Nyt Saa Riittää – mielenosoitusliike syntymässä?

Laitatko Sinäkin jo äänesi kuulumaan? Helsingissä 23.5.2014 perjantaina ollaan taas uusin ajatuksin eduskuntatalon edessä. Nyt ennakkotietojen mukaisesti kello 14.00 alkaen. Rauhan, rakkauden ja rispektin rehottaessa eri muodoissaan sekä väreissään.

* * * *

Parasta mitä kevään ja kesän 2014 aikana voi suomalaisille tapahtua? Suomen todellinen hallintamuoto ja hallitsijat tulevat kaikille suomalaisille tutuiksi:

← Korporatismi
Harmaa valta →
Kukkosen listasta
Julkaistu lokakuu 15, 2013
by Suomi 2017 – Suomi 2.0

Kehittyneiden maiden, kuten Suomen, perustuslain takaamien ihmisoikeuksien ja oikeusturvan toteutumisen seuranta on jäänyt ajastaan jälkeen.

– Klikkaamalla artikkelin kuvakoosteita, saat ne ruudullesi isompina –
(HUOM! Katso myös lopussa olevat päivitykset 22.1. , 22.4. ja 22.5.2014, jotka koskevat tähän mennessä annettuja virallisia lausuntoja)
– Katso myös KHO:2014:83 vuosikirjapäätös 20.5.2014 vakuutuslääkäritietojen julkisuudesta.

* * * *

Suurmielenosoitus eduskunta-talolla pe 23.5.2014 kello 14-20:
– varaa aika allakkaan ja laita Sinäkin äänesi rohkeasti kuulumaan!

"Tapahtuman

Päivitys 6.5.2014
Tapahtumasivu ja keskustelut:
https://www.facebook.com/events/273870389457556/
(lukeminen onnistuu ilman facebookin tunnuksia)

Tapahtuman virallinen tiedotussivu:
https://www.facebook.com/groups/841024712593020/
(lukeminen vaatii facebookin tunnukset)

Kyydit/Kuljetukset
https://www.facebook.com/groups/1402312556707201/
(lukeminen vaatii facebookin tunnukset)

Tutustu kaikessa rauhassa ja jaa tietoa, niin halutessasi, edelleen omissa verkostoissasi. Kiitoksin.

Lämpimät kiitokset myös, sosiaalisen median (SM) kuvaajille ja raportoijille, jotka välititte totuudenmukaisempaa kokokonaiskuvaa, ensimmäisestä Nyt Saa Riittää – mielenosoituksesta 25.4.2014, kuin niin sanotut viralliset tiedotusvälineet.

Minihallitusneuvotteluthan käydään kesäkuussa, kun kokoomus on saanut uuden puheenjohtajan ja Suomi siten uuden pääministerin. Sdp on jo saanut uuden puheenjohtajan ja hallitus mahdollisesti uuden valtiovarainministerin.

Vastaa, niin halutessasi, myös lopussa olevaan Kansan Galluppiin siitä, minkälaisia asioita Sinä mahdollisesti näet nostaa, kiireellisenä ja tärkeänä, julkiseen keskusteluun. Kiitoksin.

* * * *

On rauhoittavaa huomata, että eduskunnan portaille tullaan myös eduskunnan turvallisuusjohtaja Jukka Savolan tervetulleiksi toivottamana:

”…mielenilmausten järjestäminen hoituu nykyistä sujuvammin, toteaa Jukka Savola.

– Mielenosoitus tapahtuu siten, että siitä tehdään ilmoitus poliisille, poliisi on sitten ilmoittanut siitä meille ja me on annettu lupa portaiden käytön osalta. Nyt sitten lupa tulee koko alueen osalta.

Kansalaiset tervetulleita eduskunnan portaille

Eduskunta ei aio rakentaa pihalle mellakka-aitoja, vaan kansalaiset pääsevät edelleen läheiseen kontaktiin edustajiensa kanssa, vakuuttaa Savola.

– Nimenomaan se on oikeistaan meidänkin tahto, koska vapaassa suomalaisessa yhteiskunnassa päättäjien kuulukin tietää mitä mieltä ihmiset on. Tämä on hyvä paikka siihen.” Lähde: Yle Uutiset julkaistu 15.10.2010 – Eduskunta vuokraa Helsingiltä etupihansa

Mielestäni on hyvä tietää myös turvatoimialueesta koskien eduskuntaa:
Laki turvatoimista eduskunnassa 30.5.2008/364
– lakiin perustuvana portaille ylös asti menemistä ei olla siis kielletty (nk. puolivälin raja). Ainakaan tässä laissa en sellaista huomaa.

Mielenosoituskauden kesäkausi 2014 käyntiin

Mielenosoituskauden avajaisia vietettiin Helsingissä perjantaina 25.4.2014. Helsingin keskustan katuja kiertäneessä Nyt Saa Riittää – mielenosoituksesta oli ensi alkuun saatavilla, värittynyttä ja jopa turhaa pelkoa lietsovaa uutisointia. Josta esimerkiksi seuraava (epäskarpiksi tarkoituksella tehty) kuvaruutukaappaus:

HS uutinen hätkäytti. Tappeluksiko se menikin?

HS uutinen hätkäytti. Tappeluksiko se heti muka menikin? Vai hiusten lakkaamiseksi?

Joko siis aika olisi kypsä sille, että Suomen todellinen hallintamuoto ja hallitsijat saadaan kaikille viimein tutuiksi? Onneksi Helsingin Sanomat päästi tämän seuraavan pienen kommenttini läpi:

Seuraavan päivän uutisvirrassa Helsingin Sanomat uutisoi jo taustoja tarkemmin.

Seuraavan päivän uutisvirrassa Helsingin Sanomatkin uutisoi jo taustoja tarkemmin. Josta avoimet kiitokset.

Sosiaalisen median (SM) puolelta Nyt Saa Riittää – mielenosoitusliikkeen tiimoilta löytyy paljonkin tietoa. Eri kanteilta yhteiskuntaamme katsottuna.
Esimerkiksi Facebookin käyttäjille hakusanalla > Nyt Saa Riittää
tai hashtägeillä #NytSaaRiittää #rakenteellinenkorruptio

Kohtalonkoura yhdistää ja tahdistaa

Vaikka monen ensivaikutelma on se, että tapahtuman alkusytkäys tulee perinteisen poliittisen kartan vasemmalta siiveltä, niin toisin tai laajemmin ajattelevien ei vielä kannata lannistua. Kaikkia meitä tarvitaan. Pelkkä muutosten tekeminen tai niistä puhuminen ei enää riitä. Tarvitaan todellisia parannuksia.

Sillä mitä enemmän omalle tai lähipiirin kohdalle osuu henkilökohtaista kokemusta kohtalonkouran kouhaisuista, jotka tuovat äkillisesti mukanaan pysyvän tai pitkäkestoisen terveyden menettämisen, työttömyyden, köyhyyden, syrjäytyneisyyden, paperilla tapahtuvat pitkäkestoiset ja näennäiset oikeustaistelut, hengen ahdingon ja aineellisen hädän elämän perustarvikkeista. Sitä enemmän perinteiset puoluekartat menettävät Suomessa merkitystään ja valtio sille elintärkeätä luottamusta. Ja ihmisen elämänkaarta hallitsevat akuutit perusasiat nousevat toiminnan keskipisteeseen. Kehdosta hautaan.

Vain yhdessä toimien voimme olla enemmän

Toivottavasti mielenosoituksen järjestäjät onnistuvat ylittämään ja yhdistämään perinteiset ikä-, aate-, puolue-, yhdistys- ja varallisuusrajat. Vieläpä rauhanomaisesti. Joten annan isot rispektit kaikille, jotka uskaltavat lähteä omin kasvoin liikkeelle. Epäkohtia ja perustuslain vastaisuuksia Suomessa nimittäin riittää. Koko perinteisen poliittisen kartaston edustamilla alueilla.

Paavo Väyrynen pamauttaa melkoisen yllätyksenHyviä uutisia numero 2

Hienolta tuntuu, jos kerrankin Suomessa onnistutaan yhdistämään myös ihmiset Facebookin ulkopuolelta yhteisen kärkiteeman tai kärkiteemojen taakse? Vaan oman tuntumani mukaan hyvät porinat tuntuvat olevan käynnissä. Muutamissa kymmenissä erilaisissa mielenosoituksissa mukana olleena, niin sanottujen virallisten tiedotusvälineiden uutisointia tai uutisoimatta jättämistä ei kannata säikähtää.

Pelkästään muutamien lehtikuvien perusteella tehdyistä jutuista; tuosta mielenosoituskauden 2014 avajaisesta, saa monesti aivan erilaisen käsityksen kuin mukana marssineiden kommenteista ja kuvista.

Hienoa on myös huomata, että ns. aidosti omalla rahalla järjestettävät mielenosoitukset kiinnostavat uusia sukupolvia. Hidasta työtä on mielenosoituksen järjestämisessä paljon. Ja kun kaikki tietävät Suomen todellisesta hallintamuodosta ja hallitsijoista enemmän, niin kaikki ymmärtävät myös kokonaisuuksia entistä paremmin.

Puistoparlamenttien kausi myös käyntiin?

Ehken on hyvä vielä antaa kaikkien kukkien kukkia ja alkaa kesän edetessä pitämään erilaisia vapaamuotoisia puistoparlamentteja? Omin ja mielellään asiaosuudet selvin päin. Joista sitten seuloutuvat pikku hiljaa ne parhaimmat kärkiteemat toistettaviksi, kun mennään kohti eduskuntavaaleja 2015. Ja voihan se olla niin, että erilaisia Nyt Saa Riittää aiheisia mielenosoituksia kiemurtelee enemmänkin Helsingin kaduilla. Ja yhteiset treffit ovat sitten eduskunta-talon edessä…

Siispä aurinko iloisesti keskuudessamme paistakoot ja rauha, rakkaus ja rispekti mielenosoitustoimissa kukoistakoot!

* * * *

Ja eihän sitä koskaan tiedä, vaikka tästä Nyt Saa Riittää – liikkeestä juurtuisi pitkäkestoisempi ajatusten vaihtoon ja ratkaisumallien eteenpäin viemiseen sopiva tapahtumaketju. Yli puolue-, aate-, yhdistys-, ikä- ja varallisuusrajojen.

Lue myös lisätietoa 1990-luvun tapahtumista Suomessa:
> Suomen tragedia…. tästäkö kansakunnan ahdinko alkoi? –
> Suomen EU-lähihistoria….totta vai tarua?

* * * *

Ääntä ja erilaisia näkemyksiä maailmaan kyllä mahtuu, mitkä niistä ovat sitten kulloinkin isoimmalle osalle meistä yhteisiä? Siitä seuraavaksi pienimuotoinen Kansan Gallup. Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon.

Eikä tässä vielä ihan kaikki.

Jos Sinustakin tuntuu, että kyseessä on toivoton taistelu mykkänä jököttäviä tuulimyllyjä vastaan, niin on helpottavaa huomata, että kaiken kaatava murtuma isonkin tuulimyllyn lapoihin tai perustaan voi tulla mitättömältä vaikuttavasta jutusta. Tai juttusarjasta.

Uutislukitus 6
Julkaistu maaliskuu 10, 2014
by Suomi 2017 – Suomi 2.0

Vakuutuslääkärit ovat nousseet, mielestäni ansaitusti, julkisuuden valokeilaan. Aiheesta aiemmin Uutislukitus 5 – artikkelissa. Toivottavasti vakuutetut/potilaat pääsevät keskustelemaan, entistä enemmän, vakuutuslääkärien kanssa kasvokkain. Joko lähiaikoina tv-kanavien suorissa lähetyksissä?

Yllättäen, 27.1.2014, myös miljardien eurojen liikevaihtoa pyörittävien vakuutusalan jättien etujärjestö eli Finanssialan keskusliitto on joutunut liikahtamaan poteroistaan kentälle. Ja samalla raivokkaaseen puolustukseen. Faktan vai fiktion keinoin? Se selviää kohta seuraavassa Finanssialan keskusliiton tekemän vakuutuslääkärivideon tekstianalyysissä.

Perustaisteluhan käydään Suomessakin virallisen todellisuuden ja todellisen todellisuuden välillä.

* * * *

Artikkelin linkit toiminnassa julkaisun hetkellä
(Linkkejä korjattu 8.2.2022)

Mikäli aiheen iso kuva kiinnostaa Sinua, niin lue myös Yhdessä – artikkelimme.

Tietoja Suomi 2017 verkosto

Suomi 2017 verkoston mottona 2020-luvulla: "Se mitä ei virallisesti tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa. Sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata." Toimimme avoimesti ilman keskusjohtoa. "Me yritämme"-hengessä. Suomessa ja ulkomailla asuen. Elämme tosielämässä kohtaamiemme valuvikojen korjaamisen suhteen, siinä realistisessa näkemyksessä, että kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin. Toivomme voivamme toimillamme auttaa siinä, ettei nuorempien sukupolvien höplästä vetäminen Suomessakaan enää jatku. Löydät meidät, niin halutessasi: 1. Suomi 2017 verkoston blogista. 2. Suomi 2017 verkoston Twitteristä. 3. Suomi 2017 verkoston Facebookista. 4. Suomi 2017 verkoston Instagramista.
Kategoria(t): "sutki sisko" ja "hyvä veli"-järjestelmät, korruptio, Perustuslaki, Suomen ihmisoikeustilanne, vaalirahoitus, yhteiskunta ja sidonnaisuudet Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.