Vakuutusoikeus maksulliseksi!

Tässä alla olevassa; esillenostossa tuoretta tietoa, muun muassa kirjallisesti ja suljetusti toimivasta vakuutusoikeusjärjestelmästä. Toivottavasti tämä alla oleva mielipide-kirjoitus; saavuttaa maksimaalisen julkisuuden. Joko tiesit tämän? Suunnitellut hinnankorotukset 250 prosenttia!? Tai jopa 500 prosenttia!?

"HÄLYTYS! – Vakuutusoikeus muuttumassa maksulliseksi?" Tästä > linkistä

”HÄLYTYS! – Vakuutusoikeus muuttumassa maksulliseksi?” Tästä > linkistä

Muutamia kysymyksiä pohdintojen pohjaksi:
Mitä kaikkea muuta; hiljaisuudessa edenneen hankkeen taakse piiloutuu?
Miksi oppositiokin on ollut asiasta hiljaa?
Eivätkö tiedotusvälineetkään ole huomanneet yhteiskunnallisesti merkittävää asiaa?

Tutustu aiheeseen kaikessa rauhassa ja laita kohteliaimmin tuota Älä Sairastu Vakavasti – blogin linkkiä, niin halutessasi, laajaan levitykseen omissa verkostoissasi. Omien huomioidesi kera. Kiitos avustasi. Vain yhdessä toimien; voimme saada tästä asiasta selville enemmän.

Älä Sairastu Vakavasti – blogissa ja Facebookin ryhmissä voit myös kommentoida sekä keskustella tästä aiheesta lisää. Blogissa lisää monia mielenkiintoisia aiheita.
Tästä blogin etusivulle >>> http://ala-sairastu-vakavasti.blogspot.fi/

Liity mukaan kasvavaan tiedon- ja kokemusten vaihtoverkostoon. Yli puolue-, aate-, yhdistys- ja diagnoosirajojen.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa, artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): Suomen ihmisoikeustilanne, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.