Kalapuikkomies

Keskustan Matti Vanhanen on jo tehnyt paluun valtakunnan politiikkaan. Johtaako vahvistettu ehdokkuus Uudenmaan vaalipiirissä; läpimurtoihin kuvakoosteen mukaisissa aiheissa? Vauhdilla myös näihin 1990-luvun pankkikriisin Totuus esiin – asioihin?

Onko Paavo Väyrynen köyhien asialla? Entä ajaako Mauri Pekkarinen keskustan irti korporatismista?

Onko Paavo Väyrynen köyhien asialla? Entä ajaako Mauri Pekkarinen keskustan irti korporatismista?

Kalapuikkomies on päättäjän sukupuoleen sidottu termi. Kuin on myös Sutki Sisko.

Kansanvalta ei toimi, jos kansa tahikka pääministeri ei tiedä konsensuksen ja korporatismin eroja.

Kansanvalta ei toimi, jos kansa tahikka pääministeri ei tiedä konsensuksen ja korporatismin eroja.

Lähiajat näyttävät kuka kenenkin asialla on?

Näihin Turun Sanomien reportaasin kautta esille nousseissiin, lakisääteisten vakuutusten asioihin ei ole tainnut keskustakaan; taikka kukaan yksittäisistä keskustalaisista; uskaltaa tarttua?

Vaikka muun muassa Kelan pääjohtajan virka sekä sosiaali – ja terveysministeriön vakuutusosaston ylijohtajan virat katsotaan; suullisen perimätiedon mukaan, olevan tällä hetkellä keskustan läänityksiä.

Korporatismin ison kuvan avaaminen ja tiedon saaminen äänestäjille; ennen vaaleja voi olla ratkaisun avain.  Joten on mielenkiintoista seurata ottaako keskusta korporatismin korjaamisessa johtajan roolin?

Vahvaa johtajuutta tarvitaan juuri nyt. Suomen omat pohjoismaiset oikeusvaltio- ja demokratiprosessit odottavat; edelleen maaliin asti pääsemistään.

* * * *

Artikkeli saattaa täydentyä myöhemmin.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa, julkaisun hetkellä –

 

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, populismi, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.