Vakuutusmafia vallitsee Suomessa

Artikkelin ”Vakuutusmafia vallitsee Suomessa” – nimi on napattu; 2011-2015 eduskunnan varapuhemiehenä toimineen, perussuomalaisten kansanedustajan Anssi Joutsenlahden blogista. Ja koska suomalainen ei usko ennen kuin näkee, niin tässä vielä kuvakaappaus.

Erittäin pienelle jäänyt kirjoitus myös Uusi Suomi puheenvuorossa.

Erittäin pienelle jäänyt; erinomainen kirjoitus myös Uusi Suomi puheenvuorossa.

Ongelmien ytimiin osuvat kirjoitukset ovat kirjoitettu 4.11.2010 ja 5.11.2010. Miten monta uutisointia Sinä löydät tästä aiheesta tiedotusvälineistä? Itse en löytänyt yhtään.

OIKEUSVALTION ESIIN NOUSUA ODOTELLESSA
Lyhyesti hallituspuolueista. Perussuomalaiset ovat parhaillaan melkoisen tykityksen kohteena.  Keskusta ja kokoomus ovat taas hallintarekisteriasian suhteen yhä kuumemmassa pakkoraossa. Kenen tarjoilema totuus voittaa?

Varsinkin, jos huomioon otetaan pääministeri Juha Sipilän/kesk. avaamattomat sidonnaisuudet (Iltalehti 11.6.2015”Odotitko Sipilän omaisuustietoja?”) ja valtiovarainministeri Alexander Stubbin/kok. yhä isommiksi kasvavat vaalirahoitusjalanjälkien varjot.  Joten onko kokoomuksen julistama; korjausliike muuttunut sadonkorjausliikkeeksi? Keskustan Suomi Kuntoon; Saldot Kuntoon?

Edustamani ”toimialan” kannalta ratkaisevaa on se, että kääntävätkö myös perussuomalaiset selkänsä ja kanninkkansa ”Vakuutusmafia vallitsee Suomessa” – asiakokonaisuuden suhteen?

Vuosien 2011 – 2015 eduskunnassa annettujen näyttöjen suhteen vakuutusmafia – tietoa perussuomalaisilla kyllä on. Ja sitä on valtavasti. Turuilta ja toreilta sitä on tullut valtavasti. Tosin hallitusohjelma on vakuutusmafiaa koskevien asioiden suhteen tyhjää. Eikä työmarkkinajärjestöjä, joiden vallassa asiakokonaisuus pitkälle on ollut, vakuutusmafia tunnu kiinnostavan pätkääkään!

Mafia sanaa olen pyrkinyt pitkään välttämään. Vaan pakkohan se on alkaa uskomaan. Uskomattomalta tuntuu, ettei laillisuusvalvojia; tiedotusvälineitä, politiikkoja ja virkamiehiä tunnu kiinnostavan se, etteivät lakisääteisiä vakuutuksia hoitavat vahinkovakuutus- ja  työeläkeyhtiöt sekä -laitokset noudata hallinto-oikeuksien päätöksiä!

Kyseessä vakuutuslääkäreihin ja vakuutuslakimiehiin kohdistuvat korkeimman hallinto-oikeuden ja Helsingin hallinto-oikeuden antamat lainvoimaiset päätökset. Ne, kun ovat avaimet vakuutusmafian kytkentäkaavion tekemiselle. Tästä linkistä lisää.

TUOMIOISTUINMAKSULAKI TULEE – OLETKO TIETOINEN?
Samaan aikaan kun tiedotusvälineissä käsitellään suuren kohun keskellä hallintarekisteriasiaa, niin kaikessa hiljaisuudessa etenee melkoinen uutispommi.

Oikeudenkäyntimaksuja ollaan nostamassa prosenttiluvuin laskettuna huikeasti. Jostain syystä lakiehdotuksesta nuo prosenttiluvut taitavat puuttua.

Murtaako tämä seuraava lakihanke lisää;  vellovalla savella olevaa oikeusvaltio perustaamme?

Maksaisitko Sinä? Kirjallisesti ja suljetusti toimivan vakuutusoikeuden, ilman tosiasiallisia perusteluita olevasta, hylkäävästä päätöksestä 500 euroa? Entä ilman tosiasiallisia perusteluita olevasta; hylätystä valituslupahakemuksesta korkeimpaan oikeuteen tai korkeimpaan hallinto-oikeuteen 500 euroa?

Löytyykö tämä asia hallitusohjelmasta?

Löytyyköhän tämä asia hallitusohjelmasta?

Tällainen juttu on siis parhaillaan käsittelyssä eduskunnan lakivaliokunnassa. Hallituksen esityksen allekirjoittajana on työ- ja oikeusministeri Jari Lindström/ps.

Hakutunnus avoimeen internetiin:
HE 29/2015 tuomioistuinmaksulaki

Tällä hetkellä asiasta löytyy tilannekuvaa Oikeusturva – yhteistön Twitterissä:
https://twitter.com/Oikeusturva

Avainkysymys on edelleen se, että menevätkö perussuomalaiset kyseiseen järjestelmään mukaan? Vai uskaltavatko ja saavatko edes perussuomalaiset viedä Suomen oikeasti kohti aitoa parlamentarismia?

Noh. Ei missään nimeessä luovuteta, vaan jatketaa asiakokonaisuuden seuraamista, kaivamista ja esiin tuontia. Entistä enemmän yhteistyössä. Yli some-, yhdistys- ja diagnoosirajojen. Vain yhdessä toimien voimme olla enemmän. Varsinkin, jos perussuomalaisetkin päättävät mennä vallitsevaan  ja s**tanallista pimeyttä hohkaavaan järjestelmään lopullisesti sisään. Niin Suomessa kuin Euroopan unionissa.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa, julkaisun hetkellä –

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, ay-liike, keskusliitot, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, politiikka, Suomen ihmisoikeustilanne, talouselämä, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s