Kalapuikkomies

Keskustan Matti Vanhanen on jo tehnyt paluun valtakunnan politiikkaan. Johtaako vahvistettu ehdokkuus Uudenmaan vaalipiirissä; läpimurtoihin kuvakoosteen mukaisissa aiheissa? Vauhdilla myös näihin 1990-luvun pankkikriisin Totuus esiin – asioihin?

Onko Paavo Väyrynen köyhien asialla? Entä ajaako Mauri Pekkarinen keskustan irti korporatismista?

Onko Paavo Väyrynen köyhien asialla? Entä ajaako Mauri Pekkarinen keskustan irti korporatismista?

Kalapuikkomies on päättäjän sukupuoleen sidottu termi. Kuin on myös Sutki Sisko.

Kansanvalta ei toimi, jos kansa tahikka pääministeri ei tiedä konsensuksen ja korporatismin eroja.

Kansanvalta ei toimi, jos kansa tahikka pääministeri ei tiedä konsensuksen ja korporatismin eroja.

Lähiajat näyttävät kuka kenenkin asialla on?

Näihin Turun Sanomien reportaasin kautta esille nousseissiin, lakisääteisten vakuutusten asioihin ei ole tainnut keskustakaan; taikka kukaan yksittäisistä keskustalaisista; uskaltaa tarttua?

Vaikka muun muassa Kelan pääjohtajan virka sekä sosiaali – ja terveysministeriön vakuutusosaston ylijohtajan virat katsotaan; suullisen perimätiedon mukaan, olevan tällä hetkellä keskustan läänityksiä.

Korporatismin ison kuvan avaaminen ja tiedon saaminen äänestäjille; ennen vaaleja voi olla ratkaisun avain.  Joten on mielenkiintoista seurata ottaako keskusta korporatismin korjaamisessa johtajan roolin?

Vahvaa johtajuutta tarvitaan juuri nyt. Suomen omat pohjoismaiset oikeusvaltio- ja demokratiprosessit odottavat; edelleen maaliin asti pääsemistään.

* * * *

Artikkeli saattaa täydentyä myöhemmin.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa, julkaisun hetkellä –

 

Mainokset

Tietoja Suomi 2017 - Suomi 2.0

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Millaisessa Suomessa tuolloin elämme jää kaikkien tuolloin eloisasti elävien koettavaksi. Tässä blogissani pyrin valottamaan lähihistoriamme mustia aukkoja. Ruohonjuuritasolta valaistuina. Toivottavasti entistä elämänmyönteisempään Suomi 2.0 - versioon on mahdollista päästä myös käytännön elämässä. Nyt ja heti. Kansanvaltahan ei voi toimia jos kansa ei tiedä. Vain yhdessä toimien olemme enemmän. Muuten armottomien apparatsikkien Albania uhkaa.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, korporatismi, korruptio, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, populismi, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahaskandaali, vaalirahoitus, vakuutuslääkäri, vakuutusoikeus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s