Perussuomalaiset

Vähintäänkin useat kymmenet tuhannet perussuomalaisia, jo vuosien ajan äänestäneet jännittävät, että miten laajamittaisesti tämä Seura-lehden; verbaalisen värikäs, Isän pikajuna – kolumni toteutuu tosielämässä. Tätä edeltävän Hallitusohjelma 2015 – artikkelin perusteella pettymyksestä saattaa kannattajien joukossa tulla erittäin suurta.

Jo yli 35 000 lukukertaa kerännyt Persut myivät perseensä - tilannekuva tästä linkistä.

Jo yli 35 000 lukukertaa kerännyt Persut myivät perseensä – tilannekuva tästä linkistä. Tai Seura – lehden paperiversiosta.

Onko myös perussuomalaisten vaiettava hallitukseen päästyään; sdp:n, vihreiden, vasemmistoliiton, rkp:n ja kristillisten tavoin suomalaisiin kohdistuvista; pitkäkestoisista ihmisoikeuksien ja oikeusturvan murskaamisista?

SISÄLLYSLUETTELO
Björn Wahlroos ja fasistinen järjestelmä
Hallitusohjelma vakuutus – ja finanssialan riemuvoitto
Perussuomalaisten synnyttämiä valopilkkuja 2011- 2015
Sisäilmamyrkyistä sairastuneiden tilannekuvaa
Lakisääteinen vakuutus- ja sosiaaliturva
Oikeusturva, perus – ja ihmisoikeudet
Perussuomalaisten keskustelualoite 4/2013
Miten korporatismi eteni fasismiksi?
Kafkamainen kahden lääkärin loukku

BJÖRN WAHLROOS JA FASISTINEN JÄRJESTELMÄ
Hyvää taustoitusta tilannekuvaan > Wahlroos: ”Kolmikanta muistuttaa fasistista järjestelmää?” > tästä linkistä

Lakisääteisen vakuutus- ja sosiaaliturvan alueella perussuomalaiset tekivät, vuosina 2011-2015; paljon hyviä asioita. Nostaen esille useasti, helvetillisen pirullisen kyykytyskoneiston; eri kanteilta tarkasteltuna. Tosin nämä erittäin merkittävät esillenostot eivät ylittäneet suomalaista uutiskynnystä. Joten tässä tilannekuvaa lyhyesti.

HALLITUSOHJELMA VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN RIEMUVOITTO
Surullista tässä kaikessa kohta seuraavassa on se, ettei hallitusohjelmassa ole näistä asioista yhtään mainintaa. Alkutietojen myöskään nämä asiat eivät kuulu virittelyssä olevan yhteiskuntasopimuksen piiriin, joka tullee koskemaan vain ja ainoastaan työssä käyvien asioita. Ei esimerkiksi työssään pysyvästi vammautuneiden/sairastuneiden asioita. Helvetillinen kahden lääkärin loukku, miinakenttineen jatkaa niittämistään.

Vuoden 2011 syksyllä; perussuomalaisten työmiehen Matti Putkosen sanoma lupaili hyvää; ”Ay-liikkeestä todellinen edunvalvoja”. Monen, esimerkiksi ammattitautiin asbestista; sairastuneen mielissä heräsi pieni toivon kipinä. Josko sittenkin saisi oikeutta ja itselleen ne korvaukset sekä eläkkeen, joka itselleni lakien perusteella kuuluukin?

Nyt vuoden 2015 syksyn lähestyessä näyttää siltä, ettei mitää parannuksia ole noihin lehtiartikkelissa olleisiin ja vuoden 2009 syksyn tilanteisiin tapahtunut. Eikä kyllä ole luvassakaan. Se mitä ei ole virallisesti tunnustettu, niin sitä ei ole olemassakaan.

Tästä linkistä tuoretta ilannekuvaa sosiaali- ja terveysministeriöstä sekä viimeisimmästä tapaturma- ja ammattitautilain ”uudistuksesta”. Vakuutusalan ylivertainen asema suhteessa vakuutettuun/potilaaseen vahvistuu entisestään.

PERUSSUOMALAISTEN SYTYTTÄMIÄ VALOPILKKUJA 2011-2015
Tässä kooste perussuomalaisten tekemistä hyvistä töistä. Pitkään myös keskusta ja kokoomus taustaisten päättäjien tiedossa olleiden epäkohtien tunnustamiseksi ja korjaamiseksi. Kuvakoosteessa nykyinen työ- ja oikeusministeri Jari Lindstöm/ps  avaamassa 6.6.2012 eduskunnassa pidettyä Vahinkovakuutettujen oikeusturva – seminaaria.

Vahinkovakuutettujen oikeusturvaseminaari 7.6.2012 löytyy myös YouTubesta.

Vahinkovakuutettujen oikeusturvaseminaari 7.6.2012 löytyy myös YouTubesta.

Tuossa tilaisuudessa tupa oli niin sanotusti täysi. Harmi vain, etteivät perussuomalaiset ole litteroineet eli purkaneet tilaisuuden antia tekstiksi ja kaikkien aiheesta kiinnostuneiden saataville.

Tämä erittäin painavaa asiaa sisältänyt tilaisuus ei ylittänyt suomalaista uutiskynnystä.

SISÄILMAMYRKYISTÄ SAIRASTUNEIDEN TILANNEKUVAA
Vuosina 2011-2015 eduskunnan varapuhemiehen Anssi Joutsenlahden erityisavustajana toiminut; Pekka Nikkola tuntee alueen miinakentät läpikotoisin.

Professori Ville Valtonen tuntee sisäilmamyrkyistä sairastuneiden kohtalot.

Professori Ville Valtonen tuntee sisäilmamyrkyistä sairastuneiden kohtalot.

Ilman perussuomalaisten omaa tiedotuskanavaa tämäkään yleisötilaisuus ei olisi noussut aiheesta kiinnostuneiden tietoisuuteen. Vuonna 2011 Ajankohtaisen kakkosen jakso Homepakolaisia koskenut jakso ei ole toivottavasti enää vuonna 2015 ajankohtainen.

Jatkuuko maan tapa? Se mitä ei virallisesti myönnetä, niin sitä ei ole olemassakaan.

Jatkuuko maan tapa? Se mitä ei virallisesti myönnetä, niin sitä ei ole olemassakaan.

Tästä tilaisuudesta on varmaan olemassa videotallenne? Sen teho moninkertaistuu, jos se saadaan jakoon myös tekstiksi purettuna. Sisäilmamyrkyistä altistuneiden määräksi on arvioitu Suomessa jo yli 800 000 suomalaisten, joten olisiko tässä kokonaisuudessa arvojohtaja ja tasavallan presidentti Sauli Niinistölle rehellistä työsarkaa?

Hallitusohjelma 2015 siis on; täysin tyhjä näistä tämän artikkelin aiheista ja myös perussuomalaisten päättäjien pitkään tiedossa olleista epäkohdista.

Mutta on hyvä muistaa, että perussuomalaisten ministerit hallitsevat tällä hetkellä kaikkia tarpeellisia avainalueita.

LAKISÄÄTEINEN VAKUUTUS – JA SOSIAALITURVA
Sosiaali- ja terveysministeriön ykkönen eli perussuomalaisten sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä on saanut vakuutusasiat virallisesti hoitoonsa.
Kirjallisesti ja suljetusti toimivan vakuutusoikeusjärjestelmän;  ensimmäisen asteen muutoksenhakulautakunnat, vakuutuslääkärijärjestelmä ja vakuutuslääketiede kuuluvat ministerin Mäntylän rooteliin.

Alkujaossahan ne oli merkitty keskustan perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehulan rooteliin.

OIKEUSTURVA, PERUS- JA IHMISOIKEUDET
Työ- ja oikeusministeri Jari Lindströmin rooteliin kuuluvat muun muassa vakuutusoikeus ja sen toimintaa liittyen myös vakuutuslääkärit sekä vakuutuslakimiehet.

Ulkoministeri Timo Soinin rooteliin kuuluvat muun muassa Suomen ihmisoikeustilanne raportointi ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen (EIT) liittyvät asiat. Ainakin tätä kirjoitettaessa.

PERUSSUOMALAISTEN KESKUSTELUALOITE 4/2013
Vaikka suomalainen uutiskynnys on näissä asioissa tunnetusti korkea, niin on hyvä kerrata vielä kertaalleen, että tämän keskustelualoitteen ovat kirjoittaneet nykyisistä perussuomalaisten huipputason päättäjistä:

Eduskunnan puhemies Maria Lohela
Työ- ja oikeusministeri Jari Lindström
Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä
Puolustusministeri Jussi Niinistö

Niin kuin tuossa alun Seura-lehden jutussa reviteltiin persettä persukannikoiden koko leveydeltä, niin toivottavasti tästäkin asiasta saadaan ajan kanssa vertailua.

Joutuvatko myös perussuomalaiset vaikenemaan?

Joutuvatko myös perussuomalaiset vaikenemaan? Vihreiden tapaan.

On nimittäin edelleen helvetin kova ja erittäin merkityksellinen tietopaketti. Tälläkin hetkellä kymmenille tuhansille; ilman omaa syytään kafkamaisessa kyykytyshelvetissä kärventeleville. Yli puolue-, yhdistys- ja aaterajojen.

Tuo keskustelualoite 4/2013 on pienin viilauksin valmista tekstiä; hallitusohjelmaan kuin myös yhteiskuntasopimukseen. Jo vuosia sitten tasavallan presidentti Tarja Halonen lausui vastaansanomattomasti seuraavaa:

”Halonen kehotti kunnioittamaan demokratiaa ja ihmisoikeuksia”

Nyt pitäisi vain saada hänenkin suullaan vahvistus siitä, että koskeeko tuo hänen upea lausahduksensa myös meitä katu- ja ruohonjuuritason suomalaisia?

Sillä Pohjoismaisillakin mittareilla mitattuna; Suomessa on vielä pitkä matka sellaiseen demokratiaan, jonka perustana on avoin ja puolueeton oikeuslaitos. Härskein kuvio on luotu lakisääteisten vakuutusten piiriin. Yli kaikkien totuttujen puolue-, aate-, etujärjestö- ja yhdistysrajojen! Oikeusministerinä toiminut Johannes Koskinen/sdp uskalsi puhua ongelmakohdista niiden oikeilla nimillä. Kunnes erilaisten ”kehityskeskustelujen” kautta hänetkin vaiennettiin. Ja on nyt rahakkaissa työtehtävissä Euroopassa.

MITEN KORPORATISMI ETENI FASISMIKSI?
Isoin rakenneuudistuksen kohta lienee tässä? Suomen suurin sanomalehti, Helsingin Sanomat, 27.2.2014, kiteytti suurimman rakenneuudistuksen tarpeen näin: ”Lainsäädäntövallan luovuttamista eduskunnalta ja ministeriöiltä korporaatioille kutsutaan korporatismiksi.”

Kun samat henkilöt ja organisaatiot käyttävät lainsäädäntö-, toimeenpano- ja tuomiovaltaa ollaan jo fasismissa. Vielä, kun kuviossa ovat mukana samanhenkisyyttä huokuvat laillisuusvalvojat (kuten Finanssivalvonta, oikeuskansleri, eduskunnan oikeusasiamies ja eduskunnan ihmisoikeuskeskus) niin ollaankin Suomessa ja finanssialan fasismissa.

Joten tämän artikkelin asiakokonaisuuden esilletuomisessa ja korjaamisessa minulla on vain kaksi kysymystä perussuomalaisille:

1. Saatteko hallituspuolueena puhua näistä asioista kuin ne täällä todellisuudessa ovat?
2. Milloin korjaaminen alkaa?
Nimimerkillä: ”Yli 15 vuotta odottanut”

”Ei Saa KiusaaVakuutuslääkärijärjestelmää parannettava”
– oivallisesti sanottu, mutta koko nykyinen järjestelmä on purettava!

Oiva vaalitäky 2015.

Oiva vaalitäky 2015.

Puheiden ja tekojen välinen ristiriita jää toivottavasti perussuomalaisten keskuudessa mahdollisimman pieneksi.

KAFKAMAINEN KAHDEN LÄÄKÄRIN LOUKKU
Mafiamaisen rakenteen omaava ja kuuliaisiin apparatsikkeihin tukeutuva vakuutuslääkärijärjestelmä; tekee koko ajan järkyttävää jälkeä vakuutettujen/potilaiden keskuudessa.

Kafkamaisen korporatismikoneiston nauttiessa valtiovallan täysimääräisestä suojelusta:
– lyhyt lähihistorian katsaus kahden lääkärin loukku – lakipakettiin.

Päivitetty 24.11.2010 kello 13,50 (linkki lakannut toimimasta)
Päivitetty 26.8.2021 kello 12.51
”Paperiliiton puheenjohtajan Jouko Ahosen saamat nopeat potkut liittyvät osaltaan tämän kokonaisuuden peittelyyn. Uskon valtaosalle Paperiliitonkin jäsenistä näiden seuraavien asioiden tulevan yllätyksenä.

Suomi on erinomainen maa, jos omalle kohdalle ei osu pitkäaikainen työttömyys, pysyvä vammautuminen tai sairastuminen. Esimerkiksi työssä tai liikenteessä.”

* * * *

– Artikkelin kaikki linkit toiminnassa, julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, apparatismi, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, korporatismi, korruptio, maan tapa, Perustuslaki, politiikka, populismi, populisti, Suomen ihmisoikeustilanne, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.