Saako Nyt Riittää?

Hetken kuluttua. Tänään; kello 14.00, Helsingin Senaatintorilta eli hallituksen ja laillisuusvalvojan pääkonttorin edestä; starttaa Nyt Saa Riittää-mielenosoitusliikkeen toinen kokoontuminen. Edeten Helsingin katuja pitkin eduskunnan eteen. Tässä muutamia tuokiokuvia mielenosoittajien kylteistä ja siten joidenkin henkilöiden tosielämän tilanteita lähellä olevista pääaiheista.

 

Murtautuuko kansalle kuuluva valta graniittikaltereiden takaa? Kansan joukkoon.

Murtautuuko kansalle kuuluva valta viimeinkin graniittikaltereiden takaa? Takaisin kansan joukkoon.

Avoin kysymys ilmatilaan: "Suomi oikeusvaltiona? Pohjolan Pohjois-Korea!"

Avoin kysymys vastauksineen leijuu jo hallintokortteleiden ilmatilassa: ”Suomi oikeusvaltiona? Pohjolan Pohjois-Korea!” Och samma på svenska.

Ilman toimivaa laillisuusvalvontaa kehittyneet, kehittyneen maan rikollisuudenlajit? "Perustuslakirikollisuus, viranomaisrikollisuus, ihmisoikeusrikollisuus, oikeusturvarikollisuus"

Ilman todellista laillisuusvalvontaa; kehittyneet, kehittyneen maan suurimmiksi kasvaneet rikollisuudenlajit? ”Perustuslakirikollisuus, viranomaisrikollisuus, ihmisoikeusrikollisuus, oikeusturvarikollisuus”

Kaikuvatko eduskunnan ilmatilaan, todellisia parannuksia vaativat huudot? "Suomi uusiksi! Maan tapa muusiksi!"

Todellisia parannuksia vaativat huudot ovat tulleet jäädäkseen: ”Suomi uusiksi! Maan tapa muusiksi!”

Todellista tasa-arvoa. Rakenteellinen korruptio toimii akseleilla: "Sutki Sisko - Hyvä Veli | Journalismi - Korporatismi!

Rakenteellinen korruptio toimii; tasa-arvoisesti, akseleilla: ”Sutki Sisko – Hyvä Veli” | Journalismi – Korporatismi!

Vain yhdessä toimien voimme olla enemmän ja siksi on tärkeää saada uutta tietoa, itse kunkin mietintöjen pohjaksi. Ja kun kaikki tietävät enemmän kokonaisuuksista, niin yhteisten näkemysten löytäminen on helpompaa.

Hienoa olisi, jos toiminnalle löytyisi yhdistävä toimintamalli; yli perinteisten puolue-, aate-, yhdistys-, ikä- ja varallisuusrajojen. Uuden ajan ja tekniikan mahdollistamilla aalloilla purjehtien, meloen ja soutaen. Yhdessä tai erikseen.

HENTOJEN JUURIEN VAHVISTAMINEN TÄRKEÄÄ

Kiitokset kaikille Teille, jotka kuvaatte ja kirjoitatte Nyt Saa Riittää – mielenosoitusliikkeen tiimoilta. Erilaisia näkökulmia valoittaen.

Suuret kiitokset myös kaikille Teille, jotka levitätte tietoa edelleen, niin halutessanne, omissa verkostoissanne. Kun kaikki tietävät, kaikki ymmärtävät, isojakin asiakokonaisuuksia.

Lämpimät kiitokset myös, kaikille sosiaalisen median (SM) kuvaajille ja raportoijille, jotka välititte totuudenmukaisempaa kokonaiskuvaa, ensimmäisestä Nyt Saa Riittää – mielenosoituksesta 25.4.2014, kuin niin sanotut viralliset tiedotusvälineet. Ja toivotaan tiedotusvälineiden jalkautuvan mukaan ja valottavan omille asiakkailleen, erilaisia elämän näkökulmia mielenosoittajien näkövinkkelistä katsottuina.

Tässä yksi saamani palaute. Tärkeätä olisi myös ehken lisätä tapahtuman tietoihin se, että Nyt Saa Riittää – mielenosoitusliike toimii; virallisten tapahtumaosuuksien ajan, päihteettömästi. Näin vähän vanhempikin väki uskaltaa lähteä mukaan, tällaisiin perjantai-iltapäivän tapahtumiin.

TULEVAT HALLITUSNEUVOTTELUT SEURANTAAN JA SEULONTAAN

Minihallitusneuvotteluthan käydään kesäkuussa 2014, kun kokoomus on saanut uuden puheenjohtajan ja Suomi siten uuden pääministerin. Sdp on jo saanut uuden puheenjohtajan Antti Rinteen ja hallitus mahdollisesti uuden valtiovarainministerin. Paikka, aika ja asiasisällöt eivät ole ainakaan vielä osuneet silmiini.

Eikä tässä kaikki. Viimeistään keväällä 2015 käydään, kokonaan, uudet hallitusneuvottelut.

Tässä muutamia Suomi 2017 artikkeleita pohdintojen pohjaksi:
– aiheina lakisääteiset vakuutukset, Suomen itsemäärämisoikeus jne.

Harmaa hallinto ja Suomen ihmisoikeustilanne 2011 – Hallitusohjelmista
Suomi 95 vuotta – Perustuslaki uudistettava kokonaan
Kukkosen listasta – (Pää)ministeri Risikko suoriin tv- ja radiolähetyksiin
Julkaistu lokakuu 15, 2013
by Suomi 2017 – Suomi 2.0

Kehittyneiden maiden, kuten Suomen, perustuslain takaamien ihmisoikeuksien ja oikeusturvan toteutumisen seuranta on jäänyt ajastaan jälkeen.

– Klikkaamalla artikkelin kuvakoosteita, saat ne ruudullesi isompina –
(HUOM! Katso myös lopussa olevat päivitykset 22.1. , 22.4. ja 22.5.2014, jotka koskevat tähän mennessä annettuja virallisia lausuntoja)
– Katso myös KHO:2014:83 vuosikirjapäätös 20.5.2014 vakuutuslääkäritietojen julkisuudesta.

* * * *

Päivitys 24.7.2014
Tässä vielä tiedossani olevat hankkeet, jatkotoimineen sekä lakihankkeineen. Ilman hankkeiden avaamista ja yhdistämistä ollaan tekemässä peitonpidennystemppu, hölmöläisten tapaan, vakuutusyhtiöiden hyväksi.

Tästä HARE (=Hankerekisteri) koodit internetiin:
STM091:00/2012
– Risikon vakuutuslääkärityöryhmä
STM047:00/2014
– jatko Risikon vakuutuslääkärityöryhmälle
STM114:00/2009
– tapaturma- ja ammattitautilain ”uudistus”
OM/4/32/2006
– vakuutusoikeuden ”kehittäminen”
STM104:00/2013
– päätösperustelujen ”parantaminen”

* * * *

Vastaa, niin halutessasi, myös tämän kertaiseen Kansan Galluppiin siitä, minkälaisia asioita juuri; Sinä, mahdollisesti näet nostaa, kiireellisenä ja tärkeänä, julkiseen keskusteluun sekä Nyt Saa Riittää-mielenosoitusliikeen ajettaviksi. Lämpimin kiitoksin. Myös tässä kohtaa.

Nyt Saa Riittää – Top 11 – Laita Sinäkin äänesi kuulumaan!
– voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon.

* * * *

– Artikkelin linkit toiminnassa julkaisun hetkellä –

 

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, Euroopan ihmisoikeussopimus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, korporatismi, maan tapa, mediasensuuri, Perustuslaki, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.