Akava

Voisiko korkeasti koulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö Akava olla; kymmenien tuhansien työssään vammautuneiden ja sairastuneiden viimeinen oljenkorsi?

Kuvakoosteen keskusteluketju ja Akavan Facebook – ryhmä löytyvät tätä kirjoitettaessa osoitteesta https://fi-fi.facebook.com/AkavaRy

– Klikkaamalla kuvakoostetta hiirelläsi, saat sen ruudullesi isompana –

”Uudistetun” tapaturma- ja ammattitautilain aukkokohdat julkiseen keskusteluun?

”Uudistetun” tapaturma- ja ammattitautilain aukkokohdat julkiseen keskusteluun?

Ensinnäkin tuntui upealta saada vastausta asiakaspalautteeseen. Eikä tapahtunut avoimesta Akavan Facebookin ryhmästä poissulkemista. Tai vakavan asian suhteen vakaata vaikenemista. Ainakaan heti. Nyt vain toimiin, jotta myös SAK ja STTK uskaltavat yhtyä Akavan rinnalla avoimeen korjausliikkeeseen. Yhteisenä rintamana EK:n jättimäistä ekosysteemiä vastaan.

KAHDEN LÄÄKÄRIN LOUKKU – LAKIPAKETTI KAIKILLE AY-JÄSENILLE TUTUKSI
Tuon kuvakoosteessa olevan Akavan lakimies Paula Ilveskiven ja viestintäjohtaja Marjo Ollikaisen vastauksen mukaan; Akava on aina ollut ja tulee olemaan valmis puolustamaan jäsentensä perustuslaillisia oikeuksia. Molemmilta vastauksen antaneilta; löytyy ison kokonaisuuden hahmottamiseen valtavasti kompetenssia ja toimivat suhdeverkostot epäkohtien esille saamiseksi. Vaikka heti. Tässä esimerkiksi taustatietoa Ollikaisen Marjosta. Akavan viestintäjohtajasta.

Maalaiskirjeenvaihtajan vuoden 2007 katsaus korporatismista ajan tasalle ja ay-liikkeen uudistumisen pohjaksi?

Maalaiskirjeenvaihtajan vuoden 2007 katsaus korporatismista ajan tasalle ja ay-liikkeen uudistumisen pohjaksi?

Akavan lakimies Paula Ilveskivi taas omaa valtavasti kokemusta; liittyen lakisääteiseen vakuutus – ja sosiaaliturvaan. Nyt vain Akavan ekosysteemin kautta toimiin, vaikkei näitä asioita olekaan; yllätys – yllätys, ollenkaan hallitusohjelmassa. Yhteiskuntasopimushan on vielä niin sanotusti vaiheessa. Joten nyt vain rohkeasti tuomaan Akavan omat näkemykset esille!

Tässä kertauksena lakisääteistä potilaan/vakuutettujen perus- ja ihmisoikeuksia romuttaneita tekijöitä – Suomi 2017 analysoinnilla ja aurinkokuningas Tammisen teesein järjestettyinä:

1. Backhand (Harmaa hallinto ja Suomen ihmisoikeustilanne 2011 – ”Kahden lääkärin loukku” lakipaketti – Hallitusohjelmaa 2011 – 2015 koskevat toteutumattomat kohdat)

2. Forehand (Vakuutuslääketiede 2 – Pseudotiede kaikille tutuksi)

3. Boom boom boom (Perustuslaki 2 – Perustuslaki kestoraiskauksen kohteena)

Perusjuttu ja isoksi kasvanut ongelmakenttä tiivistettynä tulee tässä:

Kun samat henkilöt ja organisaatiot käyttävät (paikkoja väliin vaihdellen) lainsäädäntö-, toimeenpano- ja tuomiovaltaa ollaan jo fasismissa. Vielä, kun kuviossa ovat mukana samanhenkisyyttä huokuvat laillisuusvalvojat (kuten Finanssivalvonta, oikeuskansleri, eduskunnan oikeusasiamies ja eduskunnan ihmisoikeuskeskus) niin ollaankin Suomessa ja finanssialan fasismissa. Ehken pisimmälle kyseisen kuvion ovat jalostaneet monimiljonäärit Kari Stadgih ja Björn Wahlroos omissa raha-Sampo ekosysteemeissään.

Joten nyt vain rohkeasti eteenpäin. Tilannekuvaa edellisestä yhdestä näkökulmasta tästä linkistä.

AKAVAN RAHAKKAAT AVAINLIITOT MUKAAN KORJAUSTALKOISIIN?
Tiesitkö jo tämän? Akava ry:n vaikutusvaltaisimpia jäsenjärjestöjä ovat muun muassa; Suomen lääkäriliitto ja Suomen lakimiesliitto. Jotka ovat taas, jäseniään edustavina;  ammattikuntina edellisen asiakokonaisuuden suhteen ratkaisevassa asemassa.

Akavan jäsenliitot löytyvät esimerkiksi osoitteessa
https://fi.wikipedia.org/wiki/Akava

Toisaalta. Mikäli näihin; Suomen lääkäriliiton toiminnanjohtaja Heikki Pälveen puheisiin on luottamista, niin työelämän lakisääteisen vakuutusturvan asiat ovat kunnossa…?

MILJONÄÄRITASON TOIMIJOIDEN MAFIAVERKOSTO PÄIVÄNVALOON?
Joten ollessaan tosissaan jäsentensä peruslaillisten oikeuksien toteutumisen ajamisessa; Akava voi halutessaan olla apuna, erittäin merkittävää  julkista valtaa käyttävien; vakuutuslääkäreiden ja vakuutuslakimiesten verkoston tuomisessa päivänvaloon. Näistä Helsingin hallinto-oikeuden ja KHO:n päätöksistä, yhteistyössä Akavan tiedotusvälineiden verkoston kautta nopeasti eteenpäin.

Vai pitäisikö meidän suomalaisten jo antaa; tämä pohjoismaisen oikeusvaltion laillisuusperiaatteita törkeästi romuttava kyykytyskoneisto EU:n, Grecon, YK:n ja/tai Pohjoismaiden neuvoston korjattavaksi?

Aurinko iloisesti keskuudessamme paistakoot ja todellisen valtakoneistomme ytimet sekä toimintatavat jäsenistöineen meille kaikille paljastakoot!

* * * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa, artikkelin julkaisun hetkellä –

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2025?

Vuonna 2017 Suomi täytti 100 vuotta. Tässä pienen ihmisen näkökulmasta kirjoitetussa blogissani; pyrin myös vuoden 2017 jälkeen valottamaan lähihistoriamme ja nykyhetken mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta yhteiskunnallista tilannekuvaa esiin pukaten. Ja väliin pieneltäkin vaikuttavia tapahtumia isoon kuvaan lukiten. Jos haluamme todellisia parannuksia tähän Suomeen; jossa nyt elämme, niin jottain tarttis varmaankin tehrä? Mieluiten yhdessä toimien. Yli ikä - ja varallisuusrajojen. Tuleva aika, Suomi vuonna 2025; jää vielä hämärän peittoon. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään otteeseen itse kunkin tosielämässä; päästään kiinni jo huomenna. Kansanvaltahan ei voi toimia, jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien voimme olla, huomata ja vaikuttaa enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin. Muuten taitaa käydä niin, että Albaniakin hurauttaa entistä kovemmalla vauhdilla Suomen ohi. Joten toivottavasti nuoremman polven päättäjämme ovat nyt tosielämän tapahtumista ja sisäisistä apparatsikeista paremmin kärryillä. Vastakkain ovat jatkossakin virallinen todellisuus ja todellinen todellisuus. Sekä se, että kuinka isoksi päättäjämme uskaltavat antaa tuon eron kasvaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, Euroopan neuvosto, kansalaisjärjestöt, keskusliitot, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, politiikka, potilasjärjestöt, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.