Vakuutusmafia vallitsee Suomessa

Artikkelin ”Vakuutusmafia vallitsee Suomessa” – nimi on napattu; 2011-2015 eduskunnan varapuhemiehenä toimineen, perussuomalaisten kansanedustajan Anssi Joutsenlahden blogista. Ja koska suomalainen ei usko ennen kuin näkee, niin tässä vielä kuvakaappaus.

Erittäin pienelle jäänyt kirjoitus myös Uusi Suomi puheenvuorossa.

Erittäin pienelle jäänyt; erinomainen kirjoitus myös Uusi Suomi puheenvuorossa.

Ongelmien ytimiin osuvat kirjoitukset ovat kirjoitettu 4.11.2010 ja 5.11.2010. Miten monta uutisointia Sinä löydät tästä aiheesta tiedotusvälineistä? Itse en löytänyt yhtään.

OIKEUSVALTION ESIIN NOUSUA ODOTELLESSA
Lyhyesti hallituspuolueista. Perussuomalaiset ovat parhaillaan melkoisen tykityksen kohteena.  Keskusta ja kokoomus ovat taas hallintarekisteriasian suhteen yhä kuumemmassa pakkoraossa. Kenen tarjoilema totuus voittaa?

Varsinkin, jos huomioon otetaan pääministeri Juha Sipilän/kesk. avaamattomat sidonnaisuudet (Iltalehti 11.6.2015”Odotitko Sipilän omaisuustietoja?”) ja valtiovarainministeri Alexander Stubbin/kok. yhä isommiksi kasvavat vaalirahoitusjalanjälkien varjot.  Joten onko kokoomuksen julistama; korjausliike muuttunut sadonkorjausliikkeeksi? Keskustan Suomi Kuntoon; Saldot Kuntoon?

Edustamani ”toimialan” kannalta ratkaisevaa on se, että kääntävätkö myös perussuomalaiset selkänsä ja kanninkkansa ”Vakuutusmafia vallitsee Suomessa” – asiakokonaisuuden suhteen?

Vuosien 2011 – 2015 eduskunnassa annettujen näyttöjen suhteen vakuutusmafia – tietoa perussuomalaisilla kyllä on. Ja sitä on valtavasti. Turuilta ja toreilta sitä on tullut valtavasti. Tosin hallitusohjelma on vakuutusmafiaa koskevien asioiden suhteen tyhjää. Eikä työmarkkinajärjestöjä, joiden vallassa asiakokonaisuus pitkälle on ollut, vakuutusmafia tunnu kiinnostavan pätkääkään!

Mafia sanaa olen pyrkinyt pitkään välttämään. Vaan pakkohan se on alkaa uskomaan. Uskomattomalta tuntuu, ettei laillisuusvalvojia; tiedotusvälineitä, politiikkoja ja virkamiehiä tunnu kiinnostavan se, etteivät lakisääteisiä vakuutuksia hoitavat vahinkovakuutus- ja  työeläkeyhtiöt sekä -laitokset noudata hallinto-oikeuksien päätöksiä!

Kyseessä vakuutuslääkäreihin ja vakuutuslakimiehiin kohdistuvat korkeimman hallinto-oikeuden ja Helsingin hallinto-oikeuden antamat lainvoimaiset päätökset. Ne, kun ovat avaimet vakuutusmafian kytkentäkaavion tekemiselle. Tästä linkistä lisää.

TUOMIOISTUINMAKSULAKI TULEE – OLETKO TIETOINEN?
Samaan aikaan kun tiedotusvälineissä käsitellään suuren kohun keskellä hallintarekisteriasiaa, niin kaikessa hiljaisuudessa etenee melkoinen uutispommi.

Oikeudenkäyntimaksuja ollaan nostamassa prosenttiluvuin laskettuna huikeasti. Jostain syystä lakiehdotuksesta nuo prosenttiluvut taitavat puuttua.

Murtaako tämä seuraava lakihanke lisää;  vellovalla savella olevaa oikeusvaltio perustaamme?

Maksaisitko Sinä? Kirjallisesti ja suljetusti toimivan vakuutusoikeuden, ilman tosiasiallisia perusteluita olevasta, hylkäävästä päätöksestä 500 euroa? Entä ilman tosiasiallisia perusteluita olevasta; hylätystä valituslupahakemuksesta korkeimpaan oikeuteen tai korkeimpaan hallinto-oikeuteen 500 euroa?

Löytyykö tämä asia hallitusohjelmasta?

Löytyyköhän tämä asia hallitusohjelmasta?

Tällainen juttu on siis parhaillaan käsittelyssä eduskunnan lakivaliokunnassa. Hallituksen esityksen allekirjoittajana on työ- ja oikeusministeri Jari Lindström/ps.

Hakutunnus avoimeen internetiin:
HE 29/2015 tuomioistuinmaksulaki

Tällä hetkellä asiasta löytyy tilannekuvaa Oikeusturva – yhteistön Twitterissä:
https://twitter.com/Oikeusturva

Avainkysymys on edelleen se, että menevätkö perussuomalaiset kyseiseen järjestelmään mukaan? Vai uskaltavatko ja saavatko edes perussuomalaiset viedä Suomen oikeasti kohti aitoa parlamentarismia?

Noh. Ei missään nimeessä luovuteta, vaan jatketaa asiakokonaisuuden seuraamista, kaivamista ja esiin tuontia. Entistä enemmän yhteistyössä. Yli some-, yhdistys- ja diagnoosirajojen. Vain yhdessä toimien voimme olla enemmän. Varsinkin, jos perussuomalaisetkin päättävät mennä vallitsevaan  ja s**tanallista pimeyttä hohkaavaan järjestelmään lopullisesti sisään. Niin Suomessa kuin Euroopan unionissa.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa, julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, ay-liike, keskusliitot, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, politiikka, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.