimenestykseen.

Nukkuvien puolueen ja eri vaalien 30 – 60 prosentin osuudessa avautuu pitkäkestoisen vaalimenestyksen siemensäkki! Muillakin aiheilla kuin pelkästään maahanmuuttovastaisuudella.

Esimerkiksi kuntavaalien 2017 noin 1,8 miljoonan nukkuvan äänestäjän joukosta saa helposti 200 – 400 000 äänestäjää liikkeelle, kun seuraavat eduskuntavaalit pidetään. Ensimmäisiä maakuntavaaleja unohtamatta.

Toisaalta riittääkö edes perussuomalaisten uudella johdolla rohkeutta lähteä haastamaan näin isokokoista, mafiamaista ja erittäin vaikutusvaltaista valtakoneistoa?

Valitsevatko hekin vihreiden, rkp:n, kristillisten ja vasemmistoliiton vakaan vaikenemisen taktiikan? Ja heittäytyvät pysyvästi mukaan keskustan, kokoomuksen ja sdp:n ylläpitämään kafkamaiseen kyykytyskoneistoon sekä oman loppuelämän jatkuvaan nousujohteiseen uraputkeen?

Siitä perustietoa tästä avoimesta linkkauksesta lisää:

– Korporatismi –
”Suomessahan on yhteiskunnallisesti katsottuna kahdenlaista totuutta. Virallista ja todellista. Kovaa kansallista korporatismia ei pidä sekoittaman konsensukseen. Tieteen termipankin määritelmäkorporatismista. Jota myös korporativismiksi kutsutaan.

Suomen todellinen hallintamuoto ja hallitsijat ovat valtaosalle meistä edelleen täysin tuntemattomia. Yllättäen myös monille tv:stäkin tutuille hahmoille. Onneksi Isokallion Kalle muodostaa piristävän poikkeuksen.”

Lue lisää Suomi 2017-blogista:
https://suomi2017.wordpress.com/2013/09/23/korporatismi/

VAASAN YLIOPISTON TUTKIMUS PIILOKORRUPTIOSTA
Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa sitä tarvitse korjata. Saatikka korvata.

Perussuomalaisten lisäksi viimeinen oljenkorsi todellisiin korjauksiin Suomen valtarakenteissa on tässä Vaasan yliopiston syksyllä 2016 käynnistyneessä tutkimuksessa.

Paljastuuko virallisen todellisuuden ja todellisen todellisuuden välinen ero?

 
Toivotaan, että aiheesta saadaan kattava ison kuvan katsaus. Etenkin virallisten ja valtakunnallisten tiedotusvälineiden toimesta.

Samalla kun ehken kullaan, mitä mieltä uusi oikeuskansleri on siitä, että vuosittaisella miljardien eurojen lakisääteisellä liiketoiminta-alueella tosiasiallista lainsäädäntö-, toimeenpano – ja tuomiovaltaa käyttävät samat henkilöt ja organisaatiot?

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa, artikkelin julkaisun hetkellä –

 

 

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, politiikka, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.